С шкембе си е най-добре 10

• 33 720
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
 Краси,честит рожден ден!Да си здрава и щастлива жена и майка!  bouquet
 Ния,стиснати палчета и от мен за теб и всички коремчета,които имат нужда от позитивна енергия!
 Исе,всичко ще е наред-сигурна съм!Прегръщам те!
  Мили момичета(няма да изброявам поименно,че да не пропусна някого неволно)-липсвате ми много,но нямам възможност да пиша често,моля да ме извините!малкият голям мъж поглъща цялото ми време и внимание!Ще видите как е!А и се боря с бюрокрацията и се мъча да оправя на Дани документите и ходя по мъките!Добе сме- малкият с колики,аз със хиперлактация ,но се надявам скоро всичко да си дойде на мястото! Praynig
  Прегръщам ви и до скоро! Hug Hug Hug

# 436
  • Варна
Краси, и тук да ти честитя празника и да ти пожелая здраве, щастие и усмивки!

Ели, кога стана и твоя малчуган на месец.   bouquet Как бързо минава времето! Дано скоро оправиш всички документи, да преминат коликите и да си се радвате един на друг. Hug

# 437
Краси,честит рожден ден!Много здраве ,късмет и прекрасна сладка щерка на финала  bouquet
Почерпката е чудесна Laughing
Чакам и утре торта Mr. Green

# 438
Краси Ч.Р.Д.много здраве и любов ,и на финала едно здраво и красиво бебче.
Стиснати палчета за Ния,Ели дано всичко си оправите по скоро  Hug,и коликите да не ви мъчат дълго Praynig.
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА  Heart Eyes

# 439
Благодаря много за пожеланията милички  Hug Hug Hug
Вчерашният празник беше хубав, но днешният е още по-хубав за мен. Преди 2 години на тази дата, се сбъдна една моя мечта, да стана майка за втори път. Почерпете се с виртуалната тортичка за здравето на моята Мария.

# 440
Ч.Р.Д.на твоята малка принцеса  newsm59  ura nbirthday  :party02 да ви е жива и здрава Мария ,много да ви радва и слушка. Heart Eyes Hug

# 441
  • Варна
Краси Честита ти рожденничка   newsm59  bigdance2 да е жива и здрава сладката Мария,   Hug

# 442
Добро утро момичета. Честит празник на всички, които са празнували!
Минавам само да ви кажа, че при нас всичко е наред. В сряда бяхме на ФМ и бебока е перфектен. Тежи вече 525гр. и е 29см., което си отговаря на седмиците. Всичко е нормално, всички органчета си функционират перфектно и съм много щастлива.
Не ми остава никакво време, но ще гледам пак в най-скоро време да ви понагледам.  Надявам се и при вас всичко да е наред. Целувки на тумбачетата и аз ставам да се приготвям, че след 2 часа тръгваме за морето.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Почерпете се и за вчера, че моята госпожица навърши вече 4 годинки.

# 443
  • Варна
Juli супер резултати - много се радвам за вас, дано все така да продължава бебока  Hug
Честит Рожден Ден на малката госпожица, да е жива и здрава, много щастлива   bigdance2

# 444
  • Варна
Краси, на патерици честит рожден ден на твоята щерка Мария! Да ти е жива и здрава и много послушна кака!  Hug  bouquet

Juli_Ivka, честито и на твоето момиченце! Да расте здраво и щастливо дете и да ти помага много!   bouquet Hug Браво и на малкия бебок - да расте и хубавее и той Simple Smile  Hug

# 445
Дами, забравих и за другото да се похваля: Купихме си кола. Много съм щастлива и много и се радвам, защото отдавна ми беше мечта да карам такава /пасат/, като се върнем от моренцето ще ви пусна снимки да я видите куклата ми новичка /нали основно аз ще си я карам/.

# 446
Здравейте момичета, благодаря че ме мислите и подкрепяте. Сега да се отчета.Бебока е добре, плацента предна( надявах се да не е заради предното секцио), изглежда си имаме всичко и най- важното заради което избрах доц.Томова, опита се да огледа сърцето доколкото е възможно в тези седмици, като че засега изглежда че всичко е наред и този път ще си имаме здраво сърчице, като остави % съмнение предвид срока на бременността, но за нас и това е нещо, даже много:))))Сега ще се запиша вече на ЖК, и искам да питам мамите правили преглед при Велковски( към него се насочих за фетална ехокардиография), освен сърцето гледа ли и други органи, трябва да знам дали освен в НКБ да се записвам другаде за втора фетална, за да го направя още сега и да ги съчетая в един ден двете изследвания? За НКБ предполагам на регистратура трябва да звънна, сега съм в 13г.с. кога ще е време да звънна? Не ни каза пол, но предвид сърдечната честота мисля че ще е девойка:))))

# 447
НИЯ чудесни новинки  Hug Grinning ,все такива да ни носиш  Praynig.Велковски си е кардиолог само и гледа само сърцето ,аз ходих в 22 г.с. и вече се беше оформило сърце ,сигурна съм ,че и при вас щесе
 види  едно здраво сърчице  Heart Eyes
Джули  Heart Eyesда ти е живо и здраво момиченцето ,да ви слушка и радва много , честита ти нова кола ,този месец само хубави неща ти се случват ,все така да ни радваш и нас .
Аз нещо ме е хванала нервата Алекс пак е болна Калоян иска само ръце и да го ръзнасям като пръскачка из лозе Mr. Green вече всичко ме боли ,даже се дразни ако седна ,иска да го нося но права ,оставя ли го рев ,чува се чак в Румъния  Sick
Днес не ми е ден нещо ,много ме е хванала нервата  Sick,новинки за Исе да не се е обебила вече  Joy,че заради нея най често надничам тук ,хайде мили мои сестри по съдба спирам до тук ,че и други да се отчетът . Mr. Green

# 448
Ниа ,прекрасни новини за вас двамата с бебо HugАз ходих при Велковски два пъти първият в 20 г.с и втория в 32 г.с. Прегледа е около 15-20 гледа сърцето и целия кръвоток към всички органи.Гледа го на 4Д ,пуска и доплер ,измерва пулс всичко,ще ти каже и другите органи как са не е проблем ,но не е като на ФМ.Най добре е първо да отидеш при него и с тази епикриза при лекар ФМ .Аз така направих при него и после при Марков където го гледаха около 40 мин  и се вижда всичко.Знаеш,че и моето първо синче почина от сърдечна недостатъчност,за това и втори път ми каза да дойда в 32 г.с
За НКБ се обаждаш месец по рано ,но за ФМ се обади много по рано.Ти къде ще ходиш на ФМ ?Препоръчвам ти Марков или пак Томова ,но изобщо не се доверявай на Димитрова и нейния център Фемина.Тая жена няма срам и съвест.
Juli_Ivka,браво за прекрасните новини.Да са живички и здравички и дъщеричката и големият разбойник , близо до сърцето ти  LaughingПриятна почивка .
Кроелка,дано Алекс се оправя бързо ,а Коки да започне да пълзи и ходи,че ще ти е по лесно да тичаш след него вместо да го носиш на ръце Mr. Green LaughingНяма да се плашиш после той ще те носи на ръце hahaha
Стискам палчета за Исе Peace

# 449
Диде Велковски ,когато ходих при него 22 г.с. ми каза ,че бебето е мъжко ,голямо е и ,че ще е с напълно здраво сърце ,не ме е викал в по късна седмица ,то и да отида в32 каква файда и да имаше нещо ,вече е много късно NeWS78, единствено ако открият проблем тогава ,то няма да е нещо сериозно и ще е лечимо.
Диана напредваш здраво мила ,браво на момчето ти  Grinning Grinning Hug.
Снощи вече имаше и разтройство малката ,и не само тя ,и ние с баща и .  ooooh! Sick
Тази Димитрова беше много добра преди на ФМ ,но повечето като се на гушат с парички ,и като си извоюват добро име ,почват да се самозабравят и я карат едно към гйотере .
Аз дето си ходих в Ту тракан  при Бойчев ,човека в 11 ч вечерта убит като куче ,те посреща като първият клиент с усмивка на лице ,а макар и да съм чакала 3 часа пред вратата като изляза от кабинета съм напълно спокойна ,защото знам ,че всичко ми е обяснено и показано на обикновен език ,не като другите говорят си само те да се разбират.
Калоян нещо се ядосва ,че не може да си изяде книжката  :Lil: ,хайде лек ден мили мои !

Общи условия

Активация на акаунт