Кюретаж и забременяване след това - 17

• 29 958
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Зузу, съжалявам, че се е стигнало до там. ..

# 631
Благодаря на всички за подкрепата, сладурани! До сега не успях да бъда много активна в темичката, поради струпалите се гадорийки покрай мен, но сега вече се успокоих и смятам да поправя тази грешка.

Диони, миличка и аз мисля, че ако всичко е наред няма смисъл да се чака. Щом лигавицата е възстановена, тогава няма смисъл. На мен също д-р Цонев ми каза да чакам 3 месеца, но една злобна акушерка на ухо ми каза - ЧАКА СЕ 6, а не 3 месеца.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Относно това, дали се броят месеци или цикли - ДА, циклите се броят. Сега се моля моя да си дойде на време (както винаги си е идвал) след "приказния" кюретаж.

Прегръщам ви всички до една и нека наистина една по една всички да се зарадваме с по една хубава новина за ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ СЛЕД КЮРЕТАЖ!!!  Hug

# 632
 zuzi_79 мила с нови сили на пред, всички сме с теб Mr. Green
dioni на мен Колева ми прави кюретажа, моята доки ме прати при нея, много беше мила, въпреки, че четох не много добри мнения за нея по повод това,че се карала за наднормено тегло при бременност. Иначе като специалист е супер, мисля живот и здраве да раждам при нея някои ден Blush
За мен е важно много емоционалното състояние след кюретаж, аз исках да съм бременна веднага и се чувствах добре, бях се възстановила, но има жени които имат нужда от повече време.
Аз минавам лятото на любов, не по график и дано чудото се случи Praynig
Ние май този месец изпуснахме момента с моя половинчо, но все пак да видим Praynig
Стана ми много мъчно, ужасна трагедия Tired в такива моменти съм благодарна,че бог ме е спасил от това да загубя бебето в по късен етап, ако е писано да не се роди, така ще е, наши познати във Вита в 9месец им изгубиха бебето от немарливост, жената беше много съсипана и каза дори да се опитвам да не мисля и в магазина ме питат къде е бебето, как се казва и защо не с мен, ужасно Sad

# 633
  • София
Зузи, съжалявам че се наложил кюретаж, но важното че всичко е приключило . Аз пих същия АБК+метергин за 5 дни.
Диони, според мен също три цикъла са достатъчни.
Много ме натъжи историята за бебенцето. Много сила трябва, за да се преодолее такова нещо.
Doni M , радвам се за добрите новини от прегледа, сега ще стискаме палчета и изследванията да са ок.

# 634
  • София
Ами... като начало идвам при вас... уви...

# 635

Мъчно ми е да те видя и теб тук  Sad Ти също като мен беше  в темичката на декемврийките, нали? Какво се случва с теб? Каквото и да е, сподели с нас, затова сме тук. Прегръдки  Hug

# 636
Еее, Кати АБВ, много съжалявам да те видя тук... Sad
 spoko spoko spoko

Зузи, хубаво, че всичко е свършило бързо, то май друго хубаво на тоя етап няма. Антибиотикът е задължителен след кюретаж - за всеки случай.

Три цикъла са предостатъчни, всъщност след първия нормален цикъл се ходи на преглед и тогава се вижда какво е положението. Мисля, че навремето са чакали по 6 месеца по-скоро за презастраховка, все пак не е имало ехографи и не се знае как се възстановява там вътре всичко.

Дони, Диони, успех с изследванията! Peace

Ужасни са новините като тази от юнската... Cry... как се преживява това, не знам... Tired

# 637
  • София
katiABV и аз съжалявам да те видя тук.  Hug
Карри, ти как си? Радвам се, че пишеш отново.

# 638
Карри, ти как си? Радвам се, че пишеш отново.

Все така безсмислено. Tired Работа... май друго няма. Crazy
 Hug

Приписа ми се. Grinning

# 639
  • София

Като за начало... ммм става.. ама в тази тема доста бързо получаваш шут от потребителите към отчетните...

Много съжалявам да те видя тук..  Confused

desisue, как си мила?  Hug

# 640
  • София

Мъчно ми е да те видя и теб тук  Sad Ти също като мен беше  в темичката на декемврийките, нали? Какво се случва с теб? Каквото и да е, сподели с нас, затова сме тук. Прегръдки  Hug

Да... т.е. за декември беше...

Изглежда, че изобщо не се е развило бебенцето - т.е. останало си е купчина клетки и не е успяло да направи качествения скок към профилирани някакви...

Иначе като история - прокървих на 23-ти първо, с мътно- тъмно- кафяво- черно, дежурният в МД ме прегледа през корем (не че аз настоявах за друго), каза, че имам слабо отлепване и че мога да си отида в къщи, ако искам, стига да лежа - но аз бях ходила предната седмица при лекарката, която извади Давид и на която имам пълно доверие, да го види, просто ииии... имах подозрения за какво става дума - т.е. тя тогава ми каза, че има слаба надежда все пак да вземе да се развие, но... не особено голяма... въпреки това, на пък на всички вероятности, си се прибрах с но-шпа, вит. C, Mg и т.н. ... на другия ден това нещо (което на моменти почти спираше) взе леееко да си попроменя цвета към по- червен, отидох отново да ме видят, този път ме прегледаха истински и... тъй де, нямаше вече накъде да си затварям очите, беше 24-ти, останах, но нямах документ за кръвна група, така че ме оставиха за следващия редовен ден, щото лабораторията не правела кръвни групи в почивния ден - а и най- вече понеже приемащата ме акушерка каза, че да се озова при следващия дневен доктор, при който ме е сложила, е по- добре за мен - и тя, както и почти всички и акушерки и санитарки там бяха изключително мили и любезни и... не знам как да кажа - утешителни, макар в тази ситуация утеха трудно се дава, та тя ме посъветва ако не кървя много, ама много силно и ако мисля, че ще издържа, да си трая до другия ден... м/у временно аз получих силен кръвоизлив, колко кръв съм изгубила не знам, но определено е било много... ама много- много... но си траях, де, за което никак не съжалявам... През нощта се сдобих с абокат (от друга акушерка), който не беше нещо добре поставен, та на другия ден като ми вкараха 3 неща през него за упойка нищо не стигна като начало до мен... сложиха ми втори и повториха процедурата през него, ама преди това гледаха - първия връща кръв, би трябвало да е вътре, няма подутина никаква след него - не може да е отишло нещото в тъканите, щото то бая голямо количество, няма как да изчезне в небитието, ама и нормална реакция няма... анестезиологът ме гледаше като полезно изкопаемо и ми обясняваше, че НЕ МОЖЕ като са ми сложили толкова такова, и толкова онакова, и толкова от н'ам кое аз така да си зяпам и да не се омайвам, ако е отишло във вена и какво изобщо правя... ама там време за чудене много няма, та просто повториха процедурата - аз се отрязах още по средата на втората спринцовка... милото после изказа предположение, че е възможно при слагането на абоката с него да ми е бил запушен единия път на вената - аз никак и не подозирах, че подобно нещо изобщо е възможно, е, не е некрозирала, та явно нещо е преминавало все пак, но... знам ли. Във всеки случай е твърде вероятно като са махнали сгрешения абокат да съм си се озовала с двойната доза. Не че ме притеснява особено това - само дето като все пак се събуди в реанимацията (което явно е било по- късно и по- трудно от обичайното, със сигурност беше на части, ха...) анестезиологът от време на време надничаше да ме види мърдам ли и ме убеждаваше, че ще ме свалят в отделението на количката... ама аз съм тъпо ... нецензурна- думичка ... и станах да се разходя край леглото - да докажа, че мога и искам да си ходя (чувствах се като на поне 4 водки), та след кратък обход си седнах обратно - но продължих да си мрънкам за слизане, щото не бях пила вода от 10 сутринта на предния ден, а то беше вече след 12 на следващия... малко по- късно все пак ме освободиха да си отида до леглото, изпих литър и половина вода почти наведнъж и 10- на минути по- късно се изправих... и направих грешката да се погледна в огледалото - имах приятния тен на Мортиша Адамс, та го разбрах момчето анестезиолог защо така стреснато ме гледаше, хахаха.

Иначе си запълвам времето с реване...

Vache, много благодаря за пожеланието - дай Боже да се случи, макар... да не е особено вероятно, уви...

# 641
  Здравейте , сладуранки  Hug

Съжалявам , че имаме нови попълнения , но както е казала Вачето много бързо да се омитате от тук .... разрешения срок са престой в темата са 3 Мц та и после активна работа  Hug
katiABV Hug , ще се получи и при вас няма да си запълваш времето с плач , просто един ден се наплачи и от следващия ставаш с мело само напред  Hug
Зузи Hug , сега вече приключиха нещата , от тук нататък само положителни мисли  Hug

Карри, и аз се радвам , че се върна , няма да се отчайваш ... лятото идва с него и романтичните вечери , а тогава стават най-лесно бебоците   Hug

Хубав ден ви желая и много гушки на всички  Hug Hug Hug

# 642
KatiABV-съжалявам да те видя тук..но от мен получаваш първият"шут" Crazy за бързо омитане в отчетните максимум след два месеца.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Карри Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug-без такива...аз толкова се радвам от няколко дни,че се върна...
Ще стане...няма начин да не стане... hug Flowers Bouquet

# 643
Кати съжалявам, че се присъединяваш към нас, дано бързо се върнеш в отчетна темичка. Болката е голяма, но повярвай отшумява, но не се забравя. Hug Hug Hug

# 644
Бебо, хайде да ни зарадваш Laughing

Тони, стиснала съм палците, за Firegirl също Praynig Praynig

Коконито се вясна за малко и пак се загуби..дано да е добре Heart Eyes

Кати, съжалявам за преживяното...ама другите са ти казали златното правило- 3 цикъла Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт