Да не говорим, че всичко сам си е купил в апартамента, включително и самия апартамент и съответно се чувства така, че все едно няма нужда от никой и нищо.
Ми пералня що не си е купил завалията и ютия

.Много ми е любопитно какво мислите за този тип мъже?Визирам мъж над 40г. който все нещо го е спирало през годините да намери спътник в живота или от толкова избиране не е открил подходящата.Причините разбира са или кариера,финансова стабилност,попада на неподходящи и т.н.Има ли шан такъв мъж да създаде семейство . 

.Много ми е любопитно какво мислите за този тип мъже?Визирам мъж над 40г. който все нещо го е спирало през годините да намери спътник в живота или от толкова избиране не е открил подходящата.Причините разбира са или кариера,финансова стабилност,попада на неподходящи и т.н.Има ли шан такъв мъж да създаде семейство . 
мой брат'чед, дребнав, циция и с кошмарна майка, таквиз претенции вади, че да му се чудиш, дали не ги слага като бариера, като праг, който не може да се прескочи и да му се наруши комфорта с мама
Аз си взех такъв и не е дефектен, нито характерово, нито сексуално.

То не, че аз имам де, но ку трябва ще се напъна да родя, човека е чакал 40 години, к`во му пречи да почака още 20
. Кой ти дава два апартамента в Делиорманско?!
Препоръчани теми