СТРАСТИ - градините в София кампания 2011/2012 09.05 - 15.05

• 62 726
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
е добре де! вече за четвърти път се записвам, и ми се публикува записа и после ме изтрива. Какво е това сега?! Shocked

# 151
  • София
е добре де! вече за четвърти път се записвам, и ми се публикува записа и после ме изтрива. Какво е това сега?! Shocked
Аз.
Писах, че "записи"-те ще изчезнат.

# 152
 Joy Joy Joy

ейййййй кво чудене му ударих вчера - напиша съобщение с емотикон, публикува се, изчезне и така четири пъти...
докато накрая питах... AnMary била  Rolling Eyes

# 153
Относно двете свободни места в 47 ОДЗ.Те се появиха за 2-ро класиране,защото две деца,които посещават ОДЗ-то са приети в ЦДГ и са се записали там.

# 154
abv444, Ан Мари е имала предвид това:
При информация за неправомерен прием на дете, ЛС до Ели Х - име на детето, детска градина, група

В първия пост на темата (първа страница - първия, въвеждащ пост на Ан Мари) 3 ред Simple Smile
ясно ,разбрах ,и на двете писах но нищо не стана

Не знам какво точно се очаква да стане и какви са очакванията за време. Миналата седмица мен ме нямаше, а тази я няма Саня. При това исканията за проверки се пускат в РГ, а такава няма насрочена от няколко седмици. И не винаги стига времето, за да се поставят всички въпроси.

При това когато се съберат повече сигнали за конкретна ДГ, искаме проверка на целия прием, а не конкретното дете. При това всеки може да си пусне сигнала лично и през виртуалното деловодство до дирекция Образование ако смята че ще бъде по-ефективно.

Нямаме неограничени възможности. Когато можем - можем.

# 155
Аз.
Писах, че "записи"-те ще изчезнат.
хм е не е честно!  Rolling Eyes защо правиш така?

# 156
Леле, докато дойде петък и сигурно ще откача. Малката беше станала отново втора резерва (първоначално беше първа, след това стана втора, после стана трета, но май неправомерно, защото на детето преди нея с 0,1т. повече точката му изчезна) и си беше втора резерва до преди малко... и сега - пак трета.  Banghead  Много е изнервящо да чакаш класиране и постоянно всичко да се сменя. Не съм си и представяла дори какво означава да кандидатстваш за ясла.... не е истина просто. Наистина прилича повече на кандидат-студентска кампания. Чудя се дали някъде в другите европейски страни майките имат такива проблеми, каквито имаме ние тук....  newsm78 

Hug Hug Hug

# 157
  • София
Записах ги, но още не са ги отразили в системата. newsm78

Моля ви, кажете ми дали правилно съм разбрала- записани сме по 2ро желание, всички кандидатури отпадат, но мога отново да добавя кандидатура по 1во желание и да участвам в следващото класиране? Защото днес директорката се усъмни дали мога да участвам още тази събота, а госпожата, която отговаря от ИСОДГ пък каза, че щом са записани не мога да използвам 3т. за 1во желание. #Crazy

# 158
  • София
хм е не е честно!  Rolling Eyes защо правиш така?
Кое не е честно?
"Запис" не е пост по тема, по никоя тема. Излишен спам в тема, която и без друго се пълни бързо, и то във форум, в който мненията с броят.

Ако не искате да пишете в темата, а само да я четете има бутон "Извести".

Martita, пазете си нервите Simple Smile
По принцип 1вото и 3тото класиране си приличат.
Пожелавам късмет.

milasara, при записване по 2ро желание би трябвало да не можете да използвате +2т.
Кандидатурата по 1во желание би трябвало да не е изтрита.
При добавяне на нова не знам как стои въпроса с точките.

# 159
  • гр.София
 И на нас не са ни искали Васерман за прием в първа група (дъщеря ми не е била ясленче).

klodia, тази майка явно пише тук (толкова бързо летят темите. Мисля,че писа в края на миналите Страсти) Когато въведоха новия регламент,не даваха точки за работещи в частни училища и детски градини. Сега,обаче,четох в документите,че имат предимство работещите в акредитирани столични училища.  Много ми е странно и на мен.

# 160
За пореден път да попитам и този път вече се надявам да получа отговор.  Grinning
В ДГ, за която кандидатстваме има обявен прием за 24 деца. До сега на сайта на ИСОДГ със * си стоят вече втора седмица 23 деца. Та, питането ми е следното- това дали е поради причина незаписани все още деца или просто директорката не ги е отразила в системата?

# 161
  • София

Някой знае ли дали се предвижда увеличение на местата в район Триадица. newsm78
Има само информация за новите градини и разкриване на нови места през 2010. А през 2011?

# 162
За пореден път да попитам и този път вече се надявам да получа отговор.  Grinning
В ДГ, за която кандидатстваме има обявен прием за 24 деца. До сега на сайта на ИСОДГ със * си стоят вече втора седмица 23 деца. Та, питането ми е следното- това дали е поради причина незаписани все още деца или просто директорката не ги е отразила в системата?
Второто е по-вероятно, но и първото не е невъзможно  Peace Освен директорката на градината, няма кой да ти каже със сигурност  Simple Smile

# 163

Бих ти отговорила и двете!Има директори които ги отразяват в края на деня или в края на седмицата.За съжаление това е в тяхно право.

# 164
Благодаря ви! А ако се обадя, дали ще ми кажат?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт