старите ергени!

• 72 044
  • 563
  •   1
Отговори
# 180
  • София
E..... спрете се малко.Защо без секс?Аз пък мисля,че старите ергени са си доста добре в сексуално отношение.От опит го казвам Twisted EvilНай добрия секс който съм имала е бил с такъв мъж, около три часа и то качествен  Twisted EvilНищо им няма сексуално  Peace

# 181
  • София
А в същност, коя е възрастовата граница между " необвързания мъж и " стария ерген"? newsm78..Всъщност не винаги, старите ергени са сами, понеже са мамини синчета. Моят познат, за който писах в началото си е напълно самостоятелен, и въобще не се интересува от мнението на майка си. Просто си му е добре като свободен електрон. Laughing

aniese
,аз визирам мъж сле 42,3 годиша възраст за другите не знам  newsm78
А твоят познат казваш,че е напълно самостоятелен.Да те питам тогава мама къде живее?И кой му готви  newsm78
Нещата от страни излеждат някак лъскави,но от вътре доста понамерисват  Thinking

# 182
Ще рече човек, че е чудо невиждано мъж да си готви сам  Grinning

# 183
  • София
Ще рече човек, че е чудо невиждано мъж да си готви сам  Grinning

Не бе няма проблем да си готви.Аз друго имах предвид.Хората се представят пред приятели по един начин ама ако си им в къщи нещата не са баш така  newsm78

# 184
Питаш кой му готви, отговорила съм ти. Може да си готви сам, може да си поръчва храна, може да има готвачка, може много неща.

# 185
  • София
Питаш кой му готви, отговорила съм ти. Може да си готви сам, може да си поръчва храна, може да има готвачка, може много неща.

Е,мен ме интересува дали е майка му конкретно  Crossing Arms

Защото и аз познавам няколко "самостоятелни "ергени ама само на думи.А, в къщи мама с    newsm28 и с   food002

# 186
Сам си готви, или си поръчва храна, не знам, понеже майка му живее в друг град и няма как да му помага. Той е даже в другата крайност, не само, че не я слуша, но често е груб с нея. В смисъл, присъствала съм на телефонни разговори между двамата, той слуша две минути и казва рязко" не ме занимавай", или " не ме интересува, сто пъти съм ти казал да си по-лаконична" и затваря. Даже съм била изненадана, когато е имла сериозна и продължителна връзка с някое момиче, аз съм си мислела, че едва ли не, много добре се познават приятелката  майката, а се оказва, че никога не са се виждали. Даже в повечето случаи майка му не научава, че има връзка. " Сериозна и продължителна" връзка,условно казано. Той не обича да съжителства с някого. Дразни се, понеже иска да си живее, така както обича.Да изгледа няколко мача един след друг, да седне с приятели в кръчма и да се прибере по нощите, да виси по цял ден на плажа, или на по бира...Ясно е, че ако живее с някой, било майка или приятелка, няма да може да прави всичко това, поне не със същото времетраене. Веднъж с него обядвахме в един ресторант, и той се закачи нещо със сервитьорката. Не помня какво точно каза, но на нея не й стана никак приятно, видях, че много е ядоса. Затова му казах тихичко " моля ти се, престани с тези шегички, не й е приятно". Олеле, като ме почна..." ти защо ми правиш забележки ,защо така ми каза...защо ми държиш сметка"...Божеее, ако му бях жена, не знам. #Crazy

# 187
  • София
...Божеее, ако му бях жена, не знам. #Crazy

Скорпион, хахахахаха............. Grinning

# 188
                            Чудя се аз пък за ергените в сексуално отношение... Човек свикнал на без секс... във всеки случай не и редовен... как ли се справя?
А, не е задължтелно да е без секс. Един колега от предишната работа (на 40 и нещо беше) имаше едновременно пет по-постоянни несериозни връзки и през цялото време сваляше нови жени. Не знам дали изобщо му оставаше нощ да спи сам...

# 189
E..... спрете се малко.Защо без секс?Аз пък мисля,че старите ергени са си доста добре в сексуално отношение.От опит го казвам Twisted EvilНай добрия секс който съм имала е бил с такъв мъж, около три часа и то качествен  Twisted EvilНищо им няма сексуално  Peace
А с колко жени е бил така наречения стар ерген? Защото това, че не се е обвързал с никоя не го прави стар ерген! По-скоро стар ерген е човек, който не е имал приятелка дори и след като е навършил 30 г. и то не защото е стар толкова, ами защото не е имал жена в сексуален аспект...Поне според мен е така, но това си е мое мнение дано не засегна някой...За мен такива мъже не са за семейство: жена и деца, те не знаят какви са нуждите на една жена, не могат да общуват дори с жени нормално просто, защото никога не са общували с жени!
За да не конкретизирам пак години, ще кажа че за мен лично хора които са над 25 г. и са сами по своя воля и не са се опитали да си намерят човек до тях са си стари ергени за мен, защото мислененто им е като на човек който не иска семейство, не иска жена а си иска свободата, а още по-малко иска деца! За мен тези хора, които и деца не искат няма как да ги разбера и да искам, това си е техен светоглед, а не мой затова и не искам да ги обсъждам или коментирам!
За мен, човек който и на 26-27 г. се има за млад да се жени е свъркан и няма да се оправи никога, дори и да стане на 30 или на 40 той пак ще си мисли, че е млад за семейство, а от такъв никаква отговорност не може да се очаква! Обикновенно, на такива мама всичко им прави у тях, тя чисти, тя пере, тя готви, е да има и такива които могат сами да готвят, но това не значи че не са зависими от мама, мама боядисва врати и прозорци, а те дори не знаят от коя страна се хваща четката! Но това е така, защото така са свикнали! Само, че тук ще нагазя темата за мамините синчета и не ми се иска да продължавам, че ще стане грозна и кървава! Че тези "момчета" не са ми по вкуса!  bouquet

Честно казано, на мен ми е неудобно да му задавам толкова лични въпроси, а и той не коментира тази тема. Мисля си, че може би иска да има, ако не съпруга, то поне дете от някоя жена, но вече му е трудно да си промени живота. Но не забелязвам да му тежи, весел и оптимистичен е. Аз често се сдухвам, заради разни неща, а той все" може ли да се ядосваш за такива глупости...всичко ще се оправи". Докато имам приятелка на 36 г., която е кошмар. Не е омъжена и все не може да си намери сериозен приятел и само за това говори, само за това! Става, ляга, все това и е в главата-защо нямала семейство, защо с нея така, омагьосана ли била...Добре де, хубаво е човек да си има семейство, но чак пък да обсебен от тази идея...Не знам, аз си мисля, че колкото повече човек мисли и се тревожи за това, толкова по се закучват нещата. Аз нямам подобен проблем, но виждам, че когато много се треса над нещо, то не се получава, а когато не мисля и оставя нещата да се оправят от само себе си-те наистина се оправят! Simple Smile
Мисля, че приятелката ти е нормална жена която се тревожи за нормални неща на тези години, след като е сама толкова време и не може да си намери мъж и говори за това постоянно значи това я тормози! А и все пак е жена, ако един мъже може и сам чисто сексуално, една жена не може ако е нормална сексуално Wink Човек се терзае и тресе по даден проблем когато е зациклил и не намира решение, но иска да намери решение! Защо не помогнеш на тази си приятелка, като например да я запознаете с някой, знам ли? Все нещо трябва да има, което да я разсее или да намали главоблъсканицата.  bouquet
Не знам явно мъжете по-дълго могат да издържат без жена, но не и една жена без мъж не сте ли се замисляли по този въпрос? По-често съм срещала израза стар ерген...при все, че мисля че то е комбинация- мамино синче+което е стар ерген! Защото лично аз не съм чувала за мъж, който да може да се оправя сам в тоя живот, да е останал без жена до себе си, без значение дали е женен или живее с някоя жена! Ох, много се впуснах в обяснения, моля пак за извинение, ако съм засегнала някой, изказването ми няма това за цел. Просто изказвам мнение в няколко реда.  bouquet

# 190
Всички мъже на 26-27 се имат млади да се женят.
Или айде, 90%.

# 191
А има ли разлика според вас в това един мъж да стане стар ерген, или една жена - стара мома, в смисъл полът е ли от значение?

# 192
Или айде, 90%.
Супер, само старите ли се женят!!!???  #Crazy Аз пък все си мисля, че младите се женят, а старите не се женят Wink защото то като остарееш за какво ти е да раждаш или да имаш жена!

А има ли разлика според вас в това един мъж да стане стар ерген, или една жена - стара мома, в смисъл полът е ли от значение?
Според мен не е до пола, а до схващанията на хората! Едни искат още на 18 да си има семейство, други не искат това е! В повечето случаи се оказва обаче, че точно мъжете не искат брак- да се обвързват. Поне такива са моите наблюдения! Може да съм пристрастна.

# 193
  • Варна
Или айде, 90%.
Супер, само старите ли се женят!!!???  #Crazy Аз пък все си мисля, че младите се женят, а старите не се женят Wink защото то като остарееш за какво ти е да раждаш или да имаш жена!
kori_1, аз казвам - всички под конвой да се бракуват още на 18г, максимум 20г. Къде ще се размотават и няма да имат мъж/жена. Че то и за размножение време не остава.
Който се цепи от конвоя - ергенски данък да плаща. Не го е срам.

# 194
Или айде, 90%.
kori_1, аз казвам - всички под конвой да се бракуват още на 18г, максимум 20г. Къде ще се размотават и няма да имат мъж/жена. Че то и за размножение време не остава.
Който се цепи от конвоя - ергенски данък да плаща. Не го е срам.
Не, напротив някой не трябва да се женят и това трябва със закон да им се забрани, че са вредни за жените и децата си Wink Все пак в момента говоря от гледна точка на това, че съм жена Wink
Имам предвид да не лъжат момичетата и да им губят времето, като нямат намерение да се женят да си намерят някоя с тяхното мислене, а не да заблуждават такива които искат семейство!
Ами да ти кажа, като наблюдавам в последно време повечето жени раждат над 27 г. възраст, даже най-често съм срещала над 30 г., нямам против всеки си избира кога и какво, но съм против разни хора които не са за семейство да подлъгват такива които искат семейство и деца.
Да, това за ергенския данък не е лоша идея Wink бих го подкрепила, ако можеше да го направят   закон, но надали   bouquet

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 18:06 от kori_1

Общи условия

Активация на акаунт