Нали все още бебчо е мома,че се притесних за момците ни Мома е, и то дългокрака!

Нали все още бебчо е мома,че се притесних за момците ни

,как сте милички ?
,ама като спя по малко е така
.
,а тя ме погледна учудено ,и ми вика
.
.
ето пак се почна ,оставам ви милички .

АЗ минах през няколко...сега давам Инфакол и Био гайя....сякаш е малко по-добре. Обаче ми казаха, че след три шишета трябва Инфакола да се сменя?!?! АЗ такова нещо по принцип незнам....Кво да правя се чудя
Благодаря ви, че ви има!
/само леко увеличени бъбречни легенчета, за което Томова каза, че е нормално/ Очарована съм от тази лекрака 
.
,дано има файда от този анасон +копър .
.
)
или изобщо да не им забелват чурките
Много се радвам за хубавите резултати и за това, че си спокойна вече, така да е до края.

всичко ще се подреди, когато момента дойде сама ще разбереш и вземеш най-доброто решение.
Аз затова не пиша в отчетната, че моето виждане за нещата е доста различно от на другите и няма нужда да влизам в тъпи спорове 

забелването защото съм си напатила,а от не забелването могат да се доведът много болести като гадинките "бактери" после инфекци и т.н.Така,че ако си решила смело напред малко е неприятно,ноооо няма начен.Аз да се похваля макар да не е за тази тема,но от 10 дена сме без пампа стана много бързо за 3 дена детето се научи и съм много доволна от на мама бебето 
,много се радвам на такива семейстава като вашето

kroelahai аз бях доста неопитна когато баткото беше бебе
.
,я бременните бързо на отчет ,да не ви мисля ? 
:Lil:.
Препоръчани теми