"Системата минус 60" - тема №23

• 45 976
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
А яйца със сирене и ориза със зеленчуците от обяд, може ли?
За вечеря имам предвид.
Яйца със сирене само за обяд може. Какви зеленчуци има в ориза?

# 151
  • ГО
А яйца със сирене и ориза със зеленчуците от обяд, може ли?
За вечеря имам предвид.
Яйца със сирене само за обяд може. Какви зеленчуци има в ориза?
ОК. Вечерях портокали и кис.мляко.
Хубаво прочетох първа страничка и горе-долу схванах.

# 152
  • варна
здравейте , Hug
вчера ядох съвсем малко:З: 2 с.л.накиснато слънчогледово семе;О+В:/към16ч/ салата айсберг с домат и сирене. И днес най сетне след месец застой имам -. кантара ми не е електронен,но стрелката е малко след 63кг  Hands Clap  girluu   newsm19.
ще променя линийката като стане твърдо 63. сега за мумиото правих го няколко пъти но ми омръзна.
разтварях го като го накисна с 1 с.л. гореща вода и след като е станало на каша смесвам с лосион. но не видях кои знае какъв ефект. даже стриите ми са повече /от отслабването на кожата/а и пуска кафяво на дрехите.
но от кафето съм много доволна,правя масажа всеки ден и като че ли целулита започна да намалява
менюто днес:З: баклава
                      О:сирене по шопски и малко гъби/незнам дали са системни/
                      В: варено яйци с домат.                                                                                                     а да питам гъби за вечеря може ли, нали са зеленчук? Thinking
знам че от тях много се отслабва- растителни протеини. чао и успех  bouquet

# 153
Злати, гъби не може за вечеря - изрично са посочени в списъка!

# 154
Добро утро.

Да се отчета за вчера
  З: сандвич със салам и кашкавал   
 О: Пиле със зеленчужи на яхниям салата от моркови, зелен лук и сирене                                                             
  В:кисело мляко, миш-маш
Днес МЦ ме посети, така че няма да се тегля и меря докато не мине. И нещо много интересно - още не съм закусвала, а ми е много тежко, все едно съм изяла света вчера, а порциите бяха сравнително малки.
                      В: варено яйци с домат.                                                                                                     
Домат с яйцата неможе. Смесила си 2 варианта. Месото, рибата, яйцата и другите месни работи се ядат самостоятелно за вечеря Peace

# 155
Добро утро,системки!Аз снощи не издържах и изядох 2 ябълки в 22:00 часа.За пръв път ми се случва подобно нещо- направо чак почна да ми се вие свят и да ме боли главата.Като изядох ябълките малко се пооправих и веднага си легнах.И сутринта станах в 07:30 да приготвям закуска!Предполагам,че 2 ябълки не са фатални.А и кантара ме показва с още 0.200 кг. надолу от вчера.
Ето,менюто ми за днес:
З- 08:00-парче домашна баница и малко юфка със сирене
О-13:00-2 пилешки пържоли
В-18:00-най вероятно прясно мляко с малко кашкавал

# 156
В-18:00-най вероятно прясно мляко с малко кашкавал
Добави и 1-2-3 ръжени сухара и 7 вариант е готов Wink
За ябълките - авторката казва да си слушаме тялото. Не е толкова фатално, но да не става честа практика. Един път ти е простено Laughing
Аз набързо си измислих закуската - мързеливки, добруджанки или просто питчици със сирене Laughing, ето какво представляват

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 08:25 от bebok_86

# 157
Бебок,изглеждат доста вкусно-добре че вече закусих!:)
Благодаря за опрощението за ябълката.... hahaha
И аз си го мислих това за сухарите обаче ме е подгонил един запек и .... не ми се мисли ако ги изям дали няма да стане още по зле  LaughingЗа това наблягам на прясното мляко напоследък!Някой бепше споменал за кивита ,но аз имам някакви неизяснени алергии от разни плодове и не ми се рискува с киви! Simple Smile

# 158
Момичета вече започвам да пиша отчетите за предния ден защото сутринта си напиша това което мисля да ям и после се променя някои вид храна и така не можете да ме поправите ако бъркам някъде Hug
  отчет за вчера з-сандвич с 2 филйи,кафе чисто без захар
                            о-кебапче и 2 малки кюфтета със салата домати и краставици
                            в- 1 портокал
с пожелание за много минуси днес Praynig

# 159
Добро утро, девойки!  Hug

Бебоооо, страхотни питки, направо ми идва да си взема една от екрана.  Heart Eyes
Как се правят тия вкусотии?
И как направи миш-маш без яйца за вечеря? Знаеш ли откога ми се яде, но аз слагам много яйца и сирене вътре и само за обяд става по системата.

Аз да се порицая публично колко съм несериозна. Апетитът ми е на макс, че съм точно пред МЦ (трябваше да е дошъл вече) и само прегрешавам тези дни вечерно време - я мляко пия, я некоя солета, я нещо друго тестено, направо последната седмица нямам ден без нарушение. Добре поне, че на спорт ходя за компенсация, че не знам иначе колко кила щях да трупна в +.  Вчера и онзи ден ходих, днес може би ще пропусна и ще отида четвъртък и петък.

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 09:01 от Анонимен

# 160
  • ВАРНА
Добро утро!
Мерси за кафенцето   bouquet
Бебок, такива питки и аз много обичам.  Peace
Да си напиша вчерашното меню, да ме порицаете малко  Embarassed
з: кроасан с айрян, няколко дребни сладки
о: 2 зелеви сърми /малки/, парче запеканка от кайма, кис. краставица, маслини и салам със заливка, половин краставица
след обяд 1 кисела ябълка
в: салата /зелена, домат, краставица/ и ..... пица . Бяхме на гости и на успях да устоя  Embarassed
Днес ще се поправям  Simple Smile
Хубав ден   bouquet

# 161
Бебоооо, страхотни питки, направо ми идва да си взема една от екрана.  Heart Eyes
Как се правят тия вкусотии?
И как направи миш-ма- без яйца за вечеря? Знаеш ли откога ми се яде, но аз слагам много яйца и сирене вътре и само за обяд става по системата.  Confused
Ами то си има рецепти, ама аз ги правя на око. Значи слагам 1 яйце, сирене на око(с повече става по-хубаво), кисело мляко - около 1 чаена чаша, 1 чаена лъжичка сода за хляб и брашно колкото поеме. Месиш всичко това, оформяш питките и ги слагаш в намазнена тава. Отгоре правиш по една малка дупчица и слагаш парченце масло. Слагам ги да се пекат в незагрята фурна(ама сигурно може и в загрята, аз не чакам да загрее) на макс, ама моята пече слабо. така че сигурно на 250-280 пак ще стане, докато се зачервят хубаво. Вървят с айрян или компот Laughing
За миш-маша - ми имаше яйца, ама аз за 3-4 порции слагам само 3 и не е толкова фатално. Иначе системен миш-маш - задушаваш чушките с чесън и едно бурканче смлени домати от 400 гр(става и с пресни), слагаш сиренето(нали може българско бяло саламурено, ама ще стане и с извара) и готово.

# 162
Добро утро
И аз като magi333 ще си пиша менюто от предния ден, че иначе планирам едно, но много често стават промени
З- палачинка с трици+ чаша компот от ягоди+малко шоколад (милка)
О- доматен сок(домашен), сирене и няколко ръжени сухара на клевър.Трябваше да хапна на бързо и това можах да измисля
В- зелена салата, краставица, лук, чесън и малко парче кашкавал.
Не съм се теглила тия дни, но смятам в понеделник да го направя.Тъй като имам хашимото и бавно стават при мен нещата за това и рядко се тегля.Тъй като се прави отчет всеки понеделник ще започна да се тегля и аз тогава, за да давам данните на Бебок да ги попълва в табличката.Лек и системен ден на всички

# 163
Бебо, това с питките супервкусно звучи.
И мишмашът става така, както си го написала. Аз пък го правя само с чушки, лук, яйца и сирене, никога не съм слагала чесън или домати. Но ще взема да пробвам. Ама пак, без яйце не знам какъв вкус ще има, ще е като паприкаш.  Laughing  
Аз яйца обичам във всякакъв вид и не знам защо системата не ги позволява за вечеря, като те са най-чистият протеин и най-малко се пълнее от тях. Плодове може (имат захар), сухари може, дето са тесто, а яйца не може. Ще взема някой път да питам Мириманова във Фейсбук защо така. Иначе всички фитнес инструктори и диетолози препоръчват да се ядат яйца, и то вечер, когато е най-добре да се ядат протеини, че трудно се мелят и още по-трудно се лепят;  тук що така, не знам...

# 164
Добро утро  Simple Smile
Вчера от интервюта не остана време да се разпиша  Whistling Много свалих летвата , обаче поне започнаха да се обаждат разни работодатели , така че дано скоро започна работа  Praynig
За вчера :
З : кифла с мед и орехи , кафе с мляко
О : миш-маш
В : цаца и 2-3 глътки бира Blush

За днес :
З : козунак и кафе с мляко
О : чушки с кайма и ориз
В : шопска салата с малко сирене

За мумийото - аз от седмица и нещо си правя масаж с кафе и се мажа после с мумийо . Още към обяд го слагам в една малка чашка с една с.л. вода и до вечерта се е разтворило . После смесвам с крем за тяло и се мажа след баня. Обаче наистина много гадно мирише и цапа дрехите  Crazy

Хубав и системен ден на всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт