"Системата минус 60" - тема №23

• 45 819
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Момо4ета здравейте  bouquet и от мен малко късни4ко но днес по4ти не съм спирала вкъщи, цял ден съм навън.при това съм си съвсем системна Grinning от4ет з.кекс и сандви4 смасло и шунка  о.пиле и варен ориз в.пак ориз и ябълка.исках да ви питам какви домати използвате когато готвите аз слагам от консерва като гледам да няма добавена захар или нишесте

# 31
Здравейте, момичета!
ellzet1, аз слагам суров домат - така и така не ползвам много домати при готвенето.

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 09:40 от Анонимен

# 32
Момичета да попитам нещо, за да не стане грешка. За обяд комбинира ли се месо с ориз/картофи или не? Аз доста четох менютата и истанах с впечатлението, че не може, но пък напоследък виждам, че се консумира, та затова да питам, да не съм се минала... newsm78 Laughing

# 33
Момичета да попитам нещо, за да не стане грешка. За обяд комбинира ли се месо с ориз/картофи или не? Аз доста четох менютата и истанах с впечатлението, че не може, но пък напоследък виждам, че се консумира, та затова да питам, да не съм се минала... newsm78 Laughing

С ориз може, с картофи - не.  Peace

# 34
днес:
з: мешана салата с орехи и 3 яйца
о: макарони със зеленчуци
в: свинска пържола

# 35
Поздрави на всички
    На именниците весел празник...  bouquet
         Имам въпрос :.Работя само вечер от 23 до 06 часа кога да закусвам и обядвам?Ставам към 14 часа.Как е правилно по системата? Сега закусвам ту в 6.30 ту в 14 часа а кантара не ще да мърда  newsm78 Ако някой може да сподели....

# 36
Момичета много се радвам,днес се притеглих и 2 килограма съм надолу за една седмица.Голям подарък за именния ми ден.Въпреки голямата закуска и понякога грешките има резултат и се моля и да продължавам да слабея Praynig.Мисля,че тази седмица ми беше лутането и от днес започвам точно по системата и сутрин по малко ядене Mr. Green.БЛАГОДАРЯ на всички които ми помогнаха със съвети и мотивация на janeta,жасмин,tchara i mnogo drugi да не изброявам ч е да не обидя някои Hug а и да не стане като оскарите Laughing

# 37
Честит имен ден на всички именници днес   bouquet

Искам да се похваля, а и да питам?! Аз имам доста килограми да свалям, вече съм и супер стриктна и вчера показа кантара 128,5, а днес 127,3, кантара ми е нов, верен и аз се опулих , голяма разлика, но вчера имах доста разходки , после вкъщи един час спорт, знам ли аз възможно ли е, но определено има голяма разлика в големината на тумбака ми?Радвам се разбира се, това си е супер, явно тялото ми е жадувало за отслабване и това още повече ме мотивира.Успех на всички системки, знам, че с тази система ще имаме успех Peace Peace Peace

# 38
  • ул. "Мечтание"
Мими, възможно е!  Peace А и твоята разлика не е кой знае какво. За едно денонощие може да има 2-3 килограма разлика.

При много килограми (а и не само при много килограми) може да има доста стабилно задържане на течности - 3-4 кг понякога и повече. Също така в един момент тялото (ще) започва да се чисти от разни боклуци и шлаки задържани в него. Това не са реални килограми свалени (тоест надали са мазнини свалени), но са дефакто по-малки обиколки защото тъканите се отъврават от излишните течности и боклуци в тях.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

# 39
Честит имен ден на всички именници днес.
Моята свекърва ме събути да ме поздрави и сега в 8.45 сум ве4е готова за работа.
ще ходя да поработя малко в офиса 4е това ДДС не свърши. И после съм решила да отида до един магазин да си купя някои друг панталон или пола.

Приятна неделя  на вси4ки.

# 40
  • Варна
Честит празник!

Да почерпя днес, защото всички жени в моето семейство днес имат имен ден.

Системна съм и установх, че без малки прегрешения ми е по-лесно отколкото като хапна хапка по никое време. Снощи бяхме на театър и вечерята ми беше чаша червено вино и 3 чаши минерална вода. Чувствам се перфектно!

# 41
  • ВАРНА
Честит празник!
Именници, бъдете много здрави и щастливи!

Аз след двуседмично старание да не прегрешавам вчера се поизложих. Имахме фамилно събиране след обяд и падна едно ядене. Поне приключихме към 18 часа, но с парче торта за десерт. Резултата на кантара тази сутрин е + 1 кг, който надявам се бързо да преборя.
Усещам се в последно време, че изобщо не пия вода, сигурно и това повлиява за бавното сваляне. Трябва да се коригирам  Confused
Исках да попитам, от къде си купувате Стевия?
Хубав ден   bouquet

# 42
  • UK
Nepopravimata, вкусен ли е пангасиусът? Тук е много популярен, а аз никога не съм го опитвала

Ами на мен ми харесва, но далеч не ми е любима риба  Mr. Green В смисъл крехка е и не е мазна,но не е и суха - тук поне замразените филета,които продават имат и едни мазни части,които аз махам задължително. Води се, че не ставала за скара, защото наистина филетата са много крехки, но на тефлонова скара няма проблем. Пържена на мен лично не ми харесва, става мазно и тежко, но аз и по принцип не обичам почти никоя риба пържена  Rolling Eyes  Mr. Green Печена на фурна също е супер и става буквално за минути. Предполагам и на супа би била вкусна.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЦВЕТЯ ДНЕС!!!!  smile3525

Супер е времето днес, след малко ще хапнем и запрашваме с малката към парка.
За днес -
З: 3 малки парченца фъч+чаша прясно мляко
О: боб чорба+фил.преп.ръжен хляб
В: салата домат+краставица+пресен лук, може би и малко сирене

Аз от днес съм в МЦ и не знам какъв ще го покаже кантара утре  newsm78  Mr. Green

# 43
Честит празник и от мен! Hug

Пангасиусът, както е замразен го слагам в една тавичка, върху хартия за печене и в загряла фурна. Така хем изтича мазнината, хем става супер вкусно. Поръсвам с черен пипер преди да я сложа за печене.

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 21:00 от Rosita

# 44
Честит празник на всички ни! Heart Eyes
Отчета ми за днес З-кроасан, банан и кафе О-котийдж с краставица и 3 парченца луканка
В-пилешко месце
Отивам за върбови клонки и мама ми идва на гости. Ех ,очакват ме прекрасни дни и съм си обещала да не криввам от Системата, че тя готви изкушаващоо Mr. Green
Весели празници от мен и много минусиии Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт