Технологично училище „Електронни системи” към Технически университет – София

• 74 845
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Моля ви се! По този начин обиждате всички деца които са дали всичко от себе си.Не разбрахте ли че ТУЕС е за амбициозни и любознателни деца които са се подготвяли от една година за този изпит.Как с тройка ще ви приемат,това е училище със специален статут а не обикновена гимназия.

Ай стига бе - това звучи като богоизбрани. Я малко по- така  Hug Hug Hug Все пак ходим всички по земята. Опитът нищо на никого няма да попречи!  Hug Hug

# 511
  • София
Hugs
казваш, че следиш от три години ТУЕС - какъв е по-точно интереса - дете, което учи там или дете, на което предстои да кандидатства там? newsm78 newsm78

# 512
Naddya , Grinning децата не  са богоизбрани това са деца осъзнали се по рано . Подготввили са се за този изпит и са получили добри оценки благодарение на своя труд.Който иска нека кандидатства с троика"губене на време" .И още ако следиш темата на 33 стр. съм писъл за детето.

пс. между другото аз съм бащата и затова съм малко по остър"дано модераторите ме извинят" .
  А сега мили мами чакам да бъда буквално изяден и изплют , благодаря предварително за "милите думи " по мой адрес. Laughing Laughing Но както вече споманах в по горен пост аз съм NOD32. Все пак имам 2 красиви и умни момичета ,и това е моята съдба.#2gunfire   bouquet

# 513
  • София
Naddya , Grinning децата не  са богоизбрани това са деца осъзнали се по рано . Подготввили са се за този изпит и са получили добри оценки благодарение на своя труд.Който иска нека кандидатства с троика"губене на време" .И още ако следиш темата на 33 стр. съм писъл за детето.

пс. между другото аз съм бащата и затова съм малко по остър"дано модераторите ме извинят" .
  А сега мили мами чакам да бъда буквално изяден и изплют , благодаря предварително за "милите думи " по мой адрес. Laughing Laughing Но както вече споманах в по горен пост аз съм NOD32. Все пак имам 2 красиви и умни момичета ,и това е моята съдба.#2gunfire   bouquet

Аз създадох темата, но съм лош физиономист (в случая лош никнеймъджия  Mr. Green Mr. Green)! Значи малко уточнение - сега се сетих - ти си бащата NOD 32, бащата с девойката, а HUG е майката на девойката. Сега май схванах. А другата ти щерка по-голяма ли е или е по-малка?

А колкото до участието в класирането - не носиш тухли и не копаеш, просто проверяваш шанса си. Никой не знае - има три класирания и никой не знае какво ще се случи.

Така че моят съвет е да се участва.  Hug Hug А острите ти реакции са просто неоправдани. Не става въпрос за късно осъзнаване. Просто е въпрос на шанс. Винаги съм се съмнявала в тези вундеркиндчета, които знаят още от раждането си какво искат да станат. Е, ние сме от родителите с по-обикновените деца, които се лутат и не знаят какво искат. Въпросът е като го поискаш, да стане!  Mr. Green Mr. Green

# 514
  • София
Ай стига бе - това звучи като богоизбрани. Я малко по- така  Hug Hug Hug Все пак ходим всички по земята. Опитът нищо на никого няма да попречи!  Hug Hug
А колкото до участието в класирането - не носиш тухли и не копаеш, просто проверяваш шанса си. Никой не знае - има три класирания и никой не знае какво ще се случи.

Така че моят съвет е да се участва.  А острите ти реакции са просто неоправдани. Не става въпрос за късно осъзнаване. Просто е въпрос на шанс. Винаги съм се съмнявала в тези вундеркиндчета, които знаят още от раждането си какво искат да станат. Е, ние сме от родителите с по-обикновените деца, които се лутат и не знаят какво искат. Въпросът е като го поискаш, да стане! 

С две ръце съм ЗА!

# 515
  • София
Привет на всички! След вчерашните страсти един въпрос:
Днес ходихме с детето да подадем документите за участие в класирането, но не ни дадоха никакъв входящ номер. На копието от дипломата, която остана при тях, написаха входящия номер. При вас как е?  newsm78 newsm78 newsm78

# 516
  • София
Привет на всички! След вчерашните страсти един въпрос:
Днес ходихме с детето да подадем документите за участие в класирането, но не ни дадоха никакъв входящ номер. На копието от дипломата, която остана при тях, написаха входящия номер. При вас как е?  newsm78 newsm78 newsm78

Браво, колко бързо сте се спретнали. А аз все още треперя, дали детето ще се прибере въобще с нужните документи от училище. Още нямаме служебна бележка и удостоверение. Да не говорим, че вчера класната им е раздала характеристиките. Децата са страшно разочаровани и обидени - постни, бледи характеристики. Тези, които имат собствено мение, са описани като конфликтни личности, които не зачитат авторитети. Е, и моичкия е от тез... Едвам го успокох снощи.

# 517
  • София
А при нас характеристиките бяха някаква стандартна форма с тикчета в съответната колона. Изобщо не съдържат лично мнение на учителя или описание на качествата на ученика. А понеже синът ми е участвал в електронното попълване каза, че всички тикчета били на едно и също място за всеки от учениците.

# 518
  • София
Да и при нас е така. Само едно тикче му беше "мръднало" за участието в извънкласни дейности, може би защото през годината нямаше такива....

# 519
  • София
Да и при нас е така. Само едно тикче му беше "мръднало" за участието в извънкласни дейности, може би защото през годината нямаше такива....

Това ни намирисва на нашето училище  Mr. Green Mr. Green Mr. Green На нас също тикчето за извънкласната дейност е "мръднало". А като го попитах синчето на кого са писали, че участва в извънкласна работа, отговорът беше - на едно момче, което е републикански шампион по тенис. А да са организирали нещо, че да участва синковеца??? Но това е друга тема?

# 520
  • София
Между другото забелязах едно разминаване в датите. На сайта на ТУЕС пише:

В периода от 15 юни до 20 юни 2012 г. от 9 до 17 часа (в работните дни) кандидатите представят в ТУЕС:

и

Първото класиране се обявява до 21 юни 2012 г.

А когато подавах документите за явяване на изпит ми дадоха една "инструкция" - лист, на който беше написано, че подаването на документите е от 15 до 20 юни, а класирането е до 25 юни

Та мисълта ми е някой питал ли е кога ще излязат резултатите от първо класиране.

# 521
  • София
Добро утро!
Хей, майки на ТУЕСарчетата, по кой учебник учат децата ви английски в 8 клас, по коя система са?  newsm78 newsm78

# 522
  • София
Между другото забелязах едно разминаване в датите. На сайта на ТУЕС пише:

В периода от 15 юни до 20 юни 2012 г. от 9 до 17 часа (в работните дни) кандидатите представят в ТУЕС:

и

Първото класиране се обявява до 21 юни 2012 г.

А когато подавах документите за явяване на изпит ми дадоха една "инструкция" - лист, на който беше написано, че подаването на документите е от 15 до 20 юни, а класирането е до 25 юни

Та мисълта ми е някой питал ли е кога ще излязат резултатите от първо класиране.
Ще отидем в понеделник и ако разбера нещо по въпроса, ще пиша. Вие вече сте с двата крака вътре и се интересувате чак от учебниците за 8 клас! А пък аз още мъдря, със сина ми заедно де, уж, "оня списък" с другите желания. И се оказва,че дилемата в резервите е между втора ангрийска и НПМГ. За това НПМГ чух много хубави неща, тук във форума. Легна ми на сърцето, ооообаче - на него дали му легна... Той си обича физиката и това е, без математиката обаче  Shocked Shocked

# 523
За НПМГ влака сте го изпуснали,вътрешните изпити минаха отдавна .

# 524
  • София и там където не се пуши
За НПМГ влака сте го изпуснали,вътрешните изпити минаха отдавна .

newsm78 , защо ? Класирането е след няколко дни. Не е изпуснала нищо.

Общи условия

Активация на акаунт