С шкембе си е най-добре 10

• 33 714
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Миме, няма да се плашиш!  Hug Моя приятелки роди близнаците си по 2 900 в 36 седмица, дочакаха си операцията сладурите! Аз също имах контракции доста и особено накрая, но си пих хаповете и задържахме нещата! Вярвам, че този път всичко ще е наред!  Hug
Между другото братовчедка ми пописва във вашата тема!  Wink

# 526
 GrinningПрекрасна е Малена ,също като името си  Heart Eyes,да ви е жива и здрава куклата Hug
Краси и сега да родиш няма проблем Hug,но всичко ще е наред със сигурност.
Мими  newsm17още да си седят момите ,много си почивай ,и ще се радваш на бебетата си  :hug,за залост знам колко бавно ти минават дните като бърза човек ,толкова си го жадувала да си имате дете ,че няма как да се наслаждаваме на бременноста ,ако има как да се раждат направо ,но ниц. Mr. Green
Светле ,скорошно оздравяване. Hug
ЦЕЛУВКИ ОТ НАС ЗА ВАС . smile3534

# 527
  • Варна
Мими, разбирам как бавно минава времето. И аз имах чувството, че времето е спряло, но това беше до около 30-та седмица. После ми дойде прилив на енергия и оптимизъм. Наистина почивай много сега и си пий хапчетата. Има ли кой да ти помага? Как е Ивана? Слуша ли те? Прегръдки от мен и кураж!  Hug Между другото защо не пишеш в "лежащата тема" - аз, Светл@, Диана Вълчева и доста други момичета пишем там и времето минава по-бързо. Има и едно мамче, което също чака близначета, само че 2 момченца.  Heart Eyes Ще имаш компания и някой, който да ти дава кураж. Ето темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=601052.660

КроелкаHug Hug Hug

# 528
  • Варна
Мими почивай си повече. Вярвам, че всичко ще е наред.  Hug

# 529
Оле Зори мила какво да ти кажа Ивана вече 3-ти месец си е вкъщи и тя като и всяко дете на нейната възраст си иска своето пишем букви смятаме задачи сега ще почнем да се подготвяме за детска градина и уж ме слуша но понякога прекалява с глезенето въпреки че е на 6 като досега си е била сама си е доста глезена иначе за домакинската работа добре че е мъжа ми той милия чисти мие прозорци слага вечерята мие чинни аз само готвя и простирам щото той не умее грам и ми разхвърля прането както му падне
А днес за пореден път днес откачих от оправията в държавата ни отивам в болница за продължение на болничния и се оказва че нямат ЛКК понеже всички лекари от комисията били в отпуск и могат да ми дадат само 5 дни болничен пращат ме в частен кабинет на един лекар съответно аз звъня по телефона да питам ще ми издадат ли болничен продължение и какво ще ми струва услугата от другата страна една така ми се разкрещя че това не било възможно и че няма начин да ми дадат никакъв болничен и да съм се оправяла както мога аз обяснявам спокойно какво са ми казали в болницата а тая с цялата си наглост ми се кара по телефона направо кипнах и съответно бебетата усетиха получих няколко контракции болезнени точно като за пред раждане така се изплаших но слава бого като легнах те спряха и сега съм добре
Боже аз написах цял роман съжалявам ако съм ви отегчила Hugви

# 530
  • Варна
Мими, никак не си ни отегчила. Напротив - пиши от време на време да знаем какво става с теб. Като каза за мъжа ти и простирането - и моят е така. ooooh! Като видя как ги е накачулил и лошо ми става. Crazy Ама после претръпнах и не ми пука.  Mr. Green
За Ивана - тя вече хем е голяма, хем си е още малко детенце. Сигурно ще има ревност към двете бебки. Но съм сигурна, че с търпение и любов ще се справите.
Аз също имах като твоята история с болничния, когато лекарят ми от ЖК беше в отпуска и нямаше ЛКК. Пратиха ме при една УЖ докторица - най-отвратителното чудовище на света. Докато и кажа за какво отивам и ме овика, сякаш аз съм и виновна за нещо. С големи мъки си уредих болничния. Няма как да не се ядосва човек, но пък от друга страна бебките са по-важни, така че тегли им една майна и лягай да си почиваш.
Прегръщам те! Hug

# 531
Някой знае ли нещо за Диана не е писала отдавна

# 532
  • Варна
Мими, Дидка е в болницата от 10 август, за да е под наблюдение. Нищо не се е случило, но лекарят и иска да я държи под око и да действат, когато се наложи. Слушат и тоновете, гледат я на ултразвук и всичко е добре. Чакат Гого да порасне на килограми още малко и да го вадят. Ще стискаме палци всичко да е наред и скоро да се завърнат у дома с Гого и да го видим този малък юнак. Heart Eyes

# 533
Как сте дами? Гледам докато ме нямаше имаме хубави новини.
Q-T, честита ти малка принцеска. Да сте живи и здрави и много да се слушате.
Ние сме добре, бебока е все още седалищно и много ме тормози с ритници ниско долу и започва вече сериозно да си ме наболява, но ще трая няма начин. Бъдещата кака е още по бясна и с всеки изминал ден ми става все по-тежко да и тичам по акъла и скоро май ще заминава на градина. Изпратихме пак таткото за Белгия и сега ни е малко криво, но пак ще броим дните докато си дойде, че може и две да ни остави, а трима да го посрещнем. Ето да си похваля тумбака, колко е пораснал, да ми видите морската госпожица и другата гордост: колата /много и се радвам/:

# 534
Здравейте, момичета  Laughing
Утре ще е денят, стиснете по едни палчета   Praynig
Целувки и прегръдки за всички  Hug Hug Hug

# 535
  • Варна
Красинкааа    Hug Heart Eyes  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
С теб сме  Hug

# 536
Здравейте, момичета  Laughing
Утре ще е денят, стиснете по едни палчета   Praynig
Целувки и прегръдки за всички  Hug Hug Hug
Успех и от мен.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 537
Красунка, чакам да напраниш септември месец добър.   bouquet

# 538
Красуна, ще стискам палци всичко да мине!!! Ще се радвам че на утрешния ден  ще проплаче едно малко човече!!! Силни прегръдки и от мен!!!

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 18:56 от marianaM

# 539
Красунка, късмет и от нас!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт