С шкембе си е най-добре 10

• 33 716
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Браво бе Краси вече Яна ще си я гушкаш ,леле колко бързо мина това време ,че и другите коремчета ,ле ле ooooh! стискам ви палци на всички до една  Praynig Praynig Praynig Heart Eyes
Исе на 10 прогнозирам раждането на бебока Mr. Greenнали съм врачка ,а нови попълнения очаквам от другият месец да са най малко 3 Mr. Green
Момичета само 10 часа е аз умирам за сън ,и за това ви пожелавам лека и спокойна нощ. smile3524

# 466
Кроелка утре влизам за секцио Grinning
Моля ви милички за едни палчета Hug Hug Hug

# 467
isepise много силно стиснати  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Кроелка така е от страни бързо минава и аз си викам, леле този Коко кога толкова порасна, все едно вчера го чакахме да се роди  Laughing Тези 25 дни ми се струват толкова много, но както още нищо не съм подготвила ей сега ще минат  Simple Smile

# 468
Исе много стискани палчета и от мен  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
всичко ще мине както си му е редът и ще се радвате един на друг мило Исе  Heart Eyes.
Краси отстрани най бързо минава  Joy,знам по себе си обаче ,че аз броях дните и все гледах календара ,кога ще стане Април ,а когато дойде вече едвам издържах  Mr. Greenнямах търпение ,термина ми беше 21 аз родих на 3 особено като ми казаха ,че е седалищно бебето полудях да го извадят по рано ,иначе съм раждала 3 пъти нормално  Mr. Green.
Прити ,не е влизала в форума от Април ,какво стана с тези девойки  newsm78,дано да са добре Praynig.,тя може вече да е родила Wink.
този месец ,ще има бебе валеж при нас  Grinning Heart Eyes Hug
ЛЕК И ХУБАВ ДЕН ,а на Исето най хубавият да е  Praynig Hug.

# 469
  • Варна
Исееееее  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed аз знам, че всичко ще мине супер. Чакаме найй-хубавата новина  Hug Heart Eyes

# 470
  • Варна
Кроелка ама признанам те, че познаваш. С един ден разлика си при Исето. А сега да видим дали ще познаеш и за новите попълнения.  Wink

# 471
  • Варна
Маргоо, това намигащо човечеее Laughing - много ще се радвам, ако едно от новите попълнения си точно ти  Hug Praynig

# 472
Исе, стискам палчета и аз!
Сигурна съм, че всичко ще бъде наред!  Hug

# 473
Mарго  ДАЙ БОЖЕ да чуем и от теб такава новинка  Praynig Praynig Praynig Hug EFP EFP EFPмного скоро да го видиш с очите си .
Новинки за Исе ?

# 474
  • Варна
Хайде дочакахме новината:
isepise вече има син Алекс с мерки 3150 гр., 49 см.
И тук да честитя появата на Алекс, да е жив и здрав.
Кроелка и аз се надявам скоро да има с какво да се похваля. Между другото ти изпратих покана във фейсбук, ама забравих да пиша коя съм. Blush

# 475
  • Варна
Честит син на мама Исе, да е жив и здрав и много радост да им носи. Исе, скорошно възстановяване  Hug

# 476
Честита сбъдната мечта Исе ,да вие жив и здрав Алекс , късметът и щастието винаги да са с него . Heart Eyes Hug

# 477
Марго пиши коя си ?
 Heart Eyes

# 478
  • Варна
Маргарита Славова-Вълканова, това съм аз.

# 479
Честито мамо Исе, много да ви радва малкия Алекс и да ви е жив и здрав!!! На тебе ти пожелавам бързо възстановяване!!!

Общи условия

Активация на акаунт