"Системата минус 60" - тема №23

• 45 945
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
днес доста си хапнах,но поне беше до 14ч. и то ва ме успокоява,от утре влизам пак в системата,а и ме радват 6 кила за месец,дано все така да продължавам Praynig

# 676
  • Варна
мими_то, за палачинката - аз преди също бях "Дюканка" (то аз каква ли не съм била хахах) и палачинката я правех с 1 яйце (според Дюкан мисля, че дори трябва само с белтъка) и триците. Слагах мъничко вода и 1 лъжица извара. Водата наистина мъничко, колкото да стане като много гъста кашичка. После в тиган с незалепващо покритие когато се нагорещи с една лъжица слагам сместа и я оформям на кръгчета от не повече от 10-12 см в диаметър (защото като се обръщат се чупят и ронят). Като се запече и стегне от едната страна ги обръщам с шпатулата да се изпекат и от другата. Не стават тънки като истински палачинки. По-скоро изглеждат като питчици, но са много вкусни!
А за кантара - аз също имам навика да се тегля всеки ден. Но това води до психясване... Тегли се по-рядко. На няколко дена или на седмица...

Иначе аз днес уститках на менюто, което си бях набелязала, но вечерята ми беше малко след 18ч, защото нашите са ми на гости (не ги бях виждала от Великден) и нямаше как да не седна на масата... верно че оскъдно хапнах, но...
Хубава вечер от мен!

# 677
Здравейте, момичета! Днес явно повечето сте се отдали на разходки и спорт, защото не пишете много  Laughing Аз пък цял ден събирах багаж, защото ще сменяме жилището. Както и да е, ето го отчетът за днес: З - 3 добруджанки /пробвах рецептата, която някой беше пуснал тук, но никак не се получиха  newsm78/ + чаша прясно мляко
О - половин пилешко бутче с ориз + салата домати
В - едно кисело мляко + две кивита
Приятна вечер!

# 678
днес:
з: овесени ядки + ленено семе и шепа бадеми със с.л. мед
о: от заведение - крем супа от броколи + омлет със сирене и спанак
в: шопска салата

# 679
  • Варна
Добро утро!!!
Днес навън вали и няма как да се спортува на открито за жалост...
Иначе денят ми започна супер!!! Мислех утре да се качвам на кантара, но го направих днес.... и имам минусче!!! newsm44 Един килограм съм надолу!

За днес менюто ми е:
з: палачинки с мед и сирене (2 бр.)
о: кюфтета със зелена салата
в: кисело мляко  или лапад с ориз... не знам още...

Хубав ден желая на всички!!!

# 680
  • България,Пещера
И аз съм надолу 1 кг! Менюто днес з-филия с кашкавал,1 шок.бисквита,1 квадратче шоколад Милка,кафе
о-боб с домат
в-кисело мляко с ябълка май ще е

Вчера з- филия с луканка,чаша кока-кола,кафе,фъстъци с шоколад-1 шепа
о-парче пица  /никак не беше системно,но нямаше как да е друго/
в-кисело мляко

# 681
Здравейте!
Много обичам да е хладно и дъждовно и аз да си почивам в къщи! Mr. Green
Ева,Ники ,браво за минусите!Само така! Grinning
И аз днес се катерих на кантара - 300 гр. от предната седмица.Цяла седмица бях нагоре надолу и така...
Ето го замисленото меню за днес:
З- овесени ядки запечени с масло,сирене,съвсем малко синьо сирене и 4 тънки парченца месно кашкавалено роле
О-брюкселско зеле на пара с малко синьо сирене отгоре
В-скумрия на фурна печена във фолио
Аз снощи най-накрая си взех от това сирене Котидж.Утре ще го пробвам.Че и награбих 2 опаковки  Mr. Green !!!Моето е 4,5 % масленост ,някой май беше споменал,че има и с по-ниска масленост  newsm78
Приятен почивен ден на всички!!!

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 18:19 от antonina84

# 682
Здравейте, момичета!

Влизам само да се отчета с минус 1 кг, защото утре не знам дали ще имам време сутринта. Бебок, моля те отбележи ме в табличката с тегло 101, или ако не се лъжа, минус 800 гр.  Party

Много гадно време! Дано следващата седмица да е по-добро!

Целувки на всички и хубав ден!

# 683
Здравейте момичета. Май е време да се запиша Simple Smile бих искала да се присъединя към вас  Hug научих за системата от приятелка и аз започнах от вчера Laughing Надявам се, че ще ме приемете сред вас. Simple Smile  Heart Eyes
Аз започвам с 79 кг и височина165  - bebok_86  моля да мвключиш в списъка. Аз ще пиша отново скоро. Приятен ден Simple Smile

# 684
  • sofia
momi4eta izvinete 4e ne pisha na bg .iskam da popitam po4nax predi 2 dni da popitam sladkoto pozvoleno li e 4e mnogo go obi4am  Hug newsm78 newsm78 newsm78

# 685
Shishimoncho,добре дошла!!! Grinning
vileto_ivet,сладкото е  позволено само на закуска! Peace

# 686
Здравейте момичета ! И аз се присъединявам към вас ..На диета съм от 2 дена,преди това пак бях на разделно хранене ,но на онази за 90 дена..от нея отслабнах лятото с 7 кг ,но сега не ми действа.Попаднах на -60 случайно и прочетох книгата.Надявам се,че и аз ще имам добри резултати,като вас.За сега се чувсвам по-добре,но няма промяна в кг,но още е рано..Успех на всички Simple Smile

# 687
  • sofia
za sladkoto stom moje na zakuska sam dobre  Embarassed da kaja i za dnes  zakuska kafe s kafiava zaxar .obiad zadusheni kartofi s pile i 2 filii xlaib ve4eria 1 4asha kola i salata kak mislite momicheta dobre li e spored vas Thinking

# 688
  • Варна
za sladkoto stom moje na zakuska sam dobre  Embarassed da kaja i za dnes  zakuska kafe s kafiava zaxar .obiad zadusheni kartofi s pile i 2 filii xlaib ve4eria 1 4asha kola i salata kak mislite momicheta dobre li e spored vas Thinking

Закуската и за мен беше изненада, но само кафе е малко... всъщност закуската е това, което ти се яде... не в огромни количества обаче...
обяда... виж какво пише:
ОБЯД:КАКВИ СА РАЗРЕШЕНИТЕ КОМБИНАЦИИ НА ПРОДУКТИ?
- Комбинациите на продуктите за обяд - всички, НО: Ръжени сухари, макарони, картофи, сладки картофи, царевица, кус-кус и бобови не трябва да бъдат съчетавани с продукти от групата месни и рибни продукти, с изключение на яйцата, те могат да се добавят в малки количества.
- Разрешено е се ядат само ръжени сухари; в краен случай - ръжен хляб.

Колата за вечеря... лично аз ако не е лайт не посягам към нея... и пак не съм сигурна, че кола лайт е ОК...
КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ПИЕ И ЯДЕ СЛЕД 18:00 Ч.?
1. Чай - зелен или от билки (от листа, стъбла, от цветовете на растенията, но не от корените)
2. Кафе
3. Вода - газирана (но внимателно - възбужда апетита) или нормална
4. Червено сухо вино. 
5. Когато има вечерни събирания може да се хапнат по изключение няколко парченца обезмаслено  сирене.

# 689
  • sofia
eva mersi sega se setix za mesoto 4e ne moje kam kartofite kolata e lait no kakto ti kaza ne sam sigorna i az che e ok  :oops:ot utre po4vam zakuska obait bez xlaib i ve4eria kiselo mliako s plod  Hug Hug :hug:mnogo blagodaria   bouquet

---------------
Пишете на кирилица.

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 19:41 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт