С шкембе си е най-добре 10

• 33 713
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Привет момичета,
влизам да се отчета - родих бебе Радина на 18.08.2011, 3400 гр,51 см
още сме в болницата, но всичко е наред
Изчезнах, защото се преместихме в къща без нет, но се надявам скоро да сме отново заедно
целувам всички

# 496
Еееееееее не можем да смогнем на добрите новини!

Прити, да ви е жива и здрава Радина, много да ви радва и отсега нататък всичко най - хубаво ви желая!

Дано все така да продължаваме и само хубави новини да се чуват!

# 497
Прити, честито, да сте живи и здрави и ти и малката Радина!!!

Силни прегръдки за тебе и малката принцеса!!!

# 498
Прити, честито!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Да е жива и здрава Радина, много радост да носи в дома ви !!!

# 499
Прити честита дъщеричка да е жива и здрава и много да ви радва на теб желая бързо възстановяване и се включвай когато имаш възможност да не те мислим много целувки

# 500
Честита радост Прити ,да ви е жива и здрава малката Ради  Heart Eyes  bouquet
много ще се радваме да ни навестяваш по често ,пък и ще чакаме някой друга снимка от твоите две принцеси  Laughing Hug.

# 501
момичета за Диди имали някой информация ,че много вече стана да е в тази болница  ooooh!,надявам се да са добре ,и някой ако знае нещо да пише ?
Лек ден милички ,че толкова задачи имам ,нямам време за нищооооооо Mr. Green,но съм пък много щастлива от всичко това  Mr. Green Grinning Heart Eyes Hug..

# 502
Здравейте, чух се с Диана, добре са и двамата! Трябва да почакаме още малко - до края на месеца или началото на септември ще има развитие! На нас не ни остава друго освен да стискаме палци всичко ще бъде наред!!!

# 503
  • Варна
Мили приятелки, благодаря ви за хубавите пожелания към мен и бебе Малена!  Heart Eyes Hug Нямам думи, с които да ви благодаря за това, че ви има и че ми бяхте подкрепа и опора от деня, в който загубих моя син Алекс до деня, в който щастието се върна при мен като дъщеря ми Малена. Благодаря ви, че ми давахте надежда и ме накарахте да повярвам, че освен болка, в сърцето ми има място за още щастие и любов! Обичам ви и ви прегръщам!  Hug Hug Hug
Ние от днес сме си в къщи при тати и сме много щастливи.  Heart Eyes

Прити, честита ти дъщеричка с хубавото име Радина! Да е жива и здрава и да носи усмивка и радост винаги в семейството ви!

Красунче, къде се изгуби? И твоят ред май е скоро Wink Чакам те с блага вест!

# 504
Момиченца, чакаме снимки на новите попълнения! Няма да се разминете така лесно!  Hug

# 505
  • Варна
Прити, честита ти рожба Радина, да е жива и здрава и много радост да ви носи. Бързо възстановяване   bouquet

# 506
  • Варна
Честито, Прити! Много се радвам за вас! Да е здрава и щастлива малката Радина, да порасне добър и хубав човек за радост и гордост на мама и татко!  bouquet

# 507
Q-T, добре сте се прибрали в къщи.  Hug Hug Hug Много ме разчуства това което си написала. Аз редовно си ви наглеждам с Дидка и Светлето и в другата тема, където пишете че ви мисля момичета да знаете.  Hug Hug Hug
Аз съм добре, няма индикации скоро да раждам, тъй че ще си дочакам датата на операцията  Wink, днес даже успях да направя една за мен огромна разходка на Морската градина.
Кроелка, приеми ми приятелството във фейса мацко Wink .
Много прегръдки на всички коремчета и мами с бебчета  Hug Hug Hug

# 508
  • Варна
Красенце, то не останало  Hug Дано си дочакаш датата, да не става по спешност инъче работата  Hug

Q-T и тук да ви приветствам - добре дошли у дома на мама  и беба.

Почнаха да излизат момите  Grinning Heart Eyes

# 509
Прити,честита ви принцеса Радина! newsm51 newsm51  Да расте здрава и щастлива и много радост да ви носи!На теб силна прегръдка и бързо възстановяване!  bouquet
  Зори Hug,добре дошли у дома,мила и бързо да се нагодите!  bouquet
Диди,стискаме палци всичко да е наред при вас! Peace
  Прегръдки за всички и си чакаме снахите! Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт