СТРАСТИ - градините в София кампания 2011/2012 09.05 - 15.05

• 62 732
  • 748
  •   1
Отговори
# 165

Някой знае ли дали се предвижда увеличение на местата в район Триадица. newsm78
Има само информация за новите градини и разкриване на нови места през 2010. А през 2011?

За сега толкова http://kg.sofia.bg/?page=kg_free&dr=2008&r=10 Бъдещето е тъмно и неясно  Mr. Green

Касита, опитай  Peace

# 166
За пореден път да попитам и този път вече се надявам да получа отговор.  Grinning
В ДГ, за която кандидатстваме има обявен прием за 24 деца. До сега на сайта на ИСОДГ със * си стоят вече втора седмица 23 деца. Та, питането ми е следното- това дали е поради причина незаписани все още деца или просто директорката не ги е отразила в системата?
Касита, в коя Дг кандидатстваш?  И...при нас положението е същото. Звънях и се оказа, че директорката не ги отразява своевременно, тъй като й било трудно да работи със системата Shocked

# 167
За пореден път да попитам и този път вече се надявам да получа отговор.  Grinning
В ДГ, за която кандидатстваме има обявен прием за 24 деца. До сега на сайта на ИСОДГ със * си стоят вече втора седмица 23 деца. Та, питането ми е следното- това дали е поради причина незаписани все още деца или просто директорката не ги е отразила в системата?
Касита, в коя Дг кандидатстваш?  И...при нас положението е същото. Звънях и се оказа, че директорката не ги отразява своевременно, тъй като й било трудно да работи със системата Shocked
Възможно е да са записани, защото моето дете също е със звездичка, а е записано, с приети документи, и даже имам мейл за потвърждение! Peace

# 168
За пореден път да попитам и този път вече се надявам да получа отговор.  Grinning
Възможно е да са записани, защото моето дете също е със звездичка, а е записано, с приети документи, и даже имам мейл за потвърждение! Peace
Моето също е със звездичка, но може би  се отразява в страницата на градината: Н-р при нас 2009 год. остават само 3 незаписани, а като отворя КЛАСИРАНИ на 7.5.2011 г. моето и всички останали дечица висят със * така че въобще не гледай там, а само в табличката Текущо незаписани: там се отразяват (поне така си мисля) реално оставащите деца за записване  Peace

# 169
  • София
Записах ги, но още не са ги отразили в системата. newsm78

Моля ви, кажете ми дали правилно съм разбрала- записани сме по 2ро желание, всички кандидатури отпадат, но мога отново да добавя кандидатура по 1во желание и да участвам в следващото класиране? Защото днес директорката се усъмни дали мога да участвам още тази събота, а госпожата, която отговаря от ИСОДГ пък каза, че щом са записани не мога да използвам 3т. за 1во желание. #Crazy

Ние сме в  същото положение, само че още не съм ги записала. Виж какво ми отговориха на мен по въпроса:

Въпрос:    
[2011-05-08 22:30:39]  Здравейте отново! Ще задам въпроса по конкретно. След като запиша децата в градината, в която сме приети по 2-желание бих ли могла да кандидатствам отново за 3-то класиране в градината, която ни е 1-во желание и дали ще имам 3 т. за първо желание? 

Отговор:
   Ще имате 3 т., но ще трябва да направите наново кандидатура, съответно ще се изгуби входящия номер. 

# 170
  • София
Здравейте,

много се учудих, но в някои градини как така повече от 50% от приетите деца са по точка 2.2.4.? Това ОДЗ ли е или диспансер или както всички се досещаме начин да заобиколим системата:

http://kg.sofia.bg/?page=kindergarden&id=10&k=54

Как може това да се случва???!!! От капацитет 17 деца само 4 са приети през системата!??

# 171
Здравейте,

много се учудих, но в някои градини как така повече от 50% от приетите деца са по точка 2.2.4.? Това ОДЗ ли е или диспансер или както всички се досещаме начин да заобиколим системата:

Как може това да се случва???!!! От капацитет 17 деца само 4 са приети през системата!??

дам и защо децата с еднакви точки нямат допълнителни номера?!

# 172
  • София
Здравейте,

Малко е вероятно при 1 място за социалната опашка, и 1 за общата да има гранична група.

2010 1 място соц. опашка; 1 място обща опашка
Класирани 2 деца, гранична група няма

2009 набор, няма прием

2008 2 места соц. опашка, 3 места обща опашка
гранична група, теглени номера 9.1   110429-16328456 (3 деца в гранична група, всички си имат номера)

# 173
Момичета, ако може да помогне - има списък с инфо, което не е много достоверна, но пък може да свърши работа за приема тази година. Има обявени откривания на групи за 2010 в списъка, които се местят за 2011 (пример 160 ОДЗ). Сигурно има и други градини от този списък, където са в закъснение и може миналогодишни неслучили се откривания на групи да се случат тази година. Peace Нямам обаче актуално инфо, а само предполагам.

# 174
  • София

Ние сме в  същото положение, само че още не съм ги записала. Виж какво ми отговориха на мен по въпроса:

Въпрос:    
[2011-05-08 22:30:39]  Здравейте отново! Ще задам въпроса по конкретно. След като запиша децата в градината, в която сме приети по 2-желание бих ли могла да кандидатствам отново за 3-то класиране в градината, която ни е 1-во желание и дали ще имам 3 т. за първо желание?  

Отговор:
   Ще имате 3 т., но ще трябва да направите наново кандидатура, съответно ще се изгуби входящия номер.  

И аз бях останала с впечатление, че ще можем да кандидатстваме, но днес тези двете ме объркаха и затова реших да питам и тук. То май, ако човек иска точна информация, тук ще я получи .     bouquet

Защото не е имало гранична група. Peace  Ан- Мари ме е изпреварила. Hug

# 175
  • София
Привет. Аз ли не мога да "вдена" ама как така преди класирането на 30.04, Калоян Златев Златев е с 8.2 точки и попада в гранична група, където му се тегли номер 70532577. А сега е с 8.3 точки и съответно е първа резерва. От къде тази 0.1 допълнителна точка (не видях да са приели брат*сестра)?
http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo3OntzOjk6InJhdG … kIjtzOjI6IjcxIjt9

# 176
Привет. Аз ли не мога да "вдена" ама как така преди класирането на 30.04, Калоян Златев Златев е с 8.2 точки и попада в гранична група, където му се тегли номер 70532577. А сега е с 8.3 точки и съответно е първа резерва. От къде тази 0.1 допълнителна точка (не видях да са приели брат*сестра)?
http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo3OntzOjk6InJhdG … kIjtzOjI6IjcxIjt9

Да няма смяна на адрес? newsm78

# 177
  • София
Здравейте,

Това е небезизвестното 2 ОДЗ на г-жа Цеца. Мамите от РГ изнесоха инфо, че за яслената група (една на брой) през системата са приети 16 деца, а са записани 63.
Можеш вече да се досетиш кой е правилния отговор на твоя въпрос Wink

# 178

Да няма смяна на адрес? newsm78

Naughty това е най вероятно върната точка на родител работещ в частно училище  Peace Както вече споменах са им върнати точките след 1 во класиране  Simple Smile

# 179
Записах ги, но още не са ги отразили в системата. newsm78

Моля ви, кажете ми дали правилно съм разбрала- записани сме по 2ро желание, всички кандидатури отпадат, но мога отново да добавя кандидатура по 1во желание и да участвам в следващото класиране? Защото днес директорката се усъмни дали мога да участвам още тази събота, а госпожата, която отговаря от ИСОДГ пък каза, че щом са записани не мога да използвам 3т. за 1во желание. #Crazy

Ние сме в  същото положение, само че още не съм ги записала. Виж какво ми отговориха на мен по въпроса:

Въпрос:    
[2011-05-08 22:30:39]  Здравейте отново! Ще задам въпроса по конкретно. След като запиша децата в градината, в която сме приети по 2-желание бих ли могла да кандидатствам отново за 3-то класиране в градината, която ни е 1-во желание и дали ще имам 3 т. за първо желание? 

Отговор:

Да.При записване на дете в ДГ,всички други кандидатури се премахват и следователно вие пак бихте могли да заявите кандидатура ,но вече входящия номер ще е с датата на кандидатстване и ви слага най-накрая в опашката с кандидати които имат същия брой точки като вас.

Общи условия

Активация на акаунт