С шкембе си е най-добре 10

• 33 743
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
кака и бебо си играят

# 256
каката много ергени я заглеждат

# 257
Кроелка твоя мъж доста Русенски дискутеки ще обикаля след 10 -тина години   hahaha hahaha hahahaА Коко ще я клюкари Joy JoyМале ще бъде още по голяма лудница във вас  hahaha
Ели, то и аз като дърта свеки да си кажа молбата LaughingПусни на лични номера на тел на някоя мама,че тука ще се изприщим докато разберем за теб и бебока Laughing

На всички мами мнооого усмивки и целувки  Hug

# 258
Мале, Кроела как още не са почнали да ви "препикават" вратата не знам. Много е готина каката  Hug. А малкия мъж е разкошен  Hug.
Хайде лека нощ от мен и утре ще се отчета като се приберем от лекарката.

# 259
  • Варна
Ели, благодаря за инфото  Hug
Не остана, не остана...  Grinning

# 260
Как сте днес дами? Ние сега се прибираме от докторката успешно. При нас всичко е наред, даже и ми казаха че почти на 100% са сигурни, че чакаме момченце този път и като звъннах на мъжо да го информирам беше най-щастливия татко. Много съм доволна, даже и лекарката каза, че за сега върви малко едричко за седмиците си, но и това е нормално. Направиха ми доста обстоен преглед и се успокоих вече, че минахме успешно през първите 3 месеца и продължаваме смело напред. Много  Hug Hug Hug Hug на всички!

# 261
Как сте днес дами? Ние сега се прибираме от докторката успешно. При нас всичко е наред, даже и ми казаха че почти на 100% са сигурни, че чакаме момченце този път и като звъннах на мъжо да го информирам беше най-щастливия татко. Много съм доволна, даже и лекарката каза, че за сега върви малко едричко за седмиците си, но и това е нормално. Направиха ми доста обстоен преглед и се успокоих вече, че минахме успешно през първите 3 месеца и продължаваме смело напред. Много  Hug Hug Hug Hug на всички!

Grinning Heart EyesЧудесни новини Hug само такива да са до края, stork-boyчестити сини гащи мила .

# 262
 Ех,че хубави новини newsm44 newsm44!Juli_Ivka,честити ви сини гащи и добре дошла в отбора на свекървите  bouquet!Само такива добри новини да носиш до финала! Praynig
 Кроелка,парекрасни сте-много радост да ти носят сладурите и да ви радват! Heart Eyes
Диди, Hugпогрижила съм се-няма да ви оставя в неведени,обещавам! Wink

# 263
Juli_Ivka браво мила, страхотни новини  Hug само такива да бъдат от всички ни  Heart Eyes Чести мъж, има нужда от тях. Не че избора ни е малък, то в темата от хубави по хубави мъже  Heart Eyes  Но както казва Мечо Пух: " Колкото повече, толкова повече".
kroelahai страхотна принцеса  Heart Eyes татко и да му мисли като порасне  Mr. Green
Сега една снимка и от мен

Моето пораснала момче (това с червено-шарена риза) , на последният си ден в Детската градина!

# 264
Краси много е хубав баткото ,да ви е жив и здрав .Много обичам да гледам снимки  Heart Eyesи бременните коремчета да се покажат ,че ако аз кача снимка като бременна ще се нацепи екрана ,кит съм и то голям  Joy Mr. Green
Херича нещо се загуби ,ама да земе да си сложи един километражник на дупето ,че поне да видим по колко километра изварвява на ден по Старозагорките улици. Mr. Green
Ели пък от теб всеки ден искам отчет  Laughing да не те мисля бе мила Hug.
Погал по малки ,големи и още по големи, тумбачета . 1datingайде да ви оставям ,че милото ме чака да споделим вечерята. Heart Eyes

# 265
  • Варна
Юли - честити сини гащи  Hug
Краси голям сладур и страхотна снимка  Heart Eyes
Аз никакви снимки не съм си правила  Flutter, в сравнение с предната бременност изглеждам ужасно - като тюленче и пъпчиво чело. Моята карсавица с пълни шепи взема от красотата ми  Laughing
Поздрави на всички цунки и гуши  Heart Eyes Hug

# 266
  • Варна
Алооооооооо шкембациии къде сте бе? Хайде на отчет нещо ново? Нещо старо  Laughing Растат ли коремчетата, а килограмчетата  Laughing А майчетата - какво ще им е по разходките, мерят улиците  Simple Smile
Аз се хванах, че от това лежане в нас хич не мога да вървя, тръгваме на разходка и след няколко крачки спирам да си взема въздух  Rolling Eyes Предната бременност не ми тежеше толкова... ама какво да се прави, трябва да издържа.
Хайде поздрави на всички и много  Hug и  Heart Eyes

# 267
Първия шкембак е тук  Mr. Green Ами имам страшно динамичен живот и много ангажименти Mr. Green
Ето един мой ангажиран ден LaughingСтаваме в 8.00 пия сладки хапове,тоалет и на дивана в хола пред компютара  LaughingОбяд ,отново на дивана, Вечеря-отново на дивана ,23.00 тоалет  и 24 .00 в брачното ложе ,където отново спа без нищо друго да правя hahahaТолкова съм ангажирана ,че нямам време за нищо hahaha hahahaСиска, това ,ако не е отчет здраве му кажи Mr. Green
Цунки ,гунки на всички и хайде другите бизнес дами  Laughing

# 268
  • Варна
Дидинка, ама с такъв отчет като твоя се стига до края шъ знайш   newsm30

# 269
Ние днес бяхме на консултация - 7 400, 63 см.  Peace
Боцнаха крачонките, не плака много и даже после се смя на лекарката и се гушкаха!  Heart Eyes
Мама видя един кантар и се метна отгоре му с мощна осанка, а той, предателят показа 70 кг.!  Embarassed Ако си мислите, че не са толкова много да ви уведомя, че съм висока 157 см.  Blush
Та така ...

А Херка сигурно е изтъркала асфалта из Стара Загора, никакви ги няма!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт