Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 44

• 27 488
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
то, тя си прилича  Simple Smile Сори, не съм видяла, че е било поствано Peace

·٠•Snejka•٠·,
ми нищо, реших просто да постна нещо. Може ли?  Shocked

# 481
то, тя си прилича  Simple Smile Сори, не съм видяла, че е било поствано Peace

·٠•Snejka•٠·,
ми нищо, реших просто да постна нещо. Може ли?  Shocked
  Нищо,което показва  Хазал в не особено прекрасна светлина,макар че тук си  е още детенце.

# 482
ОК-невъзпитано беше-признавам!  Peace И си посипвам главата с пепел!  ooooh!
Вече го карам по инерция към въпросната потребителка, но тя направи всичко по силите си за да заслужи моето "специално" отношение.  Peace

# 483
Чаровнице...просто не ми се спори с теб в момента.Аз пиша това което чувствам.Не е необходимо да ми отговаряш,ако не ти харесва моето мнение.За разлика от теб съпругът ми има бизнес и единствено и само на мен разчита....но стига толкова...

# 484
loca ,то беше отдавна,не може всичко да се следи.Но ми става хубаво когато видя отново нещо позабравено Wink

# 485
Чаровнице...просто не ми се спори с теб в момента.Аз пиша това което чувствам.Не е необходимо да ми отговаряш,ако не ти харесва моето мнение.За разлика от теб съпругът ми има бизнес и единствено и само на мен разчита....но стига толкова...
 Зададе ми конкретен въпрос,при това изхождайки от презумпцията,че представа си нямам  Shocked,къде е проблемът да му отговоря?Не става дума да не харесвам мнението ти,просто имам различно виждане.И дали има  разлика между мен и съпруга ти няма как да знаеш,така че посмали малко.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 17:17 от charovnica

# 486
аууу, съжалявам, че така сте го възприели  ooooh!
Целта ми не беше такава. Толкова пък обидчив народ не съм срещала във форуми. Не е истина просто и заради някакъв си филм ooooh!

Махам я веднага ooooh!

# 487

Зерин Тикиндор в театрална постановка.Много финна жена

# 488
loca, не я махай. Къде пише, че трябва да се постват само неща, които представят героите и актьорите в добра светлина?
И пък защо не разбирам тази снимка да представя Хазал в лоша светлина?
Намирисва ми на комплекси нещо....

# 489
   Това за лошата светлина беше опит за шега,неуспешен явно,защото никой не го разбра.Ама вярно много насеризно се взема  всяка написана дума и присърце,че чак и комплекси се намесиха, по-лежерно да го даваме  Peace

# 490
  • БГ
И аз мисля като вас момичета, Hug че щом съпругът  осигурява целият ти комфортен,охолен и безгрижен живот,най-малкото което заслужава е лоялността ти!
За да бъде успешен бизнесът ти у дома всичко трябва да е ОК,за да има едно място където си почиваш и разтоварваш.малко ли "акули" го дебнат Аднан в бизнеса!
Може би той е живял с тези очаквания за спокойствие и лоялност и затова сякаш не може да повярва,че Бих си вее "ветрилата" с неговия племеник.момичето,което спасява от бедността като го прибира в домът си.
Невероятно нахалство и наглост от страна на БиБ,което не мога,колкото и да опитвам да оправдая с някаква "луда любов".Нека се обичат двете Б , колкото си искат,но.. не така.Никой от семейството не го е заслужил.
И не мога да виня Бешир абсолютно за нищо,защото той и Мадмоазел са тези,които обичат наистина жертвеготовно и до край, с цената на своето достойнство и...живот!

# 491
loca, не я махай. Къде пише, че трябва да се постват само неща, които представят героите и актьорите в добра светлина?
И пък защо не разбирам тази снимка да представя Хазал в лоша светлина?
Намирисва ми на комплекси нещо....

Махнах я Peace Да има мир само и хората да са спокойни Hug
charovnicaHug разбрах те аз... 

# 492
 Зададе ми конкретен въпрос,при това изхождайки от презумпцията,че представа си нямам  Shocked,къде е проблемът да му отговоря?Не става дума да не харесвам мнението ти,просто имам различно виждане.И дали има разлика между мен и съпруга ти няма как да знаеш,така че посмали малко.
Възмутена госпожа се скарала на един мъдрец:
- Защо дадохте милостиня на онзи просяк! Джобовете му са пълни с пари!
- Мила госпожо, нищо не сте разбрали! Аз дадох милостиня не на него, а на себе си! newsm78 newsm78 newsm78

# 493
Бех въобще не беше длъжен да се сгодява за Нихал. Бешир просто го помоли да не я наранява, но това автоматически не значи брак  Peace

Даже бих добавила ,че всички/Аднан,лелята,мадмоазел/ многократно подсещаха Бех,
че ,ако се откаже ,няма да го винят.
Нихал му даде 2-3 възможности да се откаже.
Към края Нихал го зарязва и Бех  отчаян се моли и
доказва любовта си   за  да си я върне
Може те да не го обвинят,  но щеше да го направи Бешир веднага. Спомнете си разговора им в болницата. За да накара Бешир да си затваря устата Бехлюл му се закле, че това с Бихтер е било грешка, че няма да се повтори, че обича Нихал и ще се ожени за нея. Ето затова е длъжен да се ожени.
Не разбрах кога го зарязва Нихал? Преди или след самоубийството. Но няма значение всъщност ..И преди...и след..., той се чувства длъжен да бъде с Нихал.

newsm10 newsm10

Бешир само го предупреди да не наранява Нихал.
Не е пожелавал Бех да се сгодява или жени,дори предпочита да се разделят .
Никой в този форум не е отрича,че Бех обича Нихал като сестра.Той си знае най-добре дали  може да я направи щастлива , обичана и желана.Решението си е само негово.
И реално в бъдещите  след 15 серии той го прави
Бихтер се самоубива след като е сигурна ,че той обича Нихал и тя няма шанс

# 494
  • София
Е-е-е стига вече сте обиждали това момиче - Силвия-Мария! Naughty
Не се ли уморихте?  newsm78
Не считате ли, че при тези противоречиви мнения от "Осанна" до "Разпни ги",обидните коментари към тази или онази съфорумка само нажежават постовете! Cry
Ако почнем в този глас - да си кажа и мен ме дразни,че има една персона,която "на всяка тенджерка е похлупак" ..и то с категоричните си становища и "правата си линия",но.... я изтърпявам някак си като ... не я чета.С нищо не обогатява или разширява мнението ми!
Затова,МОЛЯ, за по-голяма търпимост, а ако не знаете как става това,просто надникнете и в други теми от подфорума - там дори  различните мнения  предизвикват дискусии, а тука - ругателства?!?! Crossing Arms
Дайте да си коментираме сериалчето - кой-както може!
Hugбраво, напълно си права!!!

Общи условия

Активация на акаунт