Добре дошли в Габрово!

• 115 482
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!  Simple Smile Малко нахлувам в темичката ви, но реших да се допитам до мнението ви. Този месец с децата сме на гости на баба в Габрово и понеже на 30-ти ще правим кръщене на малкия искам да ви питам -
1. Къде мога да намеря качествени, но на достъпна цена бебешки по-официални дрешки?
2. Да ми препоръчате и магазин за детски обувки.
3. А също и къде правят хубави торти с декорация?
Благодаря предварително!!!   bouquet
Здравей,
Всичко е въпрос на личен избор Simple Smile
Детски магазини - би могла да провериш- Магазин за добри деца до Дечковата къща - Пазара, Магазина до банка Биохим, още детски дрехи се продават - срещу полицията, до сладкарница "Мина Елит", търговски център "КЕМ"- дано не бъркам името- в близост до централната църква на "Николаевска". И този магазин на ъгълъ срещу "Пощенска банка". Това се сещам аз в централната част.
Детски обувки- има в тези детски магазини и обувки. Може да провериш и в Дайхман в Мола на Еса.
Торти- Мина Елит, може да питаш и в СтеАн, както и в сладкарницата на Балкан.

Ами, това е моят опит... Sunglasses

В Миш-маша също има хубави дрешки и обувки и никак не са скъпи. Намира се срещу горния МОЛ - ТЕРАМОЛ на ЕСА. По точно малко по-надолу от МОла, посока към центъра. Минава се детската площадка и там е магазинчето в една двуетажна къща. За тортите и аз давам точка за СтеАн и Мина Елит, на СтеАн мисля една приятелка поръча торта-мечта. Ето им групата във фейса да придобиеш представа:  http://bg-bg.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D … 7610639?sk=photos

# 106
  • София
Момичета, благодаря за коментарите по моите въпроси! Grinning Знаех си, че ще ми помогнете.  Heart Eyes
Специални благодарности и на една съфорумка, която на ЛС ме светна за фирмения магазин на завод Рекорд, от където купих страхотни кожени сандалки, които по нищо не отстъпват на КиК и Капчица, само за 8,40 и буйки за прохождане за 8 лв.   bouquet  bouquet  bouquet
А тортите на СтеАн изглеждат невероятно! Даже видях че имат и детска торта за кръщене. Остава да ги опитаме на място, но не се и съмнявам, че и на вкус ще са толкова добри, колкото и изглеждат.

# 107
hiksita незнам дали вече си отишла на ендокринолог,но аз тази седмица бях при д-р Мариана Илиева - Немска и останах много доволна.Преди 3 години пак бях ходила при нея,но сега ми направи по-добро впечатление.Много ми хвалиха Къртев,но за жалост той почина.Мога да кажа,че д-р Илиева ми обърна много внимание,но лошото е,че не работи със записване и винаги има много хора пред кабинета.Ако решиш да идеш при нея върви към 17:30.По принцип работи вторник и сряда от 14:30 до 18:00,но ако има хора работи и до 19:00.Дано съм ти била полезна!

# 108
Момичета, благодаря за коментарите по моите въпроси! Grinning Знаех си, че ще ми помогнете.  Heart Eyes
Специални благодарности и на една съфорумка, която на ЛС ме светна за фирмения магазин на завод Рекорд, от където купих страхотни кожени сандалки, които по нищо не отстъпват на КиК и Капчица, само за 8,40 и буйки за прохождане за 8 лв.   bouquet  bouquet  bouquet
А тортите на СтеАн изглеждат невероятно! Даже видях че имат и детска торта за кръщене. Остава да ги опитаме на място, но не се и съмнявам, че и на вкус ще са толкова добри, колкото и изглеждат.

Относно фирмения магазин  на Рекорд, къде се намира, явно изоставам с информацията Wink ?

# 109
  • Габрово

Относно фирмения магазин  на Рекорд, къде се намира, явно изоставам с информацията Wink ?

Аз съм ходила в завода има нещо като голям склад и там са изложени обувките и продават на място. За друг не знам.

# 110
  • София
kallii, да, в самия завод се намира, както ivap обясни. На портала питай, ще те насочат. Определено вече от там смятам да пазарувам обувки за малките. Че и за големите. Wink 

# 111
kallii, да, в самия завод се намира, както ivap обясни. На портала питай, ще те насочат. Определено вече от там смятам да пазарувам обувки за малките. Че и за големите. Wink 
Няма да имаш тази възможност понеже вече не правели такива обувки.

# 112
  • Пловдив
Здравейте!  Simple Smile
Току що се регистрирах в сайта, и бързам да задам няколко въпросчета
Кой акушер-гинеколог бихте ми препоръчали и къде да го открия, т.к. от два дена търча между двете поликлиники първо за направление, след това за преглед, а след 17,3 трудно може човек да намери някой, а ми е малко трудно в момента отсъствието от работа. Доколкото разбрах от предни теми от Михова са доволни,  но незнам къде и е кабинета, Анчев и Ангелов също .Предварително благодаря и се извинявам, ако се повтарям с други теми.
За протокола-цикъла ми закъснява вече с 20 дена и по цял ден ми се гади .

# 113
м-добрева, добре дошла  Hug
Като за начало, защо не си направиш един тест?
По въпроса акушер-гинеколог - да коментирали сме доста ппъти и мисля, че за всеки ще чуеш различно мнение. Въпрос на личен избор и удобство.
Ето тук има една темичка, която можеш да прегледаш - Препоръчайте добър гинеколог в Габрово, но и там мненията са разнообразни.
Желая ти късмет  Flowers Four Leaf Clover

# 114
  • Пловдив
Благодаря за отговора, сядам да чета темата. Simple Smile
А за теста-вече направих два,а  резултата е един и същ Grinning

# 115
Благодаря за отговора, сядам да чета темата. Simple Smile
М-добрева  лека и безпроблемна бременност. Peace

# 116
  • Пловдив
Благодаря Simple Smile

# 117

Hug Ами честито, лека и безпроблемна бременност  Peace

# 118
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Здравейте, момичета,
По традиция от 1 до 7 август се празнува Световната седмица на кърменето. Такава традиция имаме и в Габрово от няколко години. Ето и поканата, ще се радваме да сме заедно!

# 119
Момичета,да ви попитам нещо.знам,че има срещи училище за бъдещи родители в Балкан.Дали някоя от вас знае програмата за месец август?Предварително благодаря.
За протокола-чакаме малкото фъстъче за 06.12.2011

Общи условия

Активация на акаунт