Технологично училище „Електронни системи” към Технически университет – София

• 74 839
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
  • тук и там където дойде
Благодаря   за топлия прием   Hug

Ние в последния момент решихме за ТУЕС. Сина ми е много въодушевен, научил от съученик , не е ходил на курсове но оценката му е сравнително добра. Сега ще изчета какви са коментарите на майките тук, макар че ще ми е много трудно да го разубедя ако го приемат.
В допълнение за отзивите имам положителен коментар от г-жата на сина ми в основното училище. Сина й завършвал тази година и тя е доволна от училището.

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 21:29 от Prima

# 541
  • София
Ами не го разубеждавайте!  Grinning Иначе на сайта на училището се появи съобщение за зелено училище за бъдещите осмокласници  Grinning Grinning До там да стигнем......

# 542
  • София
Добре дошла, Прима!  Hug
Интересна информация е тази за зеленото училище  Wink
Дано качат и класирането. Интересно ми е как ще са подредени - по паралелки по отделните специалности, или само като списък с приетите деца  newsm78

# 543
ЦОП аз в кюпа на чакащите  Laughing Laughing Laughing .Днес около 17ч. ми казаха по телефона , че класирането ще е тази вечер, пък макар и късно.

# 544
Здравейте дами, следя темата от половин година, но чак сега реших и аз да се регистрирам. На портала на ТУЕС вече са залепени списъците с крайните балове на децата. Но портиера не знаеше кога ще ги качат на сайта, т.к. списъците не са за отделните паралелки, а общо по големината на бала на децата.

# 545
  • София
Добре дошли на новите.
Май няма да е днес това класиране. Искаше ми се утре да отида да го запиша и да се приключи.
Днес се обадих по телефона и за записването искат само оригиналите на документите, които са при тях.

# 546
  • София
Здравейте дами, следя темата от половин година, но чак сега реших и аз да се регистрирам. На портала на ТУЕС вече са залепени списъците с крайните балове на децата. Но портиера не знаеше кога ще ги качат на сайта, т.к. списъците не са за отделните паралелки, а общо по големината на бала на децата.

Ще се съберем компания и тук!
Ех ако някой ги беше снимал да ги качи тук!

# 547
Едно нещо не ми стана ясно от кампанията на ТУЕС за 2012 г. : По паралелки ли ще е приема тази година или както досега общо ?

# 548
  • тук и там където дойде
Явно тази вечер няма да дочакаме резултата. Доколкото аз разбрах класирането ще бъде общо. Да излизат резултатите, че да се приключва. Дали някой погледна какъв е максималния бал на списъците в ТУЕС. От прочетеното до тук разбирам че май ще е по-добре да си продължим баскетбола, но зависи как ще им бъде програмата. Мойта работа стана нероден Петко /бала ни е малко над 39 не знам имаме ли шанс./

Момичета класирането излезе ние сме 148 в списъка Rolling Eyes дали да се надяваме

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 06:04 от Prima

# 549
Хайде, честито на всички приети!  bouquet

# 550
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРИЕТИ ДЕЦА! С пожелание за нови УСПЕХИ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ.

# 551
Цитат
Момичета класирането излезе ние сме 148 в списъка Rolling Eyes дали да се надяваме

100% сте вътре!

# 552
Цитат
Цитат

100% сте вътре!
Имаш предвид, че няма да се запишат всички деца ли, за да са вътре? newsm78
Като гледам класирането по паралелки мин. балове (с изключение на близнаците) се движат около 41 и нещо!  Някой има ли представа от предишни години какъв процент(горе-долу) от приетите на първо класиране не се записват и освобождават места?

# 553
Честито на всички приети. Моят син е приет по второ желание и е 3-та резерва за СП, така че ще чакаме второто класиране. Доколкото си спомням миналата година на второ класиране бяха приети около 50 деца, което означава че толкова не са се записали след първо класиране. Но тази година каква ще е картинката - не знам, т.к. е по-различно според мен, когато се кандидатства за определена специалност, а не общо.

# 554
Цитат
Цитат

100% сте вътре!
Имаш предвид, че няма да се запишат всички деца ли, за да са вътре? newsm78
Като гледам класирането по паралелки мин. балове (с изключение на близнаците) се движат около 41 и нещо!  Някой има ли представа от предишни години какъв процент(горе-долу) от приетите на първо класиране не се записват и освобождават места?

Cтатистика на приема през последните 2 г. Ето резултатите:
2011 г.- подали документи -350; явили се на изпит от тях-311; на 1 класиране=116 деца, 2 класиране=38 деца; 3 класиране=16 деца; 4 класиране=8 деца и 5 класиране=2 деца ,... което прави 116 приети и после още 66 деца придвижени нагоре в класацията. Мин. бал = 37,60
2010 г.- подали документи -337; явили се на изпит от тях-297; на 1 класиране=116 деца, 2 класиране=32 деца; 3 класиране=10 деца; 4 класиране=2 деца , което прави 116 приети и после още 44 деца придвижени нагоре в класацията. Мин. бал = 37,93.
В %-ти 30% не се записват на 1-во класиране.

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 20:12 от bp

Общи условия

Активация на акаунт