,мноооооого хубаво маце
пу пу пу ,Исе голямо бебе ще имаш да знаеш .я бързо и другите дебеланки да се покажат?
Искам да го нацелувам и нащипя по сладките бузки.
Предлагам това да е снимката на заглавната страница на всяка Шкембеста тема. 
. Бебка си е добре и расте. Както винаги излиза с 10 дена по-голяма т.е. 30 г.с. и 4 дена. Според ехографа вече е 1500 гр. ама как няма да е като аз съм вече 10 кила отгоре.
Беше застанала в една позиция - главата по средата на корема ми в дясно, дупето долу и краката вирнати горе.
Каза да отида на преглед към 20 юли и тогава беба трябва да е към 2200 гр и ще види как са развити белите дробчета и мозъка, за да съм спокойна дори и да тръгне по-рано да излиза, че всичко ще е наред.
браво мила ,все така да бъдеш до края ,а малката дунда ще си я видиш като я родиш :Lil:,добре си е детето 1500 си е много добре бих казала 
,дано час по скоро да стане .,
.
Назначи ни антибиотик и капки за уши и в петък сме на контролен преглед да видим какво сме свършили с лечението. Сега се моля да е подбрал подходящия АБ и да се оправи. Ох момичета стискайте палци да се оправи, че няма да мога да го понеса. 

, но с опнъти нерв за сметка на това. АГ отказва категорично да ми издава болнични 

.нормално е ,защото уши ,нос,гърло то е свързано ,но ако като оздравее пак не чува ,тогава вече може да се тревожиш .
и твоята беба е добре ,и това ме радва много ,само ти мъничко се успокой ,и всичко ще е наред.