Тема Незабравима 191

• 26 656
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
1:0 за сценаристите. Пак ни преметнаха. Вместо да мислят как да разнообразят филма мислят как да преметнат зрителите.

# 526
  • София
Епизода ми хареса! Мелда бе поставена на място и от Еда, и от Харун, а малката й дращеше очите! Тюркян също разбра за Мелда и Бату, и че той е Кенан!
Ферда се държа достойно!
Само не разбрах историята с Керем, какъв беше този телефон...на бележката. За какво го зарибяваше оня.
За телефона не разбрах, но дебеличкия явно играе за Керем и понабиха оня с телефона! Сигурно дългите ръце на адвоката на Харун пазят Керемчо! Сега след споразумението с Уур, явно Керемчо ще отърве кожата...абе вървим към хепи енд!  smile3521

# 527
  • Монтана
Рекси,обясни моля те накратко как Еда обясни на Ямур нещата?Каза ли и пълната истина? Praynig Praynig Praynig Praynig
Извини ме за нахалството!

# 528
  • Монтана
1:0 за сценаристите. Пак ни преметнаха. Вместо да мислят как да разнообразят филма мислят как да преметнат зрителите.
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 529
Коза Ностра ряпа да яде,
конска глава в кашон
е там подарък за дете
Каква е тази вендета,
Еда, да ти имам късмета
Поздравления,право в десятката!  bouquet  bouquet  bouquet
+1  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetСтрахотно написано!Още веднъж благодаря за преводите .Радвам се , че двете с Боб smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 гледате на случващото се в сериала откъм веселата част.

# 530
  • София
Лека нощ.......милички.Главата ми е пълна с ужасии.Конски глави,летящи коли,писък ........Шамарът беше много як обаче.Чао .  bouquet Laughing

# 531
  • Монтана
Коза Ностра ряпа да яде,
конска глава в кашон
е там подарък за дете
Каква е тази вендета,
Еда, да ти имам късмета
Поздравления,право в десятката!  bouquet  bouquet  bouquet
+1  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetСтрахотно написано!Още веднъж благодаря за преводите .Радвам се , че двете с Боб smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 гледате на случващото се в сериала откъм веселата част.
Наде,то най-добре така!Аз лично от около пет серии гледам на случващото се по този начин!Филм да става-това явно е мотото на "Незабравима" в последно време!Затова- Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 532
Епизода ми хареса! Мелда бе поставена на място и от Еда, и от Харун, а малката й дращеше очите! Тюркян също разбра за Мелда и Бату, и че той е Кенан!
Ферда се държа достойно!
Само не разбрах историята с Керем, какъв беше този телефон...на бележката. За какво го зарибяваше оня.
За телефона не разбрах, но дебеличкия явно играе за Керем и понабиха оня с телефона! Сигурно дългите ръце на адвоката на Харун пазят Керемчо! Сега след споразумението с Уур, явно Керемчо ще отърве кожата...абе вървим към хепи енд!  smile3521
Е,Бобо,блазе ти значи щом само това не разбра Wink

# 533
Лека нощ.......милички.Главата ми е пълна с ужасии.Конски глави,летящи коли,писък ........Шамарът беше много як обаче.Чао .  bouquet Laughing
И мен ме изкефи .Първо я шамароса , после и каза защо . hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 534
  • Монтана
Лека,Боб!Благодаря още веднъж ,че ме разсмя от сърце! Hug Hug Hug Hug   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 535
  • София
Лека нощ и от мен!  Hug
Тема за разбор и гадания имаме до следваща сряда!
Къде е сега Тарабас с нейните магии да ни подскаже...може и на гледане на турско кафе да минем! hahaha  hahaha hahaha

# 536
  • Монтана
Лека нощ и от мен!  Hug
Тема за разбор и гадания имаме до следваща сряда!
Къде е сега Тарабас с нейните магии да ни подскаже...може и на гледане на турско кафе да минем! hahaha  hahaha hahaha
Лека нощ,Бобо! Hug Hug Hug

# 537
  • Стара Загора
Г-жо Броненосец, благодаря ви за преводите!
Нашето филмче все повече ме развеселява.Мелдичка придърпа куфарчето си през половин Истанбул, не взе такси даже /нали е безработна/, а Бату сигурно е регистриран в бюрото по труда и вече си получава помощите под чуждо име, затова наема любовни квартири и сменя колите. Търък пък се разхожда с шапка "невидимка".
Снощи писах, че в кашона може би е главата на понито, но днес главата порасна и стана с размер на конска глава. Кашонът е голям, ще я побере. За Ямур не се бойте, тя е "мъжко момиче" и издържа на всички сценаристки гадости.
Лека нощ, момичета!

# 538
  • София
Ферда се държа достойно!
Е,Бобо,блазе ти значи щом само това не разбра Wink
Ееее, сега и ти! Още един сезон и мога се явя на изпит! Понаучих това-онова - гетер, афетолсун, гид бурда, хайърсъзин, хайван и т.н.  hahaha hahaha hahaha

# 539
  • Монтана
И аз се запътвам към леглото!Че утре...последни напъни!Обаче тръстиката не признава,че тази нощ сме гледали "Незабравима"-расте ли,расте!.....
Лека нощ!До утре! smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 55 55 55 55

Общи условия

Активация на акаунт