С шкембе си е най-добре 10

• 33 757
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Q-T ,браво на Сиси  bouquetНали все още бебчо е  мома,че се притесних за момците ни Mr. Green

Мома е,  и то дългокрака! Laughing Не се тревожи - ша гу вземем Гошко варненски зет! Mr. Green Heart Eyes Hug
Еееее, ще спа спокойно Mr. GreenДа съм сигурна ,че и в двете столици ще има къде да спи, и кой да  завива "на мама момчето"  hahaha

# 151
Здравейте малки ,големи ,и още по големи коремчета  Hug Heart Eyes,как сте милички ?
Чета от 20 минути и не мога да прочета 5 поста  ooooh!,ама като спя по малко е така  Mr. Green.Моите диваненца ме правят дива и щастлива .Ако едното миряса ,почва другото ,да не скучая  Sick.
Вчера викам на каката Алекс млъкни мамо ,отровиме вече  Sick,а тя ме погледна учудено ,и ми вика

Не съм бе мамо ,жива си още  Sick Sick Sick.
Калоян го мъчат колики и много реве милия .Не мога да го успокоя като почне да рева ,ни ръце признава ,ни биберон ,абе нищо  Cry.
оХ вече нямам нерви ,най ме е яд че се мъчи и го боли . Cryето пак се почна ,оставам ви милички . Hug

# 152
  • Стара Загора
Търкул и аз Joy
Кроела какво даваш за колики? Много са гадни тяхната кожа Twisted Evil Душата ми плаче с него... Sad АЗ минах през няколко...сега давам Инфакол и Био гайя....сякаш е малко по-добре. Обаче ми казаха, че след три шишета трябва Инфакола да се сменя?!?! АЗ такова нещо по принцип незнам....Кво да правя се чудя Confused

# 153
Кроела и Хера страхотни са ви дечицата. Да са ви живи и здрави и само радост да ви носят.
Сиска, браво за хубавите новини. Ели, не съм запозната точно какъв е проблема при теб, но ти стискам палци и съм сигурна че ще вземеш правилното решение.
Аз сега да ви се похваля: чувствам се значително по-добре и дори и с моята принцеса ходим по разходки. Онзи ден само се успах да я заведа на градина, но не е фатално и реших тази седмица да си е в къщи при мен. Онзи ден пък тя ми изкара акъла, взела че седнала на барчето на секцията и цялата секция паднала, добре че има маса пред секцията и се е подпряла, та не е паднала върху съкровището ми. Много беше уплашена милата и имаше само една драскотина на ръчичката, но и мина и сега слуша малко повече.
Ох хайде лека вечер на всички. Целувки по тумбачетата и на бебчетата.  Hug Hug Hug Благодаря ви, че ви има!
П.С. Херка, аз не съм от Стара Загора, но съм сравнително близичко, а и работя там и честичко се навъртам там!

# 154
Херич и аз му давам същото ,от вчера му давам и анасон +копър ,та да видим дали ще помогне . newsm78,но се мъчи детето и много ме е яд за което.
juli_Ivka  Hug горкото дете много се е уплашило , Sad ох добре ,че не е паднала върху нея . Praynig.

# 155
  • Варна
Здравейте и от мен, ей сега се наспах, ужасно схваната съм от дългото пътуване . Най-важното, че не  бебока всичко му е добре, лицето е симетрично  Simple Smile /само леко увеличени бъбречни легенчета, за което Томова каза, че  е нормално/ Очарована съм от тази лекрака  Heart Eyes
Дидинка някои си имате големи пишки, а пък други сме  сдълги крака  Laughing
Благодаря на всикчи за подкрепата.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 156
Много се радвам за теб Сиси ,браво миличка ,само така да е до края  Praynig Hug.
Днес Коко е по спокоен ,да видим до кога  newsm78,дано има файда от този анасон +копър .
Херич пишката от кога почва да се забелва ?Аз съвсем малко се опитах ,но ме е страх да не гоп заболи .Ще се радвам ако мъжките мами споделят как са се справили с техните мъже Mr. Green Heart Eyes.

# 157
Кроелка, аз на моя мъж започнах още след първия месец: като го къпех и лекинко във водата подръпвах кожичката нагоре (във вода било най-лесно, нали всичко се отпуска и разтяга!!!). Та, така правех всяка вечер, докато го къпех и  постепенно си се отвори до края за около месец, без дечко да усети дискомфорт. На консултациите лекарката задължително проверяваше дали е забелено оптимално, защото ако не е, после може да има проблеми. Пък после отидохме във Варна и там педиатърите изпаднаха щок, защо в Сф ги забелвали толкова рано... Покрай разходките се наслушах на такива неща от разни мами, че стигнах до извода, че всеки лекар си има свое мнение по въпроса кога и как (бях чула даже, че някакъв ги цепвал със скалпел!!!!  #2gunfire )
При всички случаи аз успях бързо и безболезнено по време на къпането.

# 158
Сиси ,много се радвам за твоята мома ,че е здрава,дългокрака ,а мама два пъти по щастлива Hug LaughingС тоя дълъг бедър ,на татко й Варна ще му бъде тясна LaughingПоне на серенади ще се наслушаш Laughing
Ох, момичета, вчера мамите от отчетната,във фейс- групата бяха повдигнали този въпрос за забелването и аз нали не мога си трая ,малко на висок тон се пених.Бяха стигнали до там да си обрязват децата #Crazy или изобщо да не им забелват  чурките Shocked Не за друго ама ,те още бременни та и това обсъдиха Mr. GreenУтре ще пусна тема за образованието Mr. Green че то е време Laughing

# 159
Ей мацки, как сте?  Laughing
Сиси, знаех си, че всичко ще е наред.  Simple Smile Много се радвам за хубавите резултати и за това, че си спокойна вече, така да е до края.  Hug Hug Hug
ЕлиHug Hug Hug всичко ще се подреди, когато момента дойде сама ще разбереш и вземеш най-доброто решение.
kroelahai аз срещу колики съм давала само Ентерокинд, но моята девойка имаше колики само в интервала от 18 до към 24 часа, все едно разбираше, че баща и си е в къщи по това време и има кой да я разнася  Mr. Green Че в тази връзка една реплика от него, да се посмеете : " Ей, Миме къде ще ти търсим мъж да те носи все на ръце ................"
Диде, подобни неща си ги пропускай покрай ушите, то от колко неща още ще се изумяваш. Нали знаеш хора разни - идеали всякакви  Peace Аз затова не пиша в отчетната, че моето виждане за нещата е доста различно от на другите и няма нужда да влизам в тъпи спорове  Wink
И на края, но не съвсем  Laughing след толкова показани хубави мъже в темата, да си направя и аз една реклама за сега имам една девойка, (обещавам да съм добра тъща  Mr. Green ) и втората е на път и тя като на Сиси нейната върви за сега дългокрака  Mr. Green
И сега последно, вчера бях на ЖК да дам отчет, добре сме аз съм качила за едни месец 3 кг   Rolling Eyes. Док. леко се притесни, че главата на бебето е по-малка, но тя си вървеше така от самото начало, а и на никой от лекарите, които ми правиха ФМ не отбеляза това като нещо тревожно. Та това мен не ме впечатли, ще го мисля разбира се , но не си го слагам много на сърце.
Да знаете, чета си ви редовно, въпреки че не пиша, но за в бъдеще ще ми още по трудно, че баткото и той си остава в къщи от другата седмица и при нас ще е "весело"  Crazy Crazy Crazy
Прегръдки на всички ви  Hug Hug Hug

# 160
  • на дъното
kroelahai,и аз като nosferata процедирах по този начен,но при нас стана по бавно малко повечко от месец и после имахме няколко пъти пак зарастване от едната страна въпреки всекидневните процедури.С една дума както казват мъжко трудно се гледа.Не знам кое е полезно и кое е вредно,но съм от тези майки които са за Peace забелването защото съм си напатила,а от не забелването могат да се доведът много болести като гадинките "бактери" после инфекци и т.н.Така,че ако си решила смело напред малко е неприятно,ноооо няма начен.Аз да се похваля макар да не е за тази тема,но от 10 дена сме без пампа стана много бързо за 3 дена детето се научи и съм много доволна от на мама бебето Wink
Krasuna голяма кукла си имаш Heart Eyes,много се радвам на такива семейстава като вашето
Погал на всички тубачета и приятни почивни дни Hug

# 161
silviayo, благодаря много за милите думи  Hug
Ето още за какво щях да пиша  ooooh! kroelahai аз бях доста неопитна когато баткото беше бебе Embarassed и по съвет на педиатъра му оставих нещата така и по-късно да действа хирурга. Но когато по късно към 2 година решихме с мъжа ми, че е време за забелване уж действахме бавно и постепенно (процедурата я вършеше мъжа ми по време на къпане), но пак за детето имаше неприятни моменти. Въпреки, че сега всичко е забравил, но имаше период в който го щипеше като пиша и си беше неприятно. Сега все си мисля, че ако имам пак момче ще започнем тази процедура доста по ранно. Peace

# 162
  • Варна
Много ви се радвам на новинките, които носите. Все така да е до края и да гушкате живи и здрави бебоци.
И снимки видях, на хубави мъжлета и дами Heart Eyes.
Кроелка племенника вече е на 7 месеца, но му забелват чурката още от самото начало, всяка вечер след къпането. Сестра ми пита педиатърът още в началото и даже го помоли да и покаже как точно да процедира, че и тя се притесняваше, а пък иначе момичетата са прави, че всеки е на различно мнение, ос 100 човека, 100 мнения ще чуеш.

# 163
 Ще покажете вие момите си  LaughingЯ какви са готини ,а ги бяхте скрили  Mr. GreenКраси аз не обещавам,че ще съм добра свекърва hahaha То, до тогава ще съм на три шепи с хапове за нерви  Laughing

# 164
От ходене по паркове и площадки нямам време да седна на компютъра .Всеки ден по една пералня и всеки ден гладене ,аз както гладя всичко по 1 час съм с ютията ,преди  гладих толкова но през 3 или 4 дни сега е ужас направо .Моят син точно като му сменям пелената почва да пиша ,и познаете пишка та му е като пръскачка  :Lil:. Mr. Green
иначе сме добре ,имаме си колики но само от 6 до 9 и това е ,не че не пищи и се къса да реве ,но поне вечер синка по 5 часа непробудно .
На вън е лято ,и никой не се отчита в любимата ми тема  Sunglasses,я бременните бързо на отчет ,да не ви мисля ? newsm78
Сега ви оставам ,че е време за поредната разходка  Hug Heart Eyes :Lil:.
Е сега вече ако не отслабна ,никога не ще да е . Sick

Общи условия

Активация на акаунт