Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за кърменето по време на прием на антибиотици?
Какво е мнението за ултразвуковите прегледи по време на бременност?
Каква е предложената тема за 50-ия юбилей на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за кърменето по време на прием на антибиотици?
Мненията относно кърменето по време на прием на антибиотици могат да варират. Един лекар твърди, че антибиотикът Cephalexin не представлява опасност за бебето, но препоръчва внимателно наблюдение за възможни обриви. Други майки споделят своя опит, като една майка разказва, че е приемала антибиотици в продължение на един месец по време на кърменето и е решила да продължи да кърми. Важно е да се консултирате с вашия лекар за вашата конкретна ситуация и да следвате неговите препоръки.
-
Какво е мнението за ултразвуковите прегледи по време на бременност?
-
Каква е предложената тема за 50-ия юбилей на форума?
Предложената тема за 50-ия юбилей на форума е да бъде с информационни публикации, включващи връзки към стари теми и информация по различни категории като бебешка козметика, екскурзии, дейности, здравословно хранене и други. Целта е да се събере полезна информация, която да бъде лесно достъпна за участниците във форума. Предложението получава одобрение и съгласие от други участници.
-
Какви са опитите на един форум потребител с боядисването на яйца?
-
Какви са мненията на потребителите на форума относно предизвикателствата, пред които са изправени по време на бременността?
Добре е, че възприемате нещата от полож. страна и се радвате на това което имате
Предполагам Отава е по-красив град от Калгари. Тука до нас също имаме нац. паркове като Банф, Джаспър, езера...но за съжаление на нас не ни остава време да ги посетим... а и всичко е свързано със средства, ако искаш да пренощуваш. Мъжът ми много работи, аз също, но сега от вкъщи. При нас разстоянията са големи и е удобно да имаш кола. Имаме само 1-2 познати семейства, но не мога да ги кажа, че са много добри приятели. Имам и една добра съседка, с която си услужваме и си гледаме децата понякога. За 3 години не сме ходили на ексурзия. Но моята майка миналата година ми направи подарък и ми изпрати билети да отидем и да я видим във Франция.
). Не знам как очакваш, че ще започнеш работа като специалист и от това, което спомена,че по твоята специалност има по 2-3 обяви на година явно се касае за много специфична специалност, без да знаеш език? А на мен като човек, който има представа от учене на езици много добре ми е ясно на какво ниво може да се научи един език за 2 години, та било то и в конкретната среда. Странно ми е и че мъжът ти като Ит-специалист също не може да си намери работа, но може би и при него е същото положението с езика? А в Монреал познавам 2-ма такива специалисти, които си работят без да говорят почти никакъв френски. Сигурно има и доста други.
; за през деня ли го планувате?
) Za restorant ne znam kakvo predpochitate - tip bufet ili normalen restorant, v tozi raion imam predpochitani mesta, zashtoto tam jiveq, no da ne zanimavame drugite ako iskash pishi mi na lichni.

- в градината на дребния имат варицела той за сега не е болен и дано не се обзаведем, но сме рискови за контакти особено с бебета и мами дето ще раждат скоро - знаех си че ще дръпна дяволчето за опашката с това питане за срещата, ама нищо не мога да направя - сега вечерта са информирали мъж ми от градината.
Аз бих на малкия такава още като дойдохме и преди една година отново. Може би трябва да се прекара, а незнам с тази ваксина дали няма да го хване като възрастен... Може и да има варицела, ама аз не съм чувала от др. майки нищо. Иначе тук е нормално с конюктивит детето да ходи на градина.