"Системата минус 60" - тема №23

• 45 811
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • България,Пещера
Здравейте!Днес:з-парче бисквитена торта,филийка с луканка,4-5 бадема,кафе  /май попрекалих/
о-парче сирене с краставица и домат
в-кисело мляко с ябълка

вчера з-2  малки парченца наденица с кашкавал
о-3 кебапчета,1 домат
в-кисело мляко с ябълка

# 46
Днес прекалено малко храна ядох, а тъкмо бях почнала да си увеличавам порциите, но... станах късно към 11:30 и нямаше време за голяма закуска, а там се повлияха и обяда и вечерята...

з: 1/2 грейпфрут
о: 3 ръжени сухара с 2 яйца и 1/2 краставица
в: скумрия на фурна

# 47
Честит празник и честит имен ден на всички именници днес !!!  bouquet  bouquet  bouquet

Аз днес малко сгафих , но цял ден съм навън сега се прибрах и не бях системна  Embarassed
З : кафе
О : пица
В : мляко с нес и портокал

Утре ще видим какво ще покаже кантара , но днес бях точно 56 кг  Peace

# 48
Ето ме и мен в новата тема  Grinning
Аз се изгубих за известно време. Имах гости от чужбина и за 10тина дни съвсем не бях системна  Embarassed Резултатът е 3 кг в плюс  ooooh! Не съм прекалявала с нищо, просто вечерях след 18 ч. и то не системни неща... сега ми е по-трудно да влезна в ритъм, но ще си сърбам каквото съм си надробила  Tired

# 49
Е аз пак доста късно влизам но все пак 4естит празник на вси4ки цветя  bouquet Жасмин благодаря за уто4нението,ето и от4ет з.домашни скали4ки мноооого вкусни и сандви4 о.зелен фасул на манджа с кисело мляко и пилешко в.сух таратор доста ме засити ,беше с извара.И пак въпрос4е,утре съм планирала боб яхния за обяд със салата марули и сирене,та мога ли да добавя и сухар,благодаря предварително Grinning

# 50
Здравеите,

И аз да се от4ета за днес:

З: два кроасана
О: изцяло несистемно (4ипс, пар4е торта)
В: салата от домати със сирене

и 4аша вино.

Утре ще се претегля. Днес си преправях панталони, ших коп4ета, изобщо се отдадох на шеф и кроика....

И друга приятелка ми каза 4е ве4е много се виждало 4е съм отслабнала.

Сега марш в леглото 4е утре пак ще е един луд ден....

# 51
здравеите момичета отчет-з-сандвич и парче торта Sick
                                             о-2 кебапчета със салата домати и краставици
                                               в-кисело мляко със ябълка

май е много ама.... Embarassed
имам въпросче:мога ли да смесвам за обед ръжен сухар със варени яйца и салата от домати и краставици

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 08:37 от magi333

# 52
имам въпросче:мога ли да смесвам за обед ръжен сухар със варени яйца и салата от домати и краставици

Може, но аз лично избягвам след 12.00 часа да ям сухари (с изключение на варианта за вечеря сухари с кашкавал и айран). На обяд има само ограничение за смесване на картофи, макарони и бобови с месо!

Между другото от моето разтакаване в почивните дни увеличих плюса на 1.100 кг. Ама то не бе ядене, не бе чудо! Основно сладки неща - шоколад, бишкоти със захарна поръска, бисквити... абе пълна свинщина! Така, че от днес - отново съм на линия!!! Довечера ще пиша за менюто.
Приятен ден на всички!

# 53
Привет момичета   Nature Sunny

Хайде на кафенце и на отчет  Mr. Green
При мен няма промяна, но отново съм болна и натъпкана с лекарства  ooooh!
Лек ден и успешна седмица  Heart Eyes

# 54
  • Благоевград
Здравейте момичета!
Най-после и аз в новата тема да се включа.
За сега се справям (е почти) със системата.
Понякога се случва да хапне в 19,00ч. , но смятам постепенно да се
настроя, както прочетох някъде -постепенно адаптиране към режима.
Не съм се мерила, защото аз започнах в средата на седмицата, затова
горе-долу тогава смята ма видя как се движа.
Менюто ми почивните дни (почти еднакво):
з- козунак
о- риба със салата
в- кисело мляко с плод (а вчера беше салата марула).
За днес:
з- козунак и кисело мляко.
о- кафяв ориз със зеленцучи и салата домат+краст.
в- не съм решила че имаме 70-годишен юбиляр у дома и може би ще е някакво месо или пак само мляко.
Успех момичета!

# 55
Добро утро  Simple SmileМерси за кафенцето , Беки  Hug
Днес за отчета - 56,300 , колкото бях и миналия понеделник . Обаче не мога да си нанеса резултатите в табличката . Имах си някои прегрешения тази седмица , или пак съм в застой .
Менюто ми за днес :
З : препечена филийка с масло , Корни , кафе
О : картофи на фурна и сирене
В : шопска салата и кис.мляко / сирене

# 56
  • UK
Добро утро и от мен!   bouquet
Аз днес съм на малък плюс 500гр, но съм в МЦ та предполагам за това. значи пак ще чакам до другия понеделник за реално тегло.
За днес -
З: 2 еклера+чаша прясно мляко
О: картофи на фурна
В: портокали
Оф, изчезвам,че много се застоях - то вече обед станало, а аз един куп работа имам!
Лек ден на всички!

# 57
Здравейте!
Днес става 1 седмица откакто системствам и резултатът е -1,5кг.   goodscale newsm44. Доволна съм, е много меко казано, при положение, че си ям всякакви сладки неща /не мога без сладко  Blush/ и не гладувам. Като знам след първата ми бременност какъв зор беше да си възстановя фигурата  Tired, как не съм разбрала още тогава за тая система  Crazy. Сега ще ми е много по-лесно така. Не ми се отразява и на кърменето, така че продължавам.
Успех на всички и много минусчета   bouquet

# 58
Днес за отчета - 56,300 , колкото бях и миналия понеделник . Обаче не мога да си нанеса резултатите в табличката .
За отчета - данните ми се пращат на ЛС, но в свалени(качени) кг - примерно 1 свален, а не по данни на кантара - примерно 56.3 Peace

# 59
Закусих рекордон рано Simple Smile в 7:20 бях готова, но за сметка на това обядвах късно някъде към 13:30  Rolling Eyes

днес:
з: купичка овесени ядки с мед и орехи
о: голяма шопска салата + картофи с масло
в: наумила съм си печено пиле... ама за сега не ми се прави, може и готово да купя  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт