С шкембе си е най-добре 10

• 33 765
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Сиси не се шашкай всичко ти е в норма.Те на доплера пускат и пъпната връв как протича кръвта към бебето.

# 121
  • Варна
Диди, гледах На кафе от днес и пак едни паранои, че се сетих за прегледа ми  #Puppy dog

# 122
 Сиси Hug,мила,мисля ,че се трвожиш излишно Naughty!Всичко ще е наред,мила,ще видиш!Ще стискам палци и ще чакам да се похвалиш сле прегледа! Praynig Peace

# 123
  • Стара Загора
Сиси да си призная непомня дали моите синковци са имали пауза....само препускането си спомням. На последните тонове на Борис в началото бяха доста тихи и слаби...та си изкарах акъла...но после явно се събуди защото ги вдигна на 140-160 удара. Все едно кон препуска.
Благодаря ви за хубавите думи за моите владетели... Hug
ДНес ще съм пак като настъпано коте...Борис винля от 2,40ч. тази сутрин до 6,40ч. и двамата с мъжа ми на почивки го мъчихме да спим...ама то не..диване кЪт брат си...по братска линия Twisted Evil
ОБаче днес го дават хубаво време...та и по улиците ще трябва да се митка...как ще издържам незнам.
Вчера съм заспала права на дивана...та загорих манджата Blush и понеже нямам обоняние...направо изтръпнах катосе събудих...цялата къща беше в дим Tired
Вече ще готвя като се върне мъж ми от работа Crossing Arms инак пожарната трябва да спи у нас

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 07:09 от Хера

# 124
Херич  и ние сме така вечер се гледаме ,снощи от 1 до 3 и нещо будувах ме ,вече в 4 събудих таткото и аз право в другата стая ,че по4 часа сън всеки ден не става . :е:много са ти хубави децата ,и мъжът ти де : Mr. Green: да са ти живи и здрави .Бат Борис е одрал кожата на татко си  Heart Eyes.А Слави с тези очи ,опашка ще има пред вратата  Joy.
Сиси всичко е наред мила ,но няма да си отдъхнеш докато не родиш  Hug,и аз все така си виках това да мине ,онова да мине ,а то цяла бременност все нещо излизаше ,но краят е важен .
След вчерашната консултация моят син е вече ,5 и 550 кг.. и 57 см..  :Lil:
Аз се отчетох ,ваш ред е момичета кокичета . Hug Hug Hug

# 125
Сиско, няма да се даваш на параноите!  Hug
И забранявам да гледаш "На кафе"! Те освен да ти изправят косата друго не могат да направят!  Crossing Arms

Между другото бебе Мони, което беше в студиото в сряда е от нашата отчетна темичка! Голям сладур и колко кротичък беше!  Heart Eyes

Кроелко, много пухкав този Коко!  Hug
Ние в понеделник сме на консултация и пак ще му бодат краченцата! Миналият път вдигна температура и за ревах като говедо!  Sad

# 126
  • Варна
Привет на всички шкембачета! Grinning

Вече се прибрах вкъщи. Изписаха ме днес сутринта, ходих и на преглед при моя лекар. Серклажът мина добре, съвсем малко кървене (по-скоро розово зацапване), без болки или дискомфорт, вчера имах стягания на корема, но днес нямам.
Според моя лекар всичко изглежда много добре. Каза че конецът бил сложен както трябва и където трябва. Дилатацията на вътр.канал си е там, но не е нарснал и сега конецът би трябвало да я спре. Матката е спокойна и плацентата си е на мястото и най-важното - бебка си е добре.  Heart Eyes
Сега си продължавам с хаповете и с лежането и дано устискам кълки до безопасна седмица!
Благодаря на всички за подкрепата и позитивните мисли - много ми помогнаха. Аз също бях учудващо спокойна и сигурна в добрия резултат. Това обаче се дължи на всички вас. Hug Много ми помогнаха личните съобщения на Красунка,  Hug и една друга мама от форума, както и разговорите с Диди и Сиси! Hug Hug Страхотни сте, момичета!  bouquet

Ели, дръж се - още малко остана! А и Красуна ти е казала - Това е друго бебе! Всичко ще е наред! Hug

Мими, много се радвам за хубавите новини и при теб! 2 моми още, а? Party Супер - виж какви хубави ергени се народиха из форум за тях. Wink Да ти е жив и здрав и мъжът да ви гледа! Hug

Хера, ма много хубави тези твоите мъже! Пу-пу..  Да са ти живи и здрави Grinning Hug

# 127
Сиси, моят син беше със същите тонове- нищо притеснително няма!!! Споко, майче
  bouquet

# 128
  • Варна
Сиси, моят син беше със същите тонове- нищо притеснително няма!!! Споко, майче
  bouquet

Heart Eyes благодаря мила.  bouquet
Благодаря на всички ви   Heart Eyes  bouquet

Зорииии пускай си бързо скайпа да ти пусна Тайната  Laughing ех, че хубаво да си си вкъщи  Hug А за момците нали  Mr. Green хихихи може даже да има и женски бой  Mr. Green

# 129
Q-T Hug ,радвам се че всичко е минало по учебник Party!Сега почивай много и се пази,пий много вода и вярвам,че всичко ще е наред! Peace
 Аз отивам да подремна ,че днес ми точиха кръв сутринта и се чувставам съвсем отпаднала! #Puppy dog

Прегръдки за всички!И благодаря, че ме вразунявате!  bouquet Hug  bouquet

# 130
Хей, коремчета! Бързо се явявайте на отчет, че нещо ми се губите!  Hug

# 131
Слушам шефче hahaha
Аз утре ще ходя на ЖК  да ми вземат секрет,че да проверим как е полянката около къщата на Гошко LaughingНадявам се да не е осеяна с буби Mr. Green
Рапорт даден LaughingИ да нагушкаш Бобо Убавеца Grinning
Знам,че Сиси ще идва в София тоя път запомних,че тя милата сто пъти ми каза за това пътуване HugДругите мами сигурно миткат по улиците Grinning

# 132
  • Варна
Драстиииии и от мен  Laughing
Сиси ще идва София даам. Нямам търпение, да ивдва и да заминава тази дата, да ми кажат че детенцето ми е здравичко. Онзи ден сънувах, че д-ра ми казва, че ще е момче. И като си развя голямата чураа-събудих се припотена хахах. Така чеее готвя се за изненада  Laughing Вече като си легна, постоянно си усещам бебочето шава, рита - чувствам се доста спокойна така. Инъче нищо ново при мен. Два дена ме боля главата и не можах да стана от леглото - явно от магнитните бути.
На всички много  Hug и  Heart Eyes

П.С. Диде кви буби кви пет лева  Mr. Green вали ли в Софето?

# 133
Сиси,тук е като  в тропиците Mr. Green Сутрин пече слънце, следобяд се мръщи и вечер превалява LaughingМоже и по новата магистралка да направите едно тигелче Wink
Абе кви изненади  ShockedТочно момите станаха повече Heart Eyes

# 134
 Здравейте,мамчета!  bouquet
Минавам да видя как сте и да ви пожелая една успешна и усмихната нова седмица! Heart Eyes

След малко отивам на ЖК,а иначе следващия видеозон ми е определен за 30.05!Надявам се всички да сте добре,момичета,аз с наближаване на дата н,на която родих моята бебка миналата година, започнах пак да психясвам нещо,но се надявам да го преодолея-аз ли не съм добре,кажете  Rolling Eyes или по-скоро е нормална реакция Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт