С шкембе си е най-добре 10

• 33 746
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Кроелка,честита ви втора месечинка!  bouquetТака се радвам за всяка от нас и напоследък съм стснала толкова емоционална,че ревам от най-малкото нещо! Blush
Исе,приятно да си изкарате и да донесеш снимки! Simple Smile
 Сиси,и аз ще се въздържа от плажа!Ще наваксваме догодина! Peace
 Явно всички се възползвате от топлото време(надявам се да е такова при вас) и по-рядко пишете!Ама недейте така-драсвайте по две думи,да знаем че сте добре!Хайде Прити,Красуна,Мими,Джули,ако пропускам някое коремче ме извинете,моля!Ние тук с Диди и Сиси си хукаме добре,но ни липсвате!Херка,Куйни гуш и за вас! Hug Hug Hug
Аз днес направих досадния 3 часов тест за диабет за пореден път,надявам се на добри резултати дугат седмица!Иначе съм добре,жегата и килограмите ме морят доста,но знам че си струва всяка секунда! Wink
Прегръдки за всички тимбачета и мамчета! Hug

# 226
Ох, Ели ,това с теста е гадно ShockedТук те карат да пиеш глюкоза .Аз като го направих ми се ядеше само солено  Mr. GreenВсичко ще бъде наред.Ти имаш повече води,че те карат или нещо друго? Може Ели и да си ни казала,ама вече нещо и дълготрайната памет ме напуска Mr. Green

# 227
Кроелка, честита ви втора месечинка!

Ели, сигурна съм, че всичко ще бъде наред с теста!  Hug

Аз като се сетя като я пих тая глюкоза и после се чувствах като пияна!  Sick
Цял ден след това ми лепнеше устата!

# 228
 Диди,пълнея ужасно много без да се храня,а и бебо е доста едър!Аз го правя този тест за 3ти път и все излиза в норма.И при 3ч асовата контрола количеството е двийно! #CrazyОт прочетеното по темата знам (инфо тук -     http://www.biberonbg.com/info/diabet.htm   ),че при мъртво раждане или аборт в напреднала бременност,вероятността за дибет при следваща бременносте много голяма!Лекарите искат да са сигурни,че всико е наред и ако има нужда да вземат мерки-източиха ми кръвчицата #Cussing out,4 пъти ме дупкаха,приличам на наркоман Mr. Green,но дано всичко е наред!Поне се отнасят много добре-сложиха ме да лежа през цялото време в самостоятелна стая,угасиха ми ламапата и дори не  ме караха да ставам,а идваха с иглите при мен!Благодаря за подкрепата,момичета!Дай Боже при всички ни нещата да са наред!

# 229
Ели,разбира се ,че ще е наред всичко  PeaceНие ти стискаме палчета до финала ,а после пак и пак ,че като знам как ще ни тресе параноята  и след раждане цял живот ще си стискаме палци  Peace
,4 пъти ме дупкаха,приличам на наркоман Mr. Green
Ама нали ти казах да смениш дилъра  Mr. GreenТоя нещо не ти понася  hahaha hahaha

# 230
Диде сега броиш седмици ,но после няма да имаш време  за никъкво броене . Mr. Green
Ели сега е най трудно на края ,емоциите бушуват в теб ,срещата ви с бебо наближава и вече нямаш търпение да си го гушнеш ,та заради това си така  Hug,но и това ще стане след броени дни  Laughing
Куини как е нашето другарче Бобо ,сигурно се скъсвате от ходене в това хубаво време?Целувки от нас за вас Hug
Херича къде се загуби?Чакам и от теб отчет ,как е Бат Борис ,слушка ли ? Mr. Green Heart Eyes
Сиси ,Краси ,Q-T ,и другите коремчета ,следа ви из късо ,така че се пазете и пишете редовно. Laughing HugПрити нещо се изгуби ,но се надявам ,че всичко е наред с нейната мадама.
Момичета почнах една диета сладоледена ,ако има резултат ще я споделя ,а ако не забравя ще накарам милото да ми качи една снимка ,като бременна да видите какво е бременен кит  Mr. Green Joy

# 231
Кроелка,кит ,кит колко да си кит hahahaТук сме се събрали все едни морски "сирени" hahaha hahahaТи - кит друг тюлен ,морж ,пингвин - все прелестни снажни животинчета Mr. Green

Аз приличам на пингвин с тънки крака и ръце и щръкнал корем и дупе,ноооооо има време да стана на хипопотам hahaha

# 232
  • Варна
Здравейте и от мен. Вчера пак вдигнах кръвно на ЖК - 150/80, след 10 мин беше 130/90 Sad / нарочно си го мерих в нас преди ЖК през 1 час - беше си 110/70 през цялото време/ Само там вдигам, писна ми вече АГ ми каза, че при такова кръвно ще ми се отлепи плацентата. Не ми написаха и болничен, защото имали проверки..., не гледахме бебето... а да и понеже вървяло 1 седмица напред ще ми прави тест за ГД??? а водите са ми в норма, единствено глюкозата ми е 4.54 при норма 3.3-5.8... вобще вчера беше един ш...н ден  Sad Благодаря на моята Зори, която не ме остави с лошите мисли  Hug Благодаря и на всички вас които ме подкрепяте безрезервно  Hug

# 233
Сиси,миличка,опитай да се по-спокойна! PeaceЗахар се вдига и от нерви и притеснение,а кръвното не е шега работа!Бъди уверена и позитивна-бебетата усещат всичко,а теста не го мисли-минава и заминава и всичко ще е ок! Hug
 Диди,за начина по които аз изглеждам,да ти кажа чесно не намирам думичка...чак лекарката се уплаши от корема ми ,а тя по цяк ден се наслаждава на такива гледки! smile3505 newsm47
 Кроелка,права си че на финалнта права като че ли емоциите са най-силни,добре че съпружието ми е безценно и ми помага да не откачам,както и подкрепата ,коятоп вие ми давате,милички Hug Hug Hug !
Мими,моля те обади се,че сте добре!
 Прегръдки за всички!  love001  love001  love001

# 234
  • Варна
Кроелка честита ви втора месечинка. Да е жив и здрав Коко и все така да ви радва.
Ели още малко остана, наистина си на финалната права.
Сиси дано и при теб нещата се оправят и кръвното да се нормализира. и да те питам какво общо имат проверките, с даването на болничен?

# 235
Сиска, няма да се тревожиш излишно HugПази кръвното и малката буболечка, а за болничния аз се отказвам да коментирам Twisted EvilТая система и това НОИ са нещо не разбрано.Изплатиха ми на мен болничния,а сега установили,че е без печат и подпис #Crazy #CrazyИ ходи го търси къде са го препратили Crossing Arms
Горе главата и само позитивни мисли нали Laughing

# 236
Сиси ,спокойно мила  ще ти се оправи кръвното със хапчета ,много е лошо знам ,при мен беше горна граница140  долна 60 и ми беше много зле , незнаех какво да пия при такова кръвно ,но в главата имах напрежение постоянно ,ту от зад ,ту в предната час . SadНо бебето се роди живо и здраво и твоето ще се роди така  Hugсамо се успокой  Naughty.
МАРГО ,чакаме те в отбора на тумбаците  Hug Praynigдано по скоро ни зарадваш Praynig.
Диде такива са ,здрави нерви да имаш Sick.аз тази бременност и до ТЕЛК стигнах ,добре че жената беше много пекана и разбрана и ми даде болничен без много приказки и тем подобни .
Отивам да полегна ,че от 5 ч.съм будна и не съм спирала. wash 1ironing newsm75 1dishes 1swing smile3524времее вече да полегна Mr. Green.

# 237
Ехо  Laughing тук съм, чета си ви редовно всяка вечер, но време за писане нещо не намирам  Sad
Аз съм добре, нямам оплаквания, а и нямам време кога да се сетя, че нещо може да ми има  Wink
Изпращам много прегръдки на всички  Hug Hug Hug
Сиси, Ели  spoko всичко ще е наред милички  Hug

# 238
Здравейте,дебеланки!  bouquet
Минавам да се похваля с резултатите от глюкозния тест в петък-отрицателен е ,всичко е в норма и си отдъхнах Party!Останалите резултати от взетите проби  за вагинални инфекции също са наред!Тоновете на бебо са добри,на запис съм отново на 20-ти!Майка ми пристига на 19ти и се надявам бебо да почака да изперем пердета и тогава да се появи!Рапорт даден!
Хайде всички на отчет Mr. Green!
  Приятна и успешна нова седмичка Hug Hug Hug!И не забравяте-усмивката е заразна,станете преносител!!! Wink

# 239
Привет на всички. Радвам се когато чета хубави новини тук. Ели браво за изследванията!
Аз ще имам новини за бебето тази седмица в четвъртък. Мисля пак да взема бъдещата кака с мен да види бебо, че миналия път бяхме при мъж лекар, а нея много я е срам от мъжете, а сега ще съм при лекарката която ми води ЖК и се надявам да се отпусне и да погледне малко повече.
На мен няма да ми стигнат 5 дни за болничните, но смятам да си пусна отпуска 5 или 10 дни, за да не се налага да ходя на работа, че доста облъчване е там.
Хайде хубава седмица и от мен и ще се отчета пак скоро.
 Hug Hug Hug Hug Hug На всички тумбачета и бебочета.

Общи условия

Активация на акаунт