Идеи за бизнес 14

• 70 567
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • най-шареното място
Би трябвало да поемат гаранции всъщност.
За изолациите поне от 15 години се правят.

# 421
Арт мама погрешно е да се смята, че тези посредници, дори и да не са агенция ще ти намерят нещо по-добро от една обява.Нали и те самите ги намират просто чрез обяви.  Simple Smile
Тяхната цел е просто да вземат и те пари от почасовия труд на другите.

това е все едно да кажеш - абе, защо да си поръчвам салата на ресторанта, нали и те взимат зеленчуците от същия пазар  Joy

между другото на мен ми е минавало това през ума и за детегледачки и за помощ в домакинството, но при определени условия, които съм забелязала, че са валидни
по начинът, по който съм го измислила няма начин да не работи
нооо, ще иска много време, лично отношение и отдаване, на този етап времето го нямам
но това е бизнес, който не иска никаква инвестиция, просто грижа и усет за хората

# 422
Изолации се правят повече от 15 години. Апартамента ми е построен 1986 и е с изолация.

# 423
Добре тогава методът явно е остарял вече и за това ми се вижда неуместен.  Sunglasses

# 424
  • Варна
И аз имам една нова идея, но не бих се хванала с нея, защото не разбирам нищо от това, но бих станала клиент. Ето например сега съм на диета и много ми се иска в квартала да има павилион в който да се продават диетични салати, храни и т.н. Нещо от рода храна за дома, но с минимум калории. Така ще ми у много по-лесно, вместо всеки ден да мисля каква нова салата да измисля. А жените нали вечно са на разни диети, така че работа сигурно ще има.

# 425
И аз имам една нова идея, но не бих се хванала с нея, защото не разбирам нищо от това, но бих станала клиент. Ето например сега съм на диета и много ми се иска в квартала да има павилион в който да се продават диетични салати, храни и т.н. Нещо от рода храна за дома, но с минимум калории. Така ще ми у много по-лесно, вместо всеки ден да мисля каква нова салата да измисля. А жените нали вечно са на разни диети, така че работа сигурно ще има.
Grinning Най-подходящо място за такива павилиони ще е до магазините за дрехи втора употреба. Когато завърши диетата на жените и дрехите им стана широки, магазините ще ги изкупуват или заменят за по-малки номера... Wink
Сериозно:
Идеята е добра, но не е за 2-3 самостоятелни павилиончета. Това е по силите на веригите магазини, защото: вече имат диетични продукти и клиенти, обхващат целия град и ще пренасочват диетичните салати по райони според търсенето, а транспорта им е по-евтин. Твоята работа ще е да осигуряваш на едро подходящите продукти, миксове и разнообразие от рецепти. Нещо като салатите Кенар и диетичния хляб.

Арт мама погрешно е да се смята, че тези посредници, дори и да не са агенция ще ти намерят нещо по-добро от една обява.Нали и те самите ги намират просто чрез обяви.  Simple Smile
Тяхната цел е просто да взимат и те пари от почасовия труд на другите.

Всъщност истинските посредници пресяват обявите и наемат подходящите хора, проверяват ги и гарантират за тях. Така си създават име в бранша и вдигат цените заради стабилните кадри, които предлагат. Така в обявите остават неподходящите и тук там някой новак...  Това е принципа, но дали е така  в БГ    newsm78

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 10:54 от БориславМ

# 426
Здравейте и успешна седмица на всички!
 Преди време бях писала, че обмислям идеята да си наема търг площ по време на празника на Арбанаси. На 15 август е-тази година се пада в понеделник, и всъщност празникът ще е три дена-събота-неделя-понеделник. По това време хотелите са препълнени с чужденци и гости от близо и далеч, а такава тълпа от хора май не съм виждала на друго място. Според мен търговците правят добър оборот.
 Има специални сергии-представляват декоративни каруци,дървени и много красиви.Днес се обаждах, за са разбера как става наемането-оказа се , че се наемат за цял месец-независимо колко дена се ползват, а наемът е 150лв за цялото време. Понеже не съм продавала до сега, не знам какъв ще е обема на пордажбите, но примерно, ако се съберем две-три с различна "стока", и си поделим наема, сметките излизат...
 Съвсем наблизо ми е, ще стоя от тъмно до тъмно и трите дена, ако някой от вас има желание да опита-моля, пишете ми ЛС. Дори не е необходимо да стои и трите дена с мен, ако няма възможност, аз се ангажирам с това. Просто да си разделим наема...
 Имаше една дама от тук, която ми беше пуснала ЛС, но сега не се сещам коя беше...

# 427
Помнители преди близо месец бях споменала за сайт ( подобен на и бей) за наемане на жилища.
Ето инфото:
http://www.capital.bg/biznes/tehnologii_i_nauka/2011/06/04/11000 … reja_za_kvartiri/

Само се чудя тези от пресата в Бг дали не вземат информация от този форум ( много специфична информация е все пак  Mr. Green - та ако четат отново, чакам си хонорара за идеята за статията)

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 20:13 от Titina

# 428
Мамата е най-проветривото място в българския интернет.  Всички журналя, и далеч не само черпят идеи и вдъхновение оттук.

# 429
Минзухарче какво имаш предвид?  Simple Smile аз мисля, че доста хора хвърлят око, но чак да черпят идеи?

# 430
за диетичните храни бих добавила примерно и безглутенови такива.
голям зор е да имаш член на сем. който не може. тормоз голям е.
нещо като кухня и безглутеново меню аз лично бих се възползвала

Тиха вода, взимай сергията и не се колебай.
евтинки неща, много, според мен можеш да правиш по 300-400 евро дневно, ще е пълно с народ и всеки ще иска нещичко да си купи...

# 431
Добро утро!
 10 c's-"скочих", пък да видим.То докато не пробва човек, как да разбере. Ако все пак някой се навие също да опита-насреща съм.

# 432
  • sofia
за диетичните храни бих добавила примерно и безглутенови такива.
голям зор е да имаш член на сем. който не може. тормоз голям е.
нещо като кухня и безглутеново меню аз лично бих се възползвала

Аз също бих се възползвала. Но уви няма такава кухня, както и кухня за големи деца с алергии.

# 433
Добро утро!
 Досто мислих, преди да се реша да ви попитам. Предполагам питането ми  ще предизвика съжалителни усмивки в някой, ама като ми трябват парички, ще преглътна...
 Та-спомняте ли си преди години куфарната търговия? Дали в Гърция например все още съществуват такъв род "пазарища"?
 Идеята ми бе подхвърлена от моя близка приятелка, която работи в Лимасол. Пролетта се прибра за малко и си накупува от мен доста неща-преди това ги беше видяла във Фейса. Тя много искаше да ги предложи за продан там-до тук добре. Обаче не можахме да измислим как в бъдеще ще И изпращам желаната "стока"-пощенските разходи направо са убииствени-Кипър не е толкова близо.
 Та снощи си мислих, ако си взема нещата и се "натоваря " за Гърция-в някой от крайморските градове, какъв е начина да продавам ден-два на техен пазар. В най-лошия случай ще ми остане разходката, в най-добрия-може пък да завържа някакви контакти?!

# 434
Щом искаш да работиш и мислиш начини, няма съжалителни усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт