С шкембе си е най-добре 10

• 33 738
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Божееее ,Ели какво си преживяла ужас #Cussing outИзобщо не се замисляй естествено,че ще искаш обещетение и за себе си .След като имаш законово право го направи.Не ти стигат другите тревоги ,ами и този нещастник да не си получи заслуженото няма да е справедливо.
Аз съм ти казвала,че имаме дакел и преди винаги вечерната разходка бяхме с него.Сега вече Иван ми е забранил всякакви разходки с кучето .Станал е доста особен или усеща ,че съм бременна или се е разлигавил.Знаеш ,че в България не е закона а разправията ,това че му сложихме чип и паспорт и др глупости не  помага .А мъжа ми като твоя не е от тези дето си стои кротък .
Ти се успокой  Hugще се оправи кученце ,ще и мине стреса,само не знам дали няма да се озлоби към други кучета от същата порода Peace

# 301
 Диди, Hugмного е уплашена и по-раздразнителна и  това ме притеснява!Иначе е много мила и глезена,ако не беше така нямаше си помисля да живее под един покрив и близост до бебето! Rolling Eyes
Исе ,забравих да пиша,че изглеждаш страхотно! Heart Eyes
  Хайде и другите коремчета на отчет! bouquet
Прегръдки и за мамачетата и техните съкровища! Hug Hug Hug

# 302
  • Стара Загора
Направо прелитам от време на време и ви следя...не си мислете, че сте без надзор Crossing Arms
Много неща ми се струпаха на главата и това ведно с хойането ми по улиците става почти невъзможно да пиша Crazy Слави си удраи предните зъби в дивана в ДГ и ги вкара навътре - зародишите на постояните за радост не са нарушени....сега ще лекуваме ударените. Изведнъж започна да криви едното оче...бягам на очен...не ми харесва диагнозата...стряскам се и бягам на друг - резултата е същия - далекогледств +6 диопътра Shocked+ астегматизъм+ леко мързеливо око...товавсичкото на прекрасните сини очи на Слави Tired Днес ще ходим да вземем очилата му....ще бягам и до Варна там на преглед и да започваме заниманията Crazy
Отделно Борис не ще да ака...зор голям...първо бяхме на АПтамил...после на Хип розов а от днес на Блевю някакво си там ...за запек при кърмачета Rolling Eyes та да видим.
Ели следя те зорко да знаеш Mr. Green
Исе страхотна бременна си...не като мен...морж Mr. Green Hug
Какво стана с Прити...не я срещнап да е писала...надявам се всичко да е ок.
Сега ставам, че алармата не търпи Mr. Green
Не помня дали ви показах последнатна порция тройка кебабчета...ама моите де Mr. Green

# 303
  • Бургас
Хера, имаш си прекрасни мъже  Heart Eyes

# 304
  • Варна
Хера прекрасна снимка. да са ти живи и зрави и бързо да минават проблемите.
Ели много неприятна случка си имала. И аз имах куче преди и много се дразня и сега на такива, дето си водят кучетата без намордници, а са злобни и хапят.
Сиси добре ди направила, че си сменила АГ-то.
 Hug на всички!

# 305
Херич  прекрасна снимка с усмихнати и хубави мъже ,да са ти живи и здрави  :е: Hug
дано всичко се оправи по бързо при Слави  Praynig,и Борис да почне да си ака редовно .
Ели ,много съжалявам за този неприятен инцидент  Sad .
Аз да ви се оплача ,пак не съм спала  Sick ни денем спи ,ни нощем .
Днес вместо да дам бибата на Коко  я тикнах в устата на голямата ми дъщеря . Joy,а сутринта сложих в ръкохватката на кафе машината вместо кафе Адаптирано мляко  :о: ,хайде да ви оставам че имам задължения ,те край нямат ама какво да се прави,здраве да има   Mr. Green

# 306
Харка много лъчезарни тия твои мъже HugАма сложи татуировки и на другите ,гледам само Слави си нашарила hahaha
Стискаме палци неприятните моменти да отминават и дано голямото ти момче носи очилцата,че иначе ще се видиш в чудо ooooh!
Марго много палчета за теб, скоро и ти да се вкючиш в нашите редици на 100%  Peace Wink
Кроелка,гледай на мъжо да не сложиш памперс,че тогава ще се притесня много за теб Mr. Green Laughing

# 307
  • Варна
Ели, представям си каво си изживяла! Аз също мисля, че трябва да търсиш обезщетение и за себе си. Поне живееш в държава, в която тези неща са уредени. Ако беше в БГ, нищо нямаше да се случи. Дано си по-спокойна вече и твоята животинка да се успокои, че важен човек ще идва на бял свят!  Wink Heart Eyes Hug

Хера, дай боже всекиму такава тройка кебапчета !  Wink много са ти хубави мъжете - пу-пу-пу!  Hug Дано се оправи на Слави оченцето!  Praynig

Кроелка, много ме разсмя с този биберон. Явно е голям купон у вас Simple Smile  Hug

Гуш за всички мами  Hug

# 308
Еличка, дано това е последното ти неприятно изживяване!  Hug

Херка, наистина са много готини мъжагите!  Wink Дано Малчо се отсрами и върши работа всеки ден! Не знам дали си пробвала Биогайа, но го хвалят за регулиране на коремчето. ИМаше и още нещо, ама го забравих - Лактулоза ли беше, кво ли?!  newsm78
Мисля, че и Фризовом - а беше за лесно акане.
А на баткото дано бързо му се оправят очичките. И аз съм носила очила и колкото и да не ви се вярва ми ги оправи една екстрасенска като ми махаше с ръце пред очите. Майка ми рече и отсече, че няма да даде да ме оперират и край!  Как ме е оправила тая не знам?!

Цунки от нас с Бобо!  Heart Eyes

# 309
Херич, да ти се оправят момчетата, че да не притесняват мама.  Hug Снимката е страхотна.
Ели, много неприятна случка. Преди години и ние с моето куче имахме близка среща с пит бул и наистина е много стресиращо и за собственика и за кучето. Да се оправя по-бързо кученцето, а ти си потърси правата задължително щом може.
Кроела и аз имам такива дни на изперкване, когато нищо не мога да свърша като хората. Но пък за сметка на другото поне е весело при вас.
А да забравих за нас. Утре ще дадем отчет каката ни как е, а и ще ходя да видим бебо. И не на последно място да се похваля, че почна да ме рита малкия юнак.

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 22:00 от Juli_Ivka

# 310
Днес ми казаха ,че за един час съм си целунала бебето 100 пъти ,хем ме ядосва че не спи ,хем не мога без да му се радвам ,накрая ще го изям  Laughing,е този мой син направо ме разтапя ,не че не му говоря в женски род  Mr. Green,ох милички коремчета ,многхо скоро ще разберете моите емоции и ви го желая от сърце .
погал на всички тумбачета от мен  Hug Hug Hug
и чакам нови попълнения ,дай боже  Praynig Praynig Praynig.

# 311
  • Стара Загора
Днес ми казаха ,че за един час съм си целунала бебето 100 пъти ,хем ме ядосва че не спи ,хем не мога без да му се радвам ,накрая ще го изям  Laughing,е този мой син направо ме разтапя ,
Подобно е и моето състояние Mr. Green
Благодаря ви за хубавите думи за тройката кебабчета Heart Eyes
Куини давах едновременно Биогайя, Колийф и Еспумизан....само дето давам 40 и кусур лева на седмица Twisted Evil

# 312
Juli_Ivka,имаш много стиснати палчета за утрешния ден и чакаме хубави новини Hug както за  младежа ,така и за момата  Peace Peace Peace

# 313
Девойки, следя ви, да знаете!

Ели, съжалявам за случката. Преживявала съм същото с мое куче преди доста години! Сега чакаме пък с хубава новина да се разпишеш! Heart Eyes

Херич, мисли му как ще ги пазиш от момите тези мъже!

Юлка, и от мен стиснати палчета за утре!

Мацки, скоро влизах в профила на Прити - не беше влизала от повече от месец! Вярвам, че всичко е наред!

Кроелка, много забавно това с биберона! Ще мине и периодът на безсъние.  Peace

# 314
 Благодаря за подкрепата и милите думи,момичета Hug!Знам ,че ще се справим и с това,но на фона на треската,която ме е обхванала с предстоящото раждане,ми дойде в повче Embarassed!
  Херка,ама емоции имате!Стиснати палчета от мен! Praynig
 Момичета,пращам ви силна прегръдка и се молете при нас нещата да са наред и Бог да ни помага и закриля! Hug Peace Praynig

Общи условия

Активация на акаунт