С шкембе си е най-добре 10

• 33 748
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Q-T ,права си за всичко-най-важен е сега малкят човек,но всяка от нас знае как боли и колко са страховете!Понякога се чувствам слаба и затова изпадам в такива настроения,дано не съм помрачила прекрасното настроение в тази хубава темичка!Прегръщам те,мила! Hug
 Juli_Ivka ,благодаря ти! Hug
Сиси, Кроелка,Диди,мили  другарчета,които ме покрепяте през цялото време -прегръщам ви и вярвам,че всяка от нас скоро ще гушка своето съкровище,а някои по две-което ми напомня да питам Мими как са?!Да наминеш да не те мислим! Peace
 Гуш и лека нощ от мен! Hug

# 211
  • Варна
Ели, не си помрачила настроението тук.. Писах ти, защото ми стана много мъчно като прочетох поста ти. Знам, че  болката е голяма, а страховете -още повече.. Исках просто д а ти дам кураж и да ти кажа, че ти предстои нещо прекрасно съвсем скоро и  насочи мислите си (позитивни Wink   ) към това. Прегръщам те! Hug  bouquet

# 212
Сега покрай Ели се сещам за моите вълнения около раждането ...
Беше ме много шубе да не тръгне сам да излиза, въпреки че това беше най - удачният вариант.
Най - страното беше, че през нощта преди операцията спах като пор ...  Blush
После, обаче на масата се вдървих и треперех ужасно. Едно че беше студено, едно че яко се спекох, но като ми шибнаха упойката се отпуснах и дори ме изненадаха като го извадиха и го чух да плаче!  Heart Eyes
Сега се разплаках, но в интерес на истината тогава май не реагирах много адекватно ...  Embarassed
Даже първите дни доста се почудих къде ми е майчинското чувство, но като се прибрахме вкъщи и зависеше единствено от мен бързичко се показа!

Ееееех, мили спомени!
Желая на всички вас да изпитате тези прекрасни чувства, сигурна съм, че ще бъде така!  Hug

# 213
Добър вечер,
абе момичета някой боли ли го т.нар.срамна кост,защото мен ме боли страшно Sad,чак имам усещането,че отдолу ме боли Embarassed

# 214
  • Варна
добър вечеер - Исе мен ме боли отпреди месец някъде. Особенно като съм в легнало положение и се въртя напред назад в леглото - тогава най-боли /по скоро неприятно усещане/. Hug

# 215
И мен сега ме болеше и то доста неприятно!  Thinking
Исе, ще ти мине като родиш!  Wink

# 216
  • Стара Загора
Добър вечер,
абе момичета някой боли ли го т.нар.срамна кост,защото мен ме боли страшно Sad,чак имам усещането,че отдолу ме боли Embarassed
Исе нормално е Hug Мен ме болеше и седмица след раждането поне. Кокали пукаха, праскаха...абе бях като консервна кутия дет се вика...само, че с формата на буре Mr. Green

# 217
Мен ме болеше и седмица след раждането поне. Кокали пукаха, праскаха...абе бях като консервна кутия дет се вика...само, че с формата на буре Mr. Green

Ууууу все едно за мен говориш!  Mr. Green

# 218
Мен ме болеше и седмица след раждането поне. Кокали пукаха, праскаха...абе бях като консервна кутия дет се вика...само, че с формата на буре Mr. Green

Ууууу все едно за мен говориш!  Mr. Green
А  чакайте малко ,мен къде ме забравихте ,та аз ги имах от 5 месец докато родя Коко.А от силен страх ден преди да родя получих цистит. Sick

# 219
Ох благодаря ви момичета за отговорите Hug
Аз днес стягам багаж за море Sunglasses,отиваме в Гърция за 10 дни Laughing
Дано само всичко е наред Praynig

# 220
Весело изкарване!
Помисли си и за нас като напечеш кокаляци на плажа!  Wink

# 221
  • Варна
Добро утро!
Исе весело изкарване  Hug
Аз реших това лято да се въздържа от плажа, всичките ми приятелки почнаха вече да ходят, аз съм си в нас  Sad Нищо другото лято с бебока ще си ходим където поискаме  Grinning
Как са другите коремчета? А мамчета?
Много  Heart Eyes и  Hug от мен.

# 222
ИСЕ ,хубаво да се забавлявате  Hug и ще чакаме снимки като се върнеш ,поне да си изплакна очите. Mr. Green

# 223
Вече сме на 2 месеца  Laughingвремето лети Mr. Green,а как бавно минаваше като бях бременна  ooooh!,да ми е жив и здрав Калоян Praynig
Да са ни живи и здрави децата ,всичко друго е лъжа.

# 224
Еееее Кроелка честито  bouquetНие още седмици броим Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт