старите ергени!

• 73 485
  • 563
  •   1
Отговори
# 210
  • Шумен
Аз мисля, че тези стари ергени са някак прекалено саможиви и това до някаква степен е причината да са сами. Имам такива познати. Другата причина е навик-като начин на живот.

# 211
А и все пак е жена, ако един мъже може и сам чисто сексуално, една жена не може ако е нормална сексуално Wink
Shocked

Какво!?!  smile3532

# 212
Здравейте момичета,много е весело при вас,така не съм се смяла скоро.Прочетох темата на един дъх и веднага се включвам с коментар.
Стари моми,стари ергени-все определения,които никак не ми се нравят.
Не визирам мненията дадени в темата,а лични впечатления.
Според мен винаги когато това определение се "лепва"на някого винаги е примесено с някакви негативни чувства.
Например с присмех(този така ще си ходи пет за четири остави го...)пренебрежение(какво очакваш от него той не можа дори да се ожени)и съжаление(горкият никоя не го поиска...)
Важното е да имаш БРАК,няма значение,колко е успешен...дали е по любов или по сметка,на кого му пука,дали е щастливо изживяване или агония,има ли значение-важното е да си като "нормалните"хора,да не си "различен"
Старите ергени обичали майките си...Аз познавам и 25годишни съпрузи,чиято привързаност към родителското тяло е повече от дразнеща.Ергените поне на никого не пречат.
Старите ергени имат 2-3 порока,които задължително стоят в основата на това,че са сами...Аз се сещам за някои пороци на оженени мъже,които са далеч по-пагубни.Например пиянството,побоищата,малтретирането,проиграването на хазарт,както на домовете си,така и на бъдещето на децата си.
Старите ергени имали големи претенции за жените...Да така е,но и много се дразним,когато има и пълна липса на такива.
Склонна съм да се съглася с едно обаче,чехората живели прекалено дълго сами,трудно свикват с присъствието на някой друг.Вярвам,че е така,но си мисля,че ако този човек истински иска промяна и семейство и срешне подходяща дама с повечко търпение и компромиси нещата ще се получат.То това всъщност е в основата и на "нормалните"бракове...
Просто си мисля,че всеки човек прави своя избор в живота си,понякога правилен,друг път не,но това си е нашия личен избор и си носим последствията.Когато си добър човек,когато живееш без да се страхуваш от предрасъдаци и предизвикателства,когато вярваш в любовта и я търсиш,рано или късно ще я намериш,без значение дали си на 15,20,40...60г.
Не се правя на адвокат на никои убедена съм,че между ергените,както и между женените има индивиди,които определено не си заслужават и такива за които си струва да помечтаеш,идеята ми е,че това едва ли зависи от семейното положение,а по-скоро от характера на човека.

# 213
  • Бургас
Може, ако вие сте над 30 годишна, може и да са момченца за вас, но за мен са мъже!
Аз пък не бих взела мъж над 30 г. поради много причини, особенно ако живее при мама. Wink Не ми се пише повече по темата, че като гледам засегнах доста жени, които явно са над 27 г. Simple Smile За което не еднократно се извиних, но като гледам няма да бъда извинена имайки предвид моята възраст спрямо вашата, по-добре да си мълча. Че изкрах всички пишещи тук лелки и дядовци, но истината е че хората на и над 40 г. вече могат да са дядо и баба на някой! Но всеки както казахте горе си живее в неговия век, та аз ще ходя в моя си, за да не преча тук.
Приятна вечер на всички дами и ми беше много хубаво да поспорим, макар никой да не прочете постовете ми както би ми се искало.  Всичко, най-добро от мен. bouquet

П.П. Много жалко, че изказванията ми се тълкуват по този начин. Не мисля да пиша повече в темата.
[/quote]

както беше казал Слави Трифонов: "като гледам баща ми как се радва повече на внуците си, отколкото на мен и сестра ми, мисля аз направо внуци да си направя"   hahaha
А kori, ти сигурно си на 13 щом 30 годишните ти се струват стари.

# 214
А и все пак е жена, ако един мъже може и сам чисто сексуално, една жена не може ако е нормална сексуално Wink
Shocked

И в мастурбацията ли дискриминация вече?  Laughing

# 215
  • Варна
Shocked

И в мастурбацията ли дискриминация вече?  Laughing
Подло е някак си да се забавляваш сама, вместо да пуснеш на някой мъж  Mr. Green

Номинирам кори за новак с най-много бисери на годината!

# 216
Shocked

И в мастурбацията ли дискриминация вече?  Laughing
Подло е някак си да се забавляваш сама, вместо да пуснеш на някой мъж  Mr. Green

Номинирам кори за новак с най-много бисери на годината!

Ох , така се смях  Joy Joy Joy
Кори е уникат някакъв ...  Shocked
Тя за такива дейности не е чувала .
Че и жените го могат ! Peace Simple Smile

# 217
Според мен е чувала, че го правят жени, които НЕ са "нормални сексуално".

# 218
                         Аз пък не виждам нищо странно в мненията на kori_1. Аз например разсъждавам по същия начин. Бракът/дългото съжителство + деца освен всичко изброено помага на човек да израстне, да стане достатъчно отговорен и полезен (на обществото  Mr. Green) и т.н.т. . Хората, които не минават през това нямат определени качества. Които все пак могат да придобият след време. Разбира се, бракът не е гаранция, че човек е израстнал, но определено е предпоставка за това.

# 219
И връзките преди брака ли са забранени вече?  Grinning Или ако си минал горната граница от 27 сексът е табу, освен ако не води до женитба?  Grinning

Не знам къде ги виждате тежи зрели 26-27 годишни мъже, повечето които срещам на тази възраст още хвърчат в облаците, и въобще не мислят за брак. Или тепърва започват да създават по-сериозни връзки.

# 220
Имам приятел в Испания .
Той казва , че там до 30 си малък , от 30 нагоре си млад , женят се над 30 , деца - към 35-40 , не по-рано . Peace

# 221
Имам един познат на 43 години е и май ще си остане стар ерген, все с майка си и баща си  макар, че живее сам. Просто той контактува с тях и мисленето му и начина на обличане е станал пенсионерски. Той си мисли, че като има пари, апартаменти и джип ще хване нещо, но как да стане като неможеш да му промениш мисленето. Много захлюпен горкия.

# 222
То захлупените ги има още в училище и повечето си остават такива дори да са 18 годишни; Между другото явно младите имат добри финансови възможности, за да категоризират тези, които живеят с родителите си че нямат шанс в живота; В момента са голяма рядкост хората, които могат да си позволят сами да живеят, особено ако са в началото на живота си, та те повечето са без работа или студенти, които мама и тате издържат;
Тук има доста объркани хора, които не са в течение на икономическите събития в тази държава; Познавам семейства, на които се наложи да се приберат при мама и тате, защото не издържаха на разходите за семейно огнище; Много хвърчите в небесата, но и от високо се пада много болезнено Crazy

# 223
То захлупените ги има още в училище и повечето си остават такива дори да са 18 годишни..
                               O, открехват се почти всички  Twisted Evil. Много е важно възпитанието до 7, после до 18, но особено това как ще се стече животът им в зряла възраст.

# 224
„Един човек трябва да е обичал и да е бил обичан поне веднъж в живота си”… и ако изгуби обичта, не бива да лежи в самотата, не бива да жертва усилията си в опити да открие нова, по-красива любов, а да помисли по „теорията на самотата”, да открие отговорите на въпросите, с които заспива през първата истински самотна нощ от своя живот…

Общи условия

Активация на акаунт