"Системата минус 60" - тема №23

• 45 967
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Купих си Мумио, някой ползва ли го?
Има ли ефект?
Ами май няма много редовни в темата, за да разберем ефекта му  Blush

# 136
Аз го ползвам от 3 дена-като има резултат обещавам да пиша!:)Почнах и процедурата с кафето!

# 137
  • ГО
И аз ще правя процедурата с кафето, ама мнооого бавно се разтваря туй чудо. Утре май ще го понатроша малко, че вече близо трети час седи "накиснато" и не се е разтворило хубаво. С една клечка за зъби го човъркам, ама още му трябва. hahaha
Да докладвам, на обяд хапнах пил.филе на скара и ориз със зеленчуци. Нали е добре?

# 138
Аз го троша докато стане на прах и тогава го смесвам с крема!Иначе и на мен не ми се разтваря!Пробвах и да го кисна в една лъжица вода и пак неще! Simple Smile

# 139
  • ул. "Мечтание"
Трябва да се натроши на прах за да се разтвори.

Аз не съм правила процедури с Мумиото и с кафе. Ползвах какаово масло, ефекта беше страхотен.

# 140
  • София
Отчет за вчера:

з - боза със захар, 0.5 кока-кола, 3 ръжени фили с хайвер и шпеков салам
о - задушен карфиол с праз лук
в - наденички на скара
наденички може ли за вечеря? Thinking

# 141
  • ул. "Мечтание"

Може разбира се.  Peace

# 142
Може, да. Месен продукт - вариант 6 " Месо и риба" Peace

# 143
  • UK
Метнах един сладкиш - по-скоро експеримент  Mr. Green във фурната,пък да видим какво ще излезе.
За днес -
З:1 круша и 1 малко мюсли бар - станахме мнооого късно,9.30 чак и просто нямаше смисъл от обилна закуска
О: ориз със зеленчуци+пресен лук+фил.преп.ръжен хляб
В: салата домат+краставица+пресен лук+сиренце
Днес тук вали от сутринта  Tired Сега пекна слънце, ама то вече всичко е мокро и изкаляно... Crossing Arms

# 144
Това с мумиото за мен беше загубена битка. Да го чакам, разтварям, ми нямам толкова търпение. Пък и смърди.  Mr. Green Но рускините се мазотят с него, имат цяла тема Грижа за кожата във форума.
Така че, ако някой има упоритостта да се мазоти, да сподели резултати.
Аз за днес за вечеря съм си заплюла една голяяяяма шопска салата + 1 кофичка котидж + айрян
Да видим как ще отлепя после на спорта, че не ми остана днес време и мисля в 18.30 да ида на пилатес. 
Май ще трябва да вечерям в 17, иначе не виждам шанс.

# 145
Да ви следя Simple Smile

# 146
Влизам да кажа за мумията (  hahaha както ми се хили синчето )
Правя скраба с кафе и масаж с мумио всеки ден. За скраба - думи нямам, имам усещането, че сваля един тон мръсотия от мен, да не говорим, че премахва мъртвите клетки по краката и не ми се изпотяват както преди. Като изляза от банята кожата ми е зачервена , но като започна масажа с мумио става гладка и приятна на допир. Миризмата компенсирам с хубав боди лосион - използвам боди лосиони на маркови парфюми - хем премахват аромата на мумиото, хем поддържат аромата на парфюма по- дълго. До сега никой колега не се е оплакал, че му мириша на "овчарче", като се има предвид, че се возим в една кола, а от мазането ми са минали 20тина минутки. За мен е приятна и полезна процедура  Peace

# 147
  • София

Може разбира се.  Peace
супер. Simple Smile
защото на първа стр. изрично пише, че не може варена наденица, та реших, че и сурова не дава русийката (както казват децата на една от госпожите им, която е рускиня  Grinning).

аз пак да попитам от предната тема въпроса си - стевията горчи ли ви? с обикновен подсладител ми е о.к., обаче тази стевия ми горчи и това е, като захаринът от едно време.

и мумиото от къде го купувата, т.е. има ли го във всяка аптека или от определени места само?

# 148
  • ГО
А яйца със сирене и ориза със зеленчуците от обяд, може ли?
За вечеря имам предвид.

редактирам се:видях, не може  Mr. Green

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 16:32 от kama4e

# 149
  • София
според мен не може така да се комбинират за вечеря, но нека и другите кажат.

Общи условия

Активация на акаунт