С шкембе си е най-добре 10

• 33 712
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Честито, Прити! Много хубаво завръщане! Да се гледате с твоята Радина и голямата кака с много обич и щастие!   bouquet

# 511
  • Варна
Pretty честито! Да ви е жива и здрава Радина!
Q-T добре сте си дошли у дома. Чакаме снимки на беба!
Диди и аз стискам палци всичко да е наред!
 Hug-ки на всички тумбачета!

# 512
Много се радвам ,че всички са добре и са щастливи  Heart Eyes .Краси Mr. Greenти ли си била бе  ooooh!,много снимки имам на децата ,който иска в Фейсбук съм Нели Стоянова ,ще разгледате СНИМКИ ,ние от вчера си имаме зъбчета  Laughing,мойто момче порасна много ,вече е 9 кила 70 см .
Спирам ,че малкто  кодовище вече почна да мрънка за мамито Joy.

# 513
  • Варна
Влизам само да кача снимки на моята хубавица за бъдещите зетьове.  Mr. Green

Гуш за всички от нас!  Hug

# 514
Ох, ще я изям тази малка Малена!  Heart Eyes
Последната снимка е уникална!  Laughing

# 515
Ах, душица мамина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes прелестна е Heart Eyes Въобще не прилича на новородено, много оформена и тази дяволита усмивка на последната снимка.  Hug Hug Hug
Аз докато пишех, че няма позиви за скорошно раждане, днес цял ден имам болки в тазовите кости, че по този повод утре отивам да си взема направлението за хоспитализация, да съм подготвена, че да няма изненади  Grinning
Много прегръдки на всички  Hug Hug Hug и нека и другите се включат с отчет.

# 516
Здравей Q-T, много сте сладки, да сте живи и здрави!!! Третата снимка е направо страхотна - такава чаровна усмивка!!! Да ви радва много!!!

Красуна, стискам палци всичко да мине нормално!!!

Силни прегръдки за всички бебета и техните мами и за всички мами на които скоро им предстои да се сдобият с така дълго чаканите рожби!!!   

# 517
Красунка, успех ти желаем!
Всичко ще бъде наред и те чакаме с добри новини!  Hug

# 518
Прекрасна Малена!  Heart Eyes
Красуна, всичко най-благополучно.  Hug (и целувки на Мария специално  Grinning)

# 519
  • Варна
Прелестна е малката Малена  Heart Eyes Ие сега чака нашите моми и да миткаме из морската заедно  Simple Smile

Красинка, успех с теб сме  Heart Eyes Hug

При мен са добре нещата, с изключение на това, че не мога да се справя с гадните сополи  Confused

На всички много  Hug и  Heart Eyes

# 520
  • Варна
Q_T голяма сладуранка е Малена, пу-пу!
Красуна стискам палци всичко да мине нормално, то наистина не ти е останало.

# 521
Зори направо е прекрасна малката Малена  да ви е жива и здрава и много много да ви радва  Hugте

# 522
  • Варна
Благодаря ви много на всички за милите думи! Hug

Красунка, да не тръгва и твоята мома, а? Чакаме новини Simple Smile  Hug

Мими, нещо се губиш май напоследък. Как си? ДОбре ли си? Какво си правят твоите моми? Прегръщам те  Hug

# 523
Зори добре съм уж с контракции съм от две-три седмици и гледам да съм в пълен покой но нещо не ми се получава момичетата са добре растат корема ми вече е огромен едвам лягам и ставам а да не говоря как ходя доки каза че вече са станали около 800-900гр. и се моля да си постоят поне до средата на октомври в корема ми за да пораснат но това е божа работа иска ми се времето да минава по бързо и да ги гушкам вече но броените дни минават най бавно  Hugза всички

# 524
Здравей Мими, всичко ще мине и додето се обърнеш бебетата ще бъдат в ръцете и ще им се радваш! Кураж мило майче!!!

Общи условия

Активация на акаунт