Тук сме се събрали,фенове на Азиатските сериали -3

• 45 749
  • 710
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Black & White е в процес на редакция. Ама няма да стане много скоро
А  на  Silence уж малко му остава. Rolling Eyes

Аз ще ги потърся и по руските сайтове, но първо трябва да им дойде ред  Hug!

# 466
  • BG
2в1, като прилежна ученичка ще изгледам всичко , което си дала за пример Laughing щото не че съм нахална, ама освен Майк Хъ и Вик Чоу много ми харесва.

# 467
Всичките съм ги гледала, но на английски. Повечето вече ги има и на руски тук онлайн, а за сваляне в rutracker и alliance.

# 468
  • Пловдив
Явно няма други тайвандски сериали с бг субтитри освен Дявола И Марс.А и този новия Love Buffet.Изтрепах се да търся!  Tired Ако греша кажете?Май ще се пробвам да гледам на руски онлайн от сайта,който 2в1 е дала.Благодаря за което!Да видя дали ми е оправдана шестицата по руски от училище  Laughing Ама като си помисля преди колко години съм го учила и  .....ooooh!

# 469
  • София
Явно няма други тайвандски сериали с бг субтитри освен Дявола И Марс.А и този новия Love Buffet.Изтрепах се да търся!  Tired Ако греша кажете?Май ще се пробвам да гледам на руски онлайн от сайта,който 2в1 е дала.Благодаря за което!Да видя дали ми е оправдана шестицата по руски от училище  Laughing Ама като си помисля преди колко години съм го учила и  .....ooooh!
    Спокойно, и аз съм го учила много отдавна, забравила съм да го пиша и говоря, но го разбирам, все още всичко разбирам  Peace. И първи канал на руската телевизия гледам всеки ден, по-интересно е от нашите телевизии.

# 470
dovede, можеш да си свалиш и сериите и субтитрите от тук, ако не ти се гледат онлайн . Мисля, че не ти трябва регистрация.

# 471
  • BG
Явно няма други тайвандски сериали с бг субтитри освен Дявола И Марс.А и този новия Love Buffet.Изтрепах се да търся!  Tired Ако греша кажете?Май ще се пробвам да гледам на руски онлайн от сайта,който 2в1 е дала.Благодаря за което!Да видя дали ми е оправдана шестицата по руски от училище  Laughing Ама като си помисля преди колко години съм го учила и  .....ooooh!
Айде още един фен на тайванското като  мене, ставаме двама Laughing много жалко, че са само три преведените сериала, мисля че има доста , които си струват да се гледат Peace

# 472
  • София
    Ох, момичета, едва на седми епизод от "Сестрата на Пепеляшка" съм, но ми е толкова досаден, та се чудя дали ще издържа да го изгледам докрай!Много злоба има в този филм, всички се зъбят, мръщят, сърдят, сопват на всеки! Целия сериал ли изпълнен с толкова злоба? А и актрисата в главната роля ми е толкова.... Sick! Всички гледат като ударени.

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 12:28 от Тайна

# 473
Да ви препоръчам тогава още няколко newsm47 .

Autumn's Concerto
Summer's Desire
Down With Love

И в трите играе по някой от тайванската версия на БОФ. Не са на ученическа тематика, а за малко по-пораснали хора. Мисля, че ще ви харесат.

Тайна, и аз не съм му фен на този сериал, както и на главната Wink . Изгледах го единствено заради Ok Taec Yeon, който е такова дръвце във филма, че чак ти харесва Joy .

# 474
  • София
Тайна, и аз не съм му фен на този сериал, както и на главната Wink . Изгледах го единствено заради Ok Taec Yeon, който е такова дръвце във филма, че чак ти харесва Joy .
   Ааа, "дебеланкото", много е сладък, аз за първи път попадам на него! Можеш ли да ми разкажеш за сериала, с няколко думички, без подробности на лично съобщение, че адски ме изнервя, поне да знам ще стане ли по-добре или целия е такъв "намръщен".

# 475
Тайна, аз почти не си го спомням, така че, ако някой друг може нека да ти го разкаже. Не завърши трагично, но като цяло си е по-мрачен, все пак си е мелодрама.

# 476
  • София
Тайна, аз почти не си го спомням, така че, ако някой друг може нека да ти го разкаже. Не завърши трагично, но като цяло си е по-мрачен, все пак си е мелодрама.
   Добре, не се притеснявай, ще го гледам докато издържа, но имам чувството, че няма да мога да го изтърпя до края. Освен да видя финала направо, както аз обичам!

# 477
  • в мъжки прегръдки
Тайна, на мен сериала много ми хареса. Но пък, нали знаеш - на вкус и цвят...... 
С няколко думи:
Майката на главната се ожени за много добър мъж, който имаше винарна. Той имаше дъщеря и двете изобщо не се разбираха. Неговата дъщеря беше гледанакато принцеса и не ставаше за нищо, но пък беше много миличка. Нашата пък беше постояно дръпната, но много упорита и с помощта на доведения си баща получи добро образование. След време бащата умря (по вина на майката) и двете дъщери трябваше да спасят винарната. Естествено лиглата не знаеше какво да прави и доведената пое нещата в свой ръце. Имаше намесен и мъж. Той се влюби в доведената, но другатга беше влюбена в него от дете и доведената се отказа от него и се случиха разни неща и т.н.
Сериала завърши добре - в смисъл никой не умря:)))).

# 478
  • BG
Оф, най-сетне изгледах love buffet. Имах чувството, че никога няма да свърши тоя сериал, толкова дълъг и безкраен ми се стори и най-вече безсмислен ooooh!Пък и краят никак не ми хареса.Както и да е вече мога да си отдъхна и  почвам bull highting.

# 479
Оф, най-сетне изгледах love buffet. Имах чувството, че никога няма да свърши тоя сериал, толкова дълъг и безкраен ми се стори и най-вече безсмислен ooooh!Пък и краят никак не ми хареса.Както и да е вече мога да си отдъхна и  почвам bull highting.
Аз тъкмо си го изтеглих и се каних да го гледам ... но сега доста се колебая.

Общи условия

Активация на акаунт