СТРАСТИ - градините в София кампания 2011/2012 09.05 - 15.05

• 62 633
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • София
И моята госпожица е приета по 1 желание, макар и не в желаната градина. Заложих на сигурно. Сега добавих в системата наново  желаната градина , където сме вече с входящ номер от м.май и 2 точки за първо желание. Аз все пак разчитам на допълнителна точка от ясла (2008 набор), която ще получим след 1 месец и тогава ще сме пак със стандартните 8 точки. Но знае ли човек...

# 571
Имам въпрос касаещ общинска градина. Миналата година детето ми беше прието и го записах при положение, че посещава частна градина. В последствие решихме да не го пускаме в държавната и уведомих директорката. Преди 2 дена получих мейл от сайта през който се регистрирахме за кандидатстване в който ме уведомяват, че детето ми е отписано едва сега от въпросната градина 7 месеца след като това всъщност се е случило. Директорката много добре ме беше запомнила, дотолкова, че впоследствие дори ме беше коментирала пред други майки - това го казвам защото съм сигурна, че няма как да пропусне че едно дете не посещават градината. Ужасно се подразних, защото на мен това ми изглежда като начин да се вкара някой извън официалната класация. Има ли смисъл да съобщавам някъде и как ви звучи на вас казуса ми?

# 572
И моята госпожица е приета по 1 желание, макар и не в желаната градина. Заложих на сигурно. Сега добавих в системата наново  желаната градина , където сме вече с входящ номер от м.май и 2 точки за първо желание. Аз все пак разчитам на допълнителна точка от ясла (2008 набор), която ще получим след 1 месец и тогава ще сме пак със стандартните 8 точки. Но знае ли човек...
как добави градина при положение че системата е заключена,

# 573
delight няма защо да се дразниш. Детето ти не посещава, значи директорката правилно го е отписала. По-скоро въпросът е - защо 7 месеца е стояло записано? И защо ти не си поискала да го отпишат (от системата или самата директорка, няма значение), за да се освободи мястото за друго дете?

# 574
натали, системата се отключва утре Simple Smile

kami_ch въпреки, че нямаме шанс, защото нямаме точка от ясла и ние ще приложим това. (всъщност ако е записана може ли да пусне кандидатура за желаната ДГ?)

# 575
Аз детето съм го отписала и не съм държала 7 месеца мястото. Все пак си мисля да проверя какво е станало.                                     

# 576
натали, системата се отключва утре Simple Smile

kami_ch въпреки, че нямаме шанс, защото нямаме точка от ясла и ние ще приложим това. (всъщност ако е записана може ли да пусне кандидатура за желаната ДГ?)
е да точно заради това питам при положение че чак утре се отключва как е добавила в профила детска .Питам защото и нашият случай е такъв

# 577
  • София
Вероятно са приети на 1во класиране и е добавила градина преди да заключат за 3то. Peace

# 578
Вероятно са приети на 1во класиране и е добавила градина преди да заключат за 3то. Peace
най-вероятно е така Peace

# 579
  • София
Точно така е. Приеха ни на първо класиране. Записахме се, а после , преди 3-то класиране, добавих само 1 кандидатура - най-желаната градина, за да получа колкото се може по-ранен номер, защото сега, както и да го гледам, шанс няма никакъв. В момента сме някъде към 23-4 място със 7 точки (2 за 1 желание). Струва ми се, че няма да ни огрее, но защо да не опитам.

И да попитам, възможно ли е на 3-то класиране да има в списъка на новоприетите "класиран от предишно класиране , но незаписан". Нали само за първото класиране срока за записване беше 2 седмици? Би трябвало незаписаните от 1-во и 2-ро класиране да освободят места за 3-то, или греша?

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 22:13 от kami_ch

# 580
  • София
kami_ch, срока за записване е две седмици за всички класирания до лятната ваканция. От септември нататък срока за записване става една седмица.
Децата, които са класирани на второ класиране, си седяха сега на трето класиране със звездичка.  Peace

# 581
  • София
Ясно. Нали от септември 2009-та дебнех свободни места, запомнила съм тази 1 седмица и сега се обърках.

# 582
  • София
До лятната почивка класиране всяка седмица, срок за записване - две седмици.
От септември записванията ще са по една седмица.

# 583
И нас ни класираха на първо желание на трето класиране. Ако съберем всички документи и запишем детето кога трябва да започне да посещава яслата и от кога трябва да уведомя ной за да ми спрат майчинството и да се върна на работа. Възможно ли е това да стане от септември. Аз останах с впечатление че приетите сега деца трябва да почнат септември, но от детската директорката ми каза че до 1 месец може да започне. И ако поискам да започне от септември това пазене на място ли ще е от страна на директорката???????????
Благодаря на отзовалите се с отговор.

# 584
  • София
Stami Sht., Ной отдавн го няма, а може и да не е съществувал.
За майчинството питайте счетоводството в службата ви. Децата класирани сега започват през септември.

Общи условия

Активация на акаунт