1. Къде мога да намеря качествени, но на достъпна цена бебешки по-официални дрешки?
2. Да ми препоръчате и магазин за детски обувки.
3. А също и къде правят хубави торти с декорация?
Благодаря предварително!!!

Всичко е въпрос на личен избор

Детски магазини - би могла да провериш- Магазин за добри деца до Дечковата къща - Пазара, Магазина до банка Биохим, още детски дрехи се продават - срещу полицията, до сладкарница "Мина Елит", търговски център "КЕМ"- дано не бъркам името- в близост до централната църква на "Николаевска". И този магазин на ъгълъ срещу "Пощенска банка". Това се сещам аз в централната част.
Детски обувки- има в тези детски магазини и обувки. Може да провериш и в Дайхман в Мола на Еса.
Торти- Мина Елит, може да питаш и в СтеАн, както и в сладкарницата на Балкан.
Ами, това е моят опит...

В Миш-маша също има хубави дрешки и обувки и никак не са скъпи. Намира се срещу горния МОЛ - ТЕРАМОЛ на ЕСА. По точно малко по-надолу от МОла, посока към центъра. Минава се детската площадка и там е магазинчето в една двуетажна къща. За тортите и аз давам точка за СтеАн и Мина Елит, на СтеАн мисля една приятелка поръча торта-мечта. Ето им групата във фейса да придобиеш представа: http://bg-bg.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D … 7610639?sk=photos