С шкембе си е най-добре 10

• 33 760
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Еличка, няма нищо ненормално в поведението ти!  Hug
Загубата белязва целият ни живот занапред и не можем просто да забравим. Не можем да си забраним да чувстваме болката, дори и когато имаме други дечица. Деца, които наричаме "други" и сякаш са заместители на изгубените...
Има дни, в които плача за мъртвото и за живото едновременно! За едното, което го няма и за другото, което може би нямаше да имам...
Съжалявам, че си изливам душата точно във веселата ни темичка, но пък ако няма тъга, няма да усетим истински радостта...
Прегръщам ви и ви желая късмет и здрави бебчета от сърце!  Hug

# 136
 Куини,благодаря ти от сърце Hug!И аз не исках да ви тревожа ,но вие ме разбирате най-добре итолкова близки ви чувствам!Знам,че ще се справя,но ми тежи и боли и няма как да се правя,че не е било... Cry
  Сега да се отчета -преди малко се прибрах от ЖК-килограмите не са мръднали,кръвното е малко ниско,но иначе дсичко изглежда наред Praynig!Излезли са ми резултатите от петъчните изседвания-всички показатели са в норма и съм много доволна и щастлива Simple Smile!
  Хайде,чакам ви да драснете по два реда ,че сте добре или се стопли в всички сте на разходки?!  love001

# 137
Куини Hug Да нацелуваш Бобо по малката сладка чурка Heart Eyes
Ели,браво на теб HugЩом всичко е наред си отдъхни и се приготвяй за събитието   bouquetЗнам,че е много трудно ,но ти си силна и ще успееш .Малкото фъстъче има нужда в този момент от твоята положителна енергия Hug
А за разходки ,то ние с Q-T с това лежане трудно ,но пък сме оторизирали Сиси да митка и за нас Laughing
Ей, в тая Стара Загора какви дълги улици има за мерене ,а за Русе да не говорим Mr. Green

# 138
Диди Hug,ако знаеш как ми липсва красивият роден Русе...Ех да можех да прелитна до там за малко,ама то летящ слон да сте виждали newsm47 smile3535 Mr. Green

Прегръдки за всички ви! Hug

# 139
  • Стара Загора
Кой е от Стара Загора...бързо да казва Crazy
ИНаче аз превъртам километража всеки ден...за ужасТ на сержа Mr. Green
Ели браво за хубавите резултати Hug
БОрис е една малка Боримечка Crazy ще ми изяжда ушите това дете Twisted Evil
Днес Слави пак с хрема и понеже има заден ринит и става страшно...кашля като тютюнджия Tired Баща ми точно го взе на баните на вилата да ги разделим с Борис ина мен ми е криво защото си искам голямото момче Cry
По случая да си отпусна душата сержа ме черпи уиски с кола и ядки...аз едва, едва ближа, че ако дръпна смукача и Борката ще ми яде краката тая вечер Mr. Green хич и няма да го отразя Mr. Green

ето го и него..наплюскан и се протяга и прозява на рамото на баща си Crazy

# 140
Херка ,не знам дали ще ти яде ушите, ама доста моми ще си късат косите за твоя Борис  Laughing
Аз теб имах предвид за Стара Загора Mr. GreenНе знам премерили ги или имаш още да мериш Grinning

# 141
  • Стара Загора
Диде улиците са премерени и заведени още преди 5 години когато митках с баткото. ОБаче трябвало през няколко години да се обновяват картите викат...та пак съм на пагнара и педала Mr. Green

# 142
  • Варна
Привет коремчета!
Да стиснем едни палчета за Сиси, че днес е на ФМ при доц. Томова и да и пожелаем да ни зарадва с добри новини! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 143
Диде улиците са премерени и заведени още преди 5 години когато митках с баткото. ОБаче трябвало през няколко години да се обновяват картите викат...та пак съм на пагнара и педала Mr. Green
Херка,трябва да търсиш последователи ,че след 3-4 години теб като те няма, гръдът ще се срине Mr. GreenНо може със сержа да работите за девойка Laughing

Сиси , с теб сме Peace Всичко ще  е наред!

Гушки на всички мами Hug

# 144
Сиси, Hugчакаме те с добри новини!Всичко ще е наред,мила!Стиснати палчета и от мен! fingerscrossed fingerscrossed

Как сте,коремчета? HugАз да кажа,за моята ЖК-всичко изглежда наред от към мерки и теглилки,не съм качила килограми,кръвното пак ми е малко ниско,но не е болка за умиране,а резултатите от петъчните изседвания до един са в норма и съм мноооого щастлива!Момичета,към 35 седм ще ми вземат вагинален скрет да видим как са нещата и ми предстои да взема решение как да процедираме до края-заради  преживяното ни предлагат възможност за по-ранно раждане,но аз макар,че съм доста напрегната на финала,някак ми се иска нещата да се случат възможно най-естествено!Иначе след 36 седм,ако реша ,че не искам да чакам до термин можем да предизвикаме раждането!дано не съм ви натоварила с моите проблеми,просто исках да споделя! Hug
 Хейде следващият рапорт чакаме!!! Mr. Green

Прегръщам ви и ви обичам! newsm51

# 145
Еличке, то не остана!  Hug С теб сме, ти знаеш най - добре как да постъпиш!

Палчета и за Сиска!
Сигурно не е спала цяла нощ...Аз поне бях така преди моята ФМ.

Диди, много ти се радвам да знаеш!   bouquet

# 146
  • Варна
Момичета, Сиска се обади, че всичко е минало добре на ФМ! Ще чакаме утре подробности от нея ! Heart Eyes

Ели, кураж още малко, мила! Не мога да те посъветвам кое е правилно, но съм сигурна, че ти ще вземеш най-доброто решение с помощта на лекарите! Hug Heart Eyes

# 147
Q-T ,браво на Сиси   bouquetНали все още бебчо е  мома,че се притесних за момците ни Mr. Green

Ели ,знаем,че ще направиш най доброто за момчето си  Heart Eyes

Куини, ако знаеш вчера какво ми беше криво, та Q-T ми звъня да ми вдъхва кураж,не бях за търпене #Crazy

# 148
 Благодаря ви,момичета за подкрепата Hug!За сега сме на мнение да чакаме да случват нещата по естествен път,дано да издържа до финала! Praynig
  Сиси,Q-T-какви хубави новини!Много се радвам за всяка една от нас! Party
Диди,Куини,Херка прегръдки и за вас!Хайде ,къде сте-Краси,Исе,Мими,Прити,Джули(дано не пропусна някое коремче Embarassed)

# 149
  • Варна
Q-T ,браво на Сиси   bouquetНали все още бебчо е  мома,че се притесних за момците ни Mr. Green

Мома е,  и то дългокрака! Laughing Не се тревожи - ша гу вземем Гошко варненски зет! Mr. Green Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт