С шкембе си е най-добре 10

• 33 741
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Куини ,Бобо е мъжкар LaughingА мама да не и пука колко е ще ги смъкне HugВчера по радио Ереван казаха ,че Херка е почетен гражданин на Стара Загора ,а Кроелка на Русе  hahaha hahaha

# 271
 Joyей тази Дидка -Маргаритка,  Hug много ми се нанка утре ще пиша  Mr. Green.

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 08:48 от kroelahai

# 272
 Добро утро,момичета!  bouquet
Куини,радвам се за прекрасните новини  около вас с Бобо! Heart Eyes
Надявам се всички да носите само добри новини, Praynigпри мен нищо ново,чакам си прегледа и записа на тоновете в понедлник!Цялата съм надута и подпухнала,но остана малко и ще удържа фронта! Peace
 Приятен ден и усмихнат уикенд! newsm51  love001 newsm51

# 273
И докато си седим в очакване Еличка да роди /бързо и безболезнено, разбира се  Hug/ да ви покажа моето кюфте:

Хубав ден на всички настоящи и бивши коремчета!   bouquet

# 274
  • sofia
трябва да е станала грешка,какво търси тук тази прекрасна тема-точно при родители преживели загуба Thinking

# 275
 Здравейте,момичета!  bouquet
Куини,голям бомбон е Бобо-пу-пу,да ви носи само радост! Heart Eyes
Аз да се отчета-подута и подпухнала съм и тръпнеща в очакване да пристигне мама в неделя и за срещата с малкия и така чакан мъж!Та  всеоще сме 2 в 1(да знаете от кога чакам да дойде момента да кажа това Party Party Party)Дано  и всички останали коремчета и мамчета сте добре-деаснете по две думи,моля ви! Praynig
nelsi,защо смяташ ,че има грешка?! Rolling EyesНямаме ли право и да се радваме на живота,въпреки изпепелените си сърца и без да се притесняваме да споделяме истинските си чувства,притеснерния и тревоги,както и болките и сраданията с хора,които ни разбират най-добре,без фалш и лицемерие?! Peace
 Приятен уикенд на всички! newsm51 smile3525 newsm51

# 276
Ето ме. Да се отчета и аз. Ние сме добре, ама каката нещо е болна и цяла седмица ми вдига нервите в къщи. Не мога да я накарам да си оправя след като се наиграе. Направо съм вдигнала ръце вече. На мен всякакъв вид симптоми ми изчезнаха, но пък корема ми расте вече май с минути. После ако имам време ще кача някакви снимки.
Куини, Бобо е страхотен.  Hug Hug Hug
Ели хайде стискай още малко и ще чакаме да се похвалиш скоро.
Дидка, винаги когато видя твои пост и се зареждам с енергия, не знам защо.  Hug
Милички, сега трябва да ставам, че ще водя Ива на контролен преглед и после, ако имам време мога да намина пак.
На всички много  Hug Hug Hug Hug и   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 277
трябва да е станала грешка,какво търси тук тази прекрасна тема-точно при родители преживели загуба Thinking

Грешката е вярна!
Това е най - специалната тема за тези мами, които след загубата са успели да продължат напред с мечтата си да имат детенце!

# 278
Божееее, влизам и виждам едно съкровище Heart EyesКуини ,много е сладък живичък и здравичък да е на леля Диди бобърчето HugВ тези дрешки ми заприлича на Шерлок Хомс LaughingСамо лулата му липса  LaughingМалее,родили се Гого, ще ви намерим някъде из Св.Троица Mr. Green
Juli_Ivka  Hug дъщеричката да оздравява и не и се ядосвай.Сигурно е детски пубертет Mr. Green
Ели, гушкам те майче, скоро ще се радваме на малкия юнак  Peace
Днес  видях бебчо Гого Mr. GreenОтговаря на 28 г.с  Shocked и тежи 900 гр  Mr. Green Доки каза ,че е едричък Laughing

# 279
 Juli_Ivka,дано Ива да е добре и съм сигурна,че ще е страхотна кака!  bouquet
Диди,страхотни новини Party Party!Браво на бебо-ама балкански мъже си отглеждаме Mr. Green Mr. Green!Само такива хубави вести да носиш занапред,както и всички коремчета! Heart Eyes
 Прегръдки за всички шишкавелки и мамчета! Hug

# 280
Куини, голям сладурко е малкият - голям Бобо  Heart Eyes  Hug
Диди, браво на Гого, само така да расте  Hug
Да дам и аз отчет от днешната консултация. Моята мома е вече 1 кг. върви си точно по седмиците, няма го това изоставане на главичката за което доки се притесни миналият месец. Тогава ме гледа на нейният ехограф, а сега на другият с 4D. Аз се бях по притеснила, да нямам изтичане на околоплодни води, за сега са си в норма, но казах на доки и ще си ги следим. Вече ме викат на консултация през 2 седмици, тъй че от мен отчетите ще са по-честички.
Джули, дано бързо оздравява бъдещата кака Ивка.А за това че не си прибира играчките, моите и двамата са така и баткото все си търси нещо къде му е и аз като отговоря, че най-вероятно е в коша за боклук и  Crossing Arms.Има време ще свикне и с тези си задължения.
Много прегръдки и целувки от мен на всички коремчета и не само  Hug Hug Hug
Хайде и другите на отчет.

# 281
Браво на всички бебоци! Колко са послушни и си вървят по план ... е, Гого е от на батко си Бобо партията май - май!  Mr. Green
Дидка, не знам къде из Св. Троица ще ни търсите, ама ние сме в Люлин!  Wink

Хайде да се оправяме и да излизаме ние, че после става отврат!
Целувки на всички!  Hug

# 282
Куини, аз с моя гъши мозък що си мисля Троица  ShockedОоооооо това значи,че живеем в наше село Люлин  LaughingАз живея точно зад Била -8 част.Значи ще се открием още по лесно  Mr. Green

# 283
Много сладък Бобо ,пу ,пу ,пу ,живо и здраво да ти расте момчето Лили  Heart Eyes Hug.
Диде ,много голямо станало Жорето браво на него Grinning все така да е до края  Hug,че мама да има къде да го целува . : Mr. Green Laughing
Краси и ти голяма мадама си имаш ,да ви се роди жива и здрава ,в което съм сигурна  Heart Eyes Hug.
Джули ,скорошно оздравяване на твоята красива бъдеща кака Heart Eyes :е:.
Ели ,миличка емоциите са ти в повече сега ,но многото мина  Grinning мъничко остана ,вече всеки ден бъди в очакване ,а аз ще следя темата  ,и ще чакаме благата вест  : Heart Eyes Hug
Сиси,Мими,Q-T, Hug Hug Hug погал по коремчетата  Heart Eyes.
Чакам нови попълнения ,ето Ели като роди ,трябва нови бременно коремче да и заеме мястото  :е:,а Прити ,как ли е ?Някой имали новини за тях  newsm78
Херича се покри и не пише ,но ще бъде глобена с някоя друга снимка на Бат Борис  :е:.оставям ви ,че да не ви омръзна с моите дълги постове. : Hug

# 284
-с шкембе си е най-добре Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт