Шарени яйца, вкусни козунаци, да се готвят МАЙските бебета-юнаци! - Тема 22

• 24 199
  • 694
  •   1
Отговори
# 90
И аз нямам контракции,но и да имах незнам защо биха ми попречили да шофирам освен ако не са родилни и силни де  Laughing

Карам си колата ,когато ми се налага/не всеки ден де/.Влизам си перфектно  зад волана,всъщност въобще не усещам да има някаква разлика с преди това. Карам доста бързо и екстремно както обикновено  Laughing Никакъв дискомфорт не съм усетила,не виждам защо да се отказвам от това удобство  newsm78

# 91
Здравейте, майчета Simple Smile

До преди малко съм се разправяла с интернет доставчика  #Cussing out
Прибирам се и бързам да влезна и да се зарадвам на новите ни бебчета, а то няма нет  Sad Еййй, полудях... Но както и да е  Crazy

Честити бебчета на Ценка, както и големия юнак на Све  Hug Нека бъдат живи и здрави хубавите им дечица  Hug

Връщам се да чета назад Simple Smile

# 92
  • Den Haag
За бръсненето в болницата: преди да те бръснат мажат ли или съпунисват ли те с нещо или на сухо,как става? Embarassed

# 93
  • До морето :)
Ох, знаете ли кое е гадното на живеенето на село - никой не се съобразява може ли, не може ли, удобно ли е, не е ли е... всеки идва   #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Цял ден някой влиза и излиза. Накрая ще ударя ключа на вратата  #Cussing out

# 94
  • София
страхотни новини, честити бебчета на Цеци и Све82. Дано така да върви по вода бебевалежа до края на май!

и аз за срещата не разбрах, май няма да се организираме newsm78

# 95
Честити бебоци на Ценка и Све! Да са живи и здрави и мамите, и техните слънчица!
  bouquet за Неллили за прекрасната темичка!

# 96
  • София
Утре чакаме ли някой да ражда? Някои мами ми се загубиха като Мамарина. Какво ли стан с тях  Thinking ? Дано скоро се включи и тя с хубави новини  Praynig

# 97
Честити бебчета на Ценка!На Све също честит син!
Да са им здрави и много да ги радват!  bouquet

# 98
Честито на родилите момичета!Да са здрави бебчетата и бързо възстановяване
 Аз днес просто се изкъртих-няма такова чистене.Остана една пералня бебешко и да изчеткам кошарата,че е сгъваема и трябва да се изпере няма как.В резултат си докарах леки контракции.Мисля да пия едно нош-па,че й е рано на бебка да излиза още ooooh! За утре съм замислила чистене на прозорци и пране на пердета.Според бабините приказки почнеш ли да чистиш значи било дошло времето-значи викам по-всяко време при мене Joy

# 99
зу и на мен много ми се ще да поизчистя но нищо не мога да пипна. От няколко дена ми се по увеличиха контракциите, втвърдява ми се корема , но е почти безболезнено ,дано бебка да си седи още ,има доста време поне да вляза най-малкото в 9 я месец .
Почти нищо не сме купили за бебка и нощница нямам , така че бебка трябва да изчака .
Благодаря много на момичетата който ми отговориха на запитванията за размерите на легло  Hug

# 100
Зу, и аз чистих преди Цветница като ненормална, качвах се слизах, бърсах прозорци и незнам си какво още, ааа с пералните, какво да ви кажа, аз все пера по един или по два пъти на ден, е няма такова пране... Тааа в тоя ред на мисли: еми още не съм родила, така чеее не ми се вярват тези бабини приказки..  Mr. Green

Толкова вече съм изморена, че нямам сили за нищичко.. едва се движа...

За утре незнам дали се очакват бебенца... но и аз се замислих за Мамарина, за Клю ( с тези болки)  newsm78, Къщичка в гората, Опусумчето...  newsm78

# 101
Значи нашата мацка до Коледа ще си стои в корема, аз по цял ден лежа и НИКАК не съм се разчистила Mr. Green

# 102
Толкова вече съм изморена, че нямам сили за нищичко.. едва се движа...
Аз се чувствам по същия начин  Tired На всичкото отгоре ми е някакво ...тъпо. Нещо не съм на кеф. Гледам изчистената къща, остава само чаршафите на бебо да сложа, ама нямам грам насторение - едвам се влача, тъпо ми е, депресарско. К'во ми стана, не знам.  И времето тук е гнусно - студ и дъжд. Абеее, тотална депресия ме е налегнала, дано да минав апо-бързо ooooh!

# 103
Хоуп и аз съм така, смотано ми е, да не говорим, че само да зърна легло и съм в него, с насила излизам на разходка и се влача едвам- едвам, нямам настроение за чистене, ама хич, купих препаратите и ще чакам майка и свекървата да се организират утре след обяд да изчистят, докато аз съм на разходка и на преглед Simple Smile

Относно шофирането - аз все още сядам зад волана, макар и на къси разстояния само, не за друго, ами защото ме опира яко в ребрата бебчо Simple Smile

# 104
  • До морето :)
А аз още си правя оглушки за чистененто. Все се оправдавам с липсата на кошара  Laughing Тези дни ще идем да я вземем (дано да работи магазинът в петък Rolling Eyes ) и започвам с прането. Багажа за болницата почти е прибран. Мисля утре да изпера дрешките поне за там, че сака да е готов. Иначе така като гледам, май-май и аз няма да се размина с една чанта. Не съм си сложила нещата за мен, а място вече няма  Grinning Трябва да взема да си приготвя и дрехи за изписването, да знаят какво да ми носят, че нямам къде да ги навра и тях.  Rolling Eyes
Аз пък като пусна прахосмукачка и вече се чувствам каталясала, все едно съм направила 2 пролетни почиствания  Laughing С това темпо докато оправя всичко, ще трябва да започвам от начало  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт