С шкембе си е най-добре 10

• 33 718
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря ви за съветите момичета, за ФМ като че ли и на мен ми се иска този път да е при Марков, в понеделник ще звъня за час. Искам да ви питам за д-р Павлова имате ли познати които да са ходили при нея, опитвам се да съм убедена в избора на лекар и затова така разпитвам?
Чета ви постоянно, стискам палци на всички и се моля само за добри новини:))))

# 451
Ниа,аз съм ходила при Павлова.Прегледа при нея е също около 40 мин.Оглежда всичко в детайли ,млада ,амбицирана,но лично тя ми казва ,че е гинеколог а не кардиолог и не може изцяло в детайли да ти каже сърцето,особено ,когато разбере,че има загуба на дете в семейството,държи на мнението на специолист, ще ти каже и бебо колко мозъчни гънки има Laughing Laughing Марков е шефа им и си е най добрия .Но се обади още тази седмица,при него няма часове с месеци.При Павлова е малко по спокойно с часовете Hug
Кроелка,като ходих първия път откри малък шум в едното прецърдие.Каза ,че с времето ще изчезне,но ме иска и втори път .Идеята му е ако има отново шумът поне да се започне терапията веднага ,а не да обикаляш по лекари и да полудееш от факта ,че не знаеш какво се случва.Сега като ходих ме посъветва като стане на 6 месеца малчо и да посетя нефролог в Пирогов да му прегледат бъбреците ,че левия си му остана леко големичък.Аз харесвам това на този човек казва ти проблема и си подготвен ,а не да си мислиш,че всичко е ОК и после да тичам из цяла София по болници.

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 09:55 от diana_val4eva

# 452
Не съм се уточнила май:))) имах предвид д-р Мая Павлова от НКБ. Нас тя ни преглежда като ни приеха миналата година с Борис, не говори много но мисля че си разбираше от работата, Велковски тогава беше в отпуск и така и не съм го виждала.

# 453
При нея съм ходила като дете .Също е добра .Двамата с Велковски започнаха първи да преглеждат преди 30 год дечица.Да и нея можеш да си избереш. Peace

# 454
Мая позната ходи при Мая Павлова и е много доволна от нея ,аз също имах час за Павлова ,но беше си счупила ръката и ме взе Велковски .

# 455
Благодаря ви момичета, може би нея ще избера. Едно момиче ми сподели, че Велковски не е видял голяма малформация на детето и в 26г.с., и след като се е родило и са се върнали в НКБ, е имало в реанимация друго с объркана диагноза, знам че няма безгрешни лекари и всички сме преди всичко хора, но не мога да не се замисля, нося голяма отговорност за това дете и ме е страх да не объркам нещо този път, а Томова ще излиза в отпуск и ми предложи час когато ще бъда в 16г.с. или в 19г.с. другата възможност, мисля че е рано.
Както и първия път,  и сега много ми помагате да се ориентирам.БЛАГОДАРЯ ВИ! ОБИЧАМ ВИ!

# 456
Дианка ,твоето момче ще си се роди живо и здраво ,но е добре да се наблюдава ,моята Алекс се роди с екстрасистолен шум на всяка година едих път ходим на преглед ,и никой нищо не ми казва ,казват че като порасне ще се следи щитовидната ,но това ми го казва една лекарка ,която беше много добър специалист а вече е изкуфяла от всякъде ,ще видя тази година при кой да отида  newsm78в нашият град .
Макар ,че вече няма шум ,понякога и се ускорява пулса ,и аз направо откачам  :cry.

# 457
Кроелка,живи и здрави като се родим ще отидем до 3-та градска .да го видят пак,Срамота е да живеем на 7 минути от болницата и да не отидем,а и аз самата трябва да ходя на преглед ,та мама и син там да слушат сърчица  Mr. Green Laughing
Казаха ми ,че е хубаво и профилактика на очичките да се прави на бебенца около 6 месец. Peace

# 458
Здравейте милички Hug,
Ния браво за хубавите резултати само такива да ни носиш. Hug
Честита рожденичка на Джули, на патеричка, да е жива и здрава и най-добрата кака  newsm59 също и честита нова кола, със здраве да я ползвате и лек път с нея.
Дидка не остана при теб, още малко и Гошко ще се гушка в прегръдките на мама.  Heart Eyes Преглед на очичките се прави, ако бебето има запушен сълзен канал, поне аз така знам, но винаги може и без да му няма нищо. Тук при нас във Варна, в Майчин дом, има една платена консултация, Мимето като се роди беше записана, та в нея бяха включени и прегледи от ортопед накрая на първият месец на бебето и трансфонтална ехография, което е преглед на мозъка на бебето, които според мен е хубаво почти всеки да си направи на детето. Peace
Новини от мен няма за сега, тъй като моята лекарка вчера я нямаше (майка и е починала Cry) и си презаписах часа за понеделник.
Благодаря много за пожеланията за моята рожденичка  Hug Hug Hug
Q-T , Светле и всички останали да не продължавам поименното изброяване, че ще изпусна някой имате много  Hug Hug Hug от мен и пишете как сте  Simple Smile

# 459
Минавам само да ви пожелая ,лека и спорна седмица с много приятни моменти Laughing Hug Heart Eyes Mr. Green. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed много късмет на всички и за всичко.

# 460
  • Варна
На всички  Hug  от мен. Аз в сряда съм на лекар и ще се отчета, да видим мишлето ми как расте  Heart Eyes
И аз ви желая една приятна и пълна с хубави моменти седмица  Hug
И сякаш ми се иска да има нови попълнения в нашата темичка  Hug Heart Eyes

# 461
Да и аз чакам нови попълнения, време е вече някой да се разпише:))) Днес си запазих час в НКБ при доц.Павлова за 05.10, очаквах прегледа да е 100лв, но ми че е казаха 60лв, за Марков ме отрязоха че е рано, дано успея да взема час, за тази дата да ги съчетаем прегледите в един ден, че все пак сме отдалече.
Лек ден на всички!

# 462
 Здравейте, Heart Eyesи аз минавам да ви пожелая една прекрасна и успешна седмица ,мили мамачета!На всички пращам мнго позитивна енергия и прегръдки! Hug Hug Hug

# 463
Да дам отчет от днешният прегледа  Grinning
Беборана е добре вече е 2600 гр.,   наваксала си е изоставането което го имаше от една седмица и си върви точно по термин, плацентата все още е свежа. Определихме дата за секцио и сега остава само да я дочакаме.  Grinning
На Дидка стиснати палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Светле и на теб за сряда fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Приятна и успешна седмица на всички останали  Hug Hug Hug

# 464
  • Варна
Красинка   Hug естествено, че ще си дочакате датата  Heart Eyes

Много стиснати палчета за Дидето, дано бебешор си постои още малко на топличко  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт