"Системата минус 60" - тема №23

• 45 980
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • ГО
Току що си направих 3 яйца с плочка сирене на микровълновата и станаха ммммм
Много ми дойдоха, спокойно можеше и с 2 да се нахраня, ама да не остана гладна....

Аз също искам да благодаря на всички, които търпеливо отговарят на въпросите ми  Hug
как правиш яица на микровълнова newsm78 много интересно Laughing
В дълбока чиния (използвам супените чинии) Слагам плочка сирене и после чуквам яйцата. Нищо не дупча, не бъркам и т.н. Покривам с фолио (ама найлоново, НЕ алуминиево) и слагам в микровълновата. Ако съм сложила 3 яйца, пускам за 2,30мин. То си бумка и си гърми яко, ама няма страшно, Минутките са в зависимост колко ти е силна микровълновата, колко яйца си сложила и колко твърди искаш да станат.
Аз ги направих малко рохки и после си настъргах кашкавал.
Да ти е сладко! Simple Smile
В не диетичния вариант слагам малко мазнина в чинията, може и да добавиш продукти по желание (дом. пюре, колбас...)

# 181
  • Варна
Здравейте!!!
Приемате ли завърнали се "блудни дъщери"? Simple Smile
След "скитане" отново по какви ли не диети реших да се завърна при вас... Simple Smile
Лошото е, че лятото наближи, а имам притеснения дали ще вляза в летните си дрехи...
Днес дори четох за някакъв билков препарат - CLA ФИГУРЕЛ, но май е по-добре да се пробвам без "помощни средства", ами да се мятам на Системата... Simple Smile
От утре започвам с отчетите и да ви чета редовно, че ми действате много добре...
Поздрави на всички!!!

# 182
благодаря за идеята,утре на обяд съм на това Grinning че и бързо стават нали на колко мин. ги пускаш?
На очи или бъркани със сирене? За второто - ами честно да ти кажа не знам, следя ги. Като се запече цялото значи е готово. По принцип започва от вънка навътре да се изпича и вътрешността може да остане сурова. Сигурно 3-4 минути на макс в йенска тенджерка(малка) с капак. Може и зелен лук да сложиш и каквото още се сетиш.

# 183
Благодаря ви за отговорите.
Значи аз днес съм яла до момента :
з: мюсли с кисело мляко - половин купичка
о: супа коприва с 1 филия ръжен хляб

Аз по принцип си вечерям към 18 часа, така че това условие в Системата няма да ми е трудно за спазване. Когато се науча кога какво точно мога да ям, също се надявам да свикна и да имам положителен резултат.
Имам нужда да сваля 4 кг за да се чувствам добре.

bouquet
ако се придържаш към системата за един месец си ги ступила Wink

# 184
След вчерашния обяд, който беше уж невинен като съдържание, но не и като количество :Р Днес не мога да поема почти никаква храна и все още ми е тежко!

днес:
з: голям грейпфрут
о: зелена салата с едно яйце (беше купешка с много олио - най-вероятно от него ми тежи сега)
в: купих си това котидж сирене, което толкова хвалите  Satisfied и ще го комбинирам с мляко, сушени сливи и ябълки.

# 185
Момичета, днес се наврях в детски дънки за 15 годишно момиче, 170 височина.  Shocked
Направо.... ако някой ми го беше казал това миналата година по това време, когато бях с 23 кила отгоре (и точно същия излишък от сантиметри по талията и ханша), нямаше да му повярвам.
Мале, много се кефя. Добре, че намерих тази тема и вас, иначе щях да съм си все още оная 90-килограмова гуцка. Имам вече по-малко от 6 кила до целта, като вече почти си постигнах набелязаната навремето и мечтана цел от 65 килограма. Струваше ми се толкова нереално да я достигна, а ето на - стигнах я и ще я подмина като пътен знак.  Laughing

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 20:04 от Анонимен

# 186
Момичета, днес се наврях в детски дънки за 15 годишно момиче, 170 височина.  Shocked
Направо.... ако някой ми го беше казал това миналата година по това време, когато бях с 23 кила отгоре (и точно същия излишък от сантометри по талията и ханша), нямаше да му повярвам.
Мале, много се кефя. Добре, че намерих тази тема и вас, иначе щях да съм си все още оная 90-килограмова гуцка. Имам вече по-малко от 6 кила до целта кила, като вече почти си постигнах набелязаната навремето и мечтана цел от 65 килограма. Струваше ми се толкова нереално да я достигна, а ето на - стигнах я и ще я подмина като пътен знак.  Laughing

Браво   smile3501това е отплатата за търпението и последователността ти.Жалко,че и аз късно го видях и съвсем случаино,можеше това лято да съм във форма ooooh! но нищо цел другото лято че и по рано за зимата.Не мога някак си да повярвам,че с такова ядене се слабее но е факт и при мен и при много много други.Някъде бях чела че отслабването не е до воля, Hugа до знание(точната диета) успех на всички които се бориме
сиренето котидж от къде го купувате търсих в Билла нямаше го?

# 187
Жасмин,браво!Ето това се казва успех!От това имаме нужда всички за да продължаваме режима!То аз вече и не го приемам като режим-даже нямам чувството,че съм на диета!Поздравявам те! yes
И мен ме интересува на котиджа!До сега не съм яла подобно нещо,но искам да пробвам!

# 188
 Жаси  браво smile3501 наистина всички тук имаме нужда от стимул а ти и момичетата като теб ни го давате /няма да ги цитирам всички,за да не пропусна някой/

# 189
Здравейте!
Много четох за готвенето на микровълнова фурна и вече не я ползвам. Не знам дали е истина, но казват че променя структурата на храната...

А сиренето котидж не е ли със сметана?

# 190
Добър вечер!
Набързо да се отчета: все още няма промяна в теглото. З: 2 препечени филийки с кашкавал, кафе с мляко и 3 бишкоти; О: шницел с гарнитура задушен ориз и салата от зеле; след обяд: 1 портокал и 1 ябълка (нещо не се чувствах добре и много ми се ядеше някакъв плод); в: тиквички с ориз на фурна и салата от домати и краставици.
Тези дни се чувствам много отпаднала - все ми се спи, а и с МЦ в комплект...нямам думи. Дано с оправянето на времето да се подобри и настроението.
Жаси, направо ти се възхищавам на упоритостта! Стискам ти палци да постигнеш крайната цел (изобщо не се съмнявам в това!!!).
През празничните дни няма да съм вкъщи и няма да мога да пиша.
Желая на всички приятно изкарване на Великден!

# 191
Момичета, благодаря много! Ще постигнете и вие вашите цели, само се дръжте тук в групата и пишете редовно в темата! Това е от огромно значение! Аз сама никога нямаше да се справя, щях да се откажа отдавна. Пожелавам ви успех!

# 192
Момичета вече близо една седмица съм на този начин на хранене, но утре заминавам на почивка за празниците.... сега идва проблема. Винаги излизаме да вечеряме след седем. Ако има момичета с моя проблем дайте  идея какво ще правите с вечерята.

# 193
Жасмин супер стимул си дано и ние новите да се преборим като теб така успешно Grinning истина е 4е е много важно да имаш подкрепа за което аз съм много благодарна.по отношение на готвенето в МВ аз също ве4е не ползвам,деиствително изменя структурата на храната,дори за притопляне не ползвам няма нещо което да не може да се направи без МВ

# 194
  • Благоевград
Добър вечер на всички!
Лелее ако знаете как ми ухае къщата на козунак...
След малко вече ще го сложа да се пече и от сега
съм се зарекла сутринта да стана рано и да си хапна  Laughing
А и как съм огладняла вече, а още най-малко час ще съм будна.
Нещо не можах да се прибера на време и хапнах една ябълка.
Опитах се още една да изям, но просто не можах и сега....глад....
Но, ще издържа. Отдавна не съм била така гладна вечер Laughing
Иначе за утре менюто е почти ясно:
з- козунак с кисело мляко.
о- пил.бутче с тиквички в плик и салата домати и краставици.
в - кисело мляко, портокал и ябълка.
Лека и спокойна нощ на всички.
п.п. Жаси - поздравления!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт