С шкембе си е най-добре 10

• 33 697
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Рали, честито миличка  Hug Не се притеснявай, минало е достатъчно време, просто ще ходиш по-честичко на прегледи и всичко ще е наред  Hug Ще имаш едно прекрасно и здраво бебе  Heart Eyes

# 676
r@li ,emsi4ka ,желая ви от сърце лека бременност  и  много спокойствие.
От тук нататък само положителни емоции  Hug

# 677
Благодаря още веднъж,дано всичко да е наред,този път ще съм оптимист,ама все си имам 1 на ум Hug Hug Hug Нещо ми се появи бяло течение,в събота съм на преглед и ще видим какво е,дано не е нещо притеснително.Иначе е бяло,няма мирис,няма парене при уриниране.

# 678
  • Варна
Емсичка, дано не е нищо притеснително, аз бях с такова от началото до самия край ан бременността. Пусках редовно микробиологии и стерилни урини - нищо н еизлизаше.  Hug

# 679
  • Варна
Рали честито и на теб! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам и живо и здраво бебче на финала.
 Hug за всички!

# 680
Дано Светле,ще видим е събота,поне моя доки,като ми взема микробиология я гледа на момента,пред мен

# 681
Много се радвам, че редичките ни отново се пълнят!  Hug
На момичетата в очакване желая лека бременност с прекрасен финал!

# 682
Имали бременни коремчета ? Mr. Green
Жули ,да не си родила мила ,стискаме палчета! Heart Eyes Laughing
Ние пак сме с хрема ,една седмица добре ,на другата със сополи ,дано само леко да се разминава ,че и това ми е в повече . Sad
Хайде мами ваш ред е да се отчетете . Hug Heart Eyes

# 683
Не съм родила още, още си се тътря 2 в 1.  Hug Hug Hug Hug

На бременните момичета лека и безпроблемна бременност и пухкави бебоци на финала.  Hug Hug Hug

# 684
Не съм родила още, още си се тътря 2 в 1.  Hug Hug Hug Hug

Чакате си таткото вие май, май!  Hug

При нас нищо ново. Бобърски нещо пак кашля, сигурно е заради шестия зъб /омръзна ми с тея зъби проклети/! Днес го водих в Превента да го слушнат, обаче нещо не се разбрахме с леличката на регистратурата, оказа се и че съм му забравила ЕГН - то и си се прибрахме у домаааа.  Mr. Green Утре ще тичкаме при личната рано - рано.

Хайде да ви прасна и един къпан момък!  Mr. Green Повечето сигурно са го виждали във ФБ, но все пак!

# 685
Лили ,много хубав този Божи-Дар ,пу пу да го нацелуваш от мен.Ние също сме с хрема засега само е тя ,няма кашлица и температура ,вчера вечерта видях 5-то  зъбче ,най накрая изби мамка му ,много нервен беше ,добре че с хомеопатия малко го облекчих иначе беше нетърпим ,Жили тези дни ще се увеличите мила ,леко и безпроблемно раждане.  Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover.

# 686
Леле, този Бобо е сладък като бонбон.  Hug Hug Hug

Момичета давам само бърз отчет повече утре. Днес бях на частно на преглед и ми казаха, че водите ми са намалели, но не било страшно. На както всички знаете паниката си е паника  и аз звъннах на моята АГ и ме вика утре на преглед. Да види как е шийката, дали имам разкритите и каза да си приготвя за всеки случай багажа. Ако има нещо ще гледам да вляза от телефона да ви пиша. Стискайте ми палци, че по ПРМ термина ми беше вчера, а по ехо е на 05.12.

# 687
Juli_Ivka, Hugпалчета мамче всичко ще е наред PeaceСтискаме палчета и чакаме добрите новини.
Куини,ама къде го отглеждаж това сладко бузанче Laughing Heart EyesДа го нацелуваш по пупата Hug
Ние сме добре.Миналата седмица Жорката го кръстихме и сега си имаме малко сладко християнче LaughingДържа се много мъжки.Беше му много интересно нали има светлинки и шарени стени ,гука на попа, а човека се чуди 5 кг месце как да го хване  Mr. GreenПотапя го в казана а нашия си мисли,че е време за баня Laughing
Кроелка, да оздравявате бързо мамче Peace
На всички коремчета много гушки Hug

# 688
О Диди  ooooh!ние сме постоянно болни зимата ,но не много сериозно ,хрема и понякога кашлица и това е ,аз вече голямата преди да се разболее я усещам Mr. Greenи действам на мига  Grinning,но все пак си зная 4 дни на градина ,после 10 в къщи ,след това Калата е наред ,после някой от мама и тати ,и така си джъткаме цяла зима  Wink,вече толкова ми е писнало ,че ми е безразлично .
Жули наближава деня мила залагам на 3 или 5 декември  Heart Eyes,и аз имам рожденичка тогава . Mr. Green
Честито християнче Диана Laughing,да ви е жив и здрав !
Отчетох се ...............ваш ред е !

# 689
  • Варна
July_Ivka стискам палци, всичко да мине добре. Ще чакаме пак да пишеш.
Диана честито християнче. Да ви е жив и здрав.

Общи условия

Активация на акаунт