С шкембе си е най-добре 10

• 33 740
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
е НА ТОВА МУ СЕ ВИКА СНИМКА  Heart Eyes Laughing Hug ,мноооооого  хубаво маце  Grinning пу пу пу ,Исе голямо бебе ще имаш да знаеш .
я бързо и другите дебеланки да се покажат? Mr. Green

# 286
  • Варна
Куини много е сладък Бобо, пу-пу.
Исе супер си. Погледнах ти и лентичката, ама и на теб малко ти е останало до срещата с бебо.

# 287
  • Варна
Куини, ама много сладък този Бобо!   bouquet Искам да го нацелувам и нащипя по сладките бузки. Heart Eyes

Исе, е това се казва шкембаче!  Grinning Hug Предлагам това да е снимката на заглавната страница на всяка Шкембеста тема.  bouquet

И аз отдавна не съм се отчитала, но днес бях при док и сега рапортувам Simple Smile. Бебка си е добре и расте. Както винаги излиза с 10 дена по-голяма т.е. 30 г.с. и 4 дена. Според ехографа вече е 1500 гр. ама как няма да е като аз съм вече 10 кила отгоре.   Whistling Blush Беше застанала в една позиция - главата по средата на корема ми в дясно, дупето долу и краката вирнати горе.   Mr. Green  Док каза да очаквам да ме сритва в черния дроб и да лежа на дясната страна, за да и помогна да се завърти. Този път и видях и малката дундичка на моята фръцла.   Heart Eyes Laughing  Личицето също видяхме само дето едната ръка все е пред него та не можа да стане съвсем хубава снимка.  Шийката е 3 см и затворена и даже имам позволение от док да лежа на сянка на плажа от време на време и да топвам кълки в морето.  newsm68  grinning039 Каза да отида на преглед към 20 юли и тогава беба трябва да е към 2200 гр и ще види как са развити белите дробчета и мозъка, за да съм спокойна дори и да тръгне по-рано да излиза, че всичко ще е наред.
Гуш на всички тумбачета!

# 288
Q-T  Hug браво мила ,все така да бъдеш до края ,а малката дунда ще си я видиш като я родиш  :Lil:,добре си е детето 1500 си е много добре бих казала  Heart Eyes
МАРГО тебе те чакам с нетърпение да ни зарадваш с едно положително тестче  Hug Praynig,дано час по скоро да стане .,
и на всички останали ,които искат Бебоци ,скоро да се похвалят  Praynig. Praynig Praynig

# 289
Q-T, браво за хубавите новини. Все такива да носиш до края.
Исе ти си една много хубава бременна и си много лъчезарна.
Аз нямам време за снимки, че след кашлицата на моята госпожица от събота вечерта е с възпалено ухо. Вчера бяхме на лекар и той каза, че и слуха и в момента е намален и ако не се вземат адекватни мерки може и така да си остане детето. Ох как плаках не можете да си представите. newsm45 newsm45  Назначи ни антибиотик и капки за уши и в петък сме на контролен преглед да видим какво сме свършили с лечението.  Сега се моля да е подбрал подходящия АБ и да се оправи. Ох момичета стискайте палци да се оправи, че няма да мога да го понеса.

# 290
Juli_Ivka, всичко ще бъде наред, сигурна съм!  Hug

# 291
Ох дано. После ще ида да запаля свещички и да се помоля, че не ми издържат нервите вече. А забравих да спомена, че откакто ми казаха за ушето на Ива съм с адско главоболие и днес вече ще се обаждам на лекарката си да я питам какво да правя, че не я издържам тая болка.

# 292
  • Варна
Исе  Heart Eyes
Юли, сискам палци каката да се оправи  Hug
Зоринка, добрите ти новини ме радват много  Hug

Да дам бърз отчет. Днес бях на ЖК, с нормално кръвно   Flutter, но с опнъти нерв за сметка на това. АГ отказва категорично да ми издава болнични  Shocked ще я сменям.
А бебата си е ок, върви си с 10 дена напред и заради това ще правя изсл. за гест. диабет, не го мисля за необходимост ама айде от мен да мине  Simple Smile
Поздарви на всички  Hug

# 293
Юли ,не се тревожи  детето ще се оправи ,моята дъщеря като е болна винаги е с намален слух ,и аз направо се бях побъркала ,но като оздравя си чуваше както преди  Hug.нормално е ,защото уши ,нос,гърло то е свързано ,но ако като оздравее пак не чува ,тогава вече може да се тревожиш .
Сиси  Hugи твоята беба е добре ,и това ме радва много ,само ти мъничко се успокой ,и всичко ще е наред.

# 294
  • Варна
Juli Ivka дано по-бързо де оправи детенцето, че да не се притесняваш.
Сиси при коя АГ ходиш. Много ми е странно, че не иска да ти даде болничен.

# 295
  • Варна
Марго, при Симеонова в Олимед. Но няма значение, защото днес вече се записах при друг АГ. И отново съм притеснена, защото вчера : глава 25 г.с, бедро 25 г.с, коремче 24 гс, а днес на смотания ехо на новия АГ параметрите са: глава 25 гс, бедро 24 гс коремче 23 гс. И пак съм притеснена Confused

# 296
Сиска,престани да се вкарваш във филм.Сега ще ти кажа моите параметри.По главичка 29  г.с по бедро 25  #CrazyАз съм в 27 изобщо не го мисля каза,че расте и дебелее и това ме интересува .Ти изобщо не ги мисли тия параметри това е толкова относително ,всеки апарат различни данни  Peace

# 297
Сиси  твоето бедро да не като моето ,или главата ти  еднаква ли е с другите ,не нали? всички бебета се раждат с различни размери ,някой с по малки глави ,други с по големи ,трети с дълги крачета ,четвърти с къси и така ,еднакви ръце и крака нямат нито глави ,то туй да не ти е клонинг  :е: Mr. Green

# 298
  • Варна
 Heart Eyes Hug

# 299
 Здравейте,момичета!Тик съм и сме още 2 в 1! Wink
 Юли,стискам палци и вярава ,че всичко ще е наред с какакта!
 Сиси,не се шашкай прекалено-момичетата са ти писали и съм съгласна с тях,това са приблизителни размери-всеки лекар на различен апарат и в различна поза би ти дал различни данни!Ще видиш каква мадама ще се роди,та да подлудява нашите младежи! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  Ще копирам мой пост от друга тема ,за да ви разкажа за ужаса ,които изживях завчера!
А аз днес за малко да родя  -имах ужасен инцидент с кучето,излизайки за обедната ни разходка-едни почиващи младежи оставили вратата на апартемент на нашият етаж отворена и изневиделица се появи един злобен питбул,които захапа за главата моето куче и не успяхвахме да ги разтървем повече от 5минути!Нашата животинка само скимти и дори се напишка от страх,тя беше на повод и с намордник,не защото хапе,а защото изискванията са такива тук,а аз не успях да направя много за да ѝ помогна !Още не могада дойда на себе си,повярвайте ми-виждала съм такива кошмарни гледки само по телевизията!Оказа се,че питбула е обучен да се бие,а и едва удържах мъжът ми да не направи по-голям скандал и проблем със собственика! Добре,че полицията реагира бързо!Кученцето ни е сравнително добре-има четрири дупки на едната страна на муцинката и се наду много,и тя е много изплашена и резервирана дори към нас!Аз утре ще ходя да оправям документите по случая в застрахователната компания(тук кучетата от някои едри и т.нар.опасни породи задължително имат освен чип и паспорт и застраховка,покриваща евентуални щети на стойност 140 хил.евро-с случая ветеринарната помощ и лечението,която получи днес нашето куче ще е за тяхна сметка)Та сега се чудя дали да предявя иск само за нея или и аз да имам претенции за себе си?!Не е въпросът за паричното обещетение,а удовлертореността,тъй като собствениека на “побойника„се държа доста нагло !Извинявам се ,че ви натоварвам с тези неща,дано никога не се случват и никоя от нас да не става свидетел на такива ужасии!
  Аз имам доста задачи днес,а и майака ми е вече тук,но ще ви нагледам следобед!   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт