Мечтаем януари догодина да бъдем вече трима или четирима :) - тема 57

• 23 863
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Честита Сиана на Менинант и Стефания на Зазка bouquet Да съм живи и здрави и много да радват мама и тате Hug
Кафенце, според мен са се натрупали и хормоните и по-дългото гости...а вчера може и на времето нещо да му е имало, че и аз бях ужасно нервна и само се дърпах с приятеля си. Дано днес си по-добре Heart Eyes
Близначе, не се притесняваи с бирата, допило ти се е...пила си, а и това е бира, не е твърд алкохол Laughing
Гледам и днес слънцето се усмихва през прозореца, да ви е хубав денят, да си починете и да се насладите на близките си и на свободното време Hug
И за закуска малко прашец
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 691
Здравейте! Simple Smile Чета ви от много време, но ме "страх"  Laughing да се присъединя към вас!  Simple Smile Със съпруга ми бебеправим вече няколко месеца, но резултат за сега няма !  Гледам ,че поста ми е точна след този на Смуси,  в който има много прашец ...........  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 692
Добро утро, момичета! Hug
Честити бебчета : Сиана на Менинант и Стефания на Зазка, да са Ви живи и здарви и много да Ви радват! Hug Hug  bouquet  bouquet
Кафенце, не се тревожи за хормоналните изблици, важното е да си спокойна сега и да дочакаме заедно най-хубавите 2 чертички  Praynig Hug
Близначе, какво те тревожи бирата?!? Аз пийвам от време на време.... Hug
Мози, добре дошла и успех! Hug
Плодче, благодаря за кафенцето, което и да не трябва си пийвам с кеф сутрин  Blush Hug Как изкара вчера? Flutter

Момичета аз вчера изживях голям ужас.....едно куче ме нападна пред блока Cry страшно много се уплаших, паднах на земята, скрих се с ръце и се разплаках, едни хора дойдоха да ми помагат, а стопанина на това куче изобщо не се появи /тигров боксер е/ много са силни в краката тези кучета и имат ужасна захапка..... Cry едвам ме оттърваха и криволичейки се прибрах до нас. Борис като ме видя, не знаеше какво по-напред да ме пита, успях само да му кажа "кучето на Ивелин" и толкоз.....сега ме е страх, че Борис ще се саморазправя с него, защото този човек ползва кучето за боеве, то си е озлобено, а и породата му е таква, и въпреки това го пуска без каишка да тича около блока.....няколко пъти са му правени забележки, а той казва "аз си познавам кучето, не е опасно като е с мен!" да ама вчера го нямаше.....не знам какво да правя.... Cry
Извинявайте, че Ви натоварих така, но се пазете и пазете си дечицата, че много несъвестни стопани има.... ooooh!
Сега ще Ви понаръся с малко стреснат прашец...дано нищо му няма на бебчо Praynig

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 693
Добро утро, любими  Hug
Честити бебчата Сиана  Heart Eyes на MENYANTHE и Стефания  Heart Eyes на Зазка ! Да са живи и здрави кукличките и много да ви радват ! На вас, мили майки, леко и бързо възстановяване  Hug Hug!

Благодаря много на всички за милите пожелания  Hug

Кафенце, милата ти...Скоро ще се приберете, а нашите  палчета са здраво стиснати за теб  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Praynig
Аника_Б, направо настръхнах като прочетох  Hug Мен много ме е страх от кучета...Дано да си се успокоила вече  Hug

Вкъщи е работна площадка. Родителите на мъжо ни купиха печка   chef и абсорбатор и днес следобед ще се монтират. Отделно се боядисва детската стая. Не, че ще я ползваме, но искаме да се боядиса и да се сложи ламинат, за да е чистичко.

Прегръщам ви  Hug Hug Hug

# 694
Aника, съжалявам за шока, който си изживяла  Hug Важното е, че малката беля е станала. И ти, и бебо сте добре. Не мисля, че трябва да подминавате случката, трябва да се говори с този човек. Не може така безотговорно да заплашва живота и здравето на хората  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out

П.С. Аз май неволно се намърдах под две дози прашец... Mr. Green

# 695
  • Варна
Честити малки бебчета  Сиана и Стефания, да са живи и здрави и много много да ви радват  Hug

# 696
  • Варна
Момичета аз вчера изживях голям ужас.....едно куче ме нападна пред блока Cry страшно много се уплаших, паднах на земята, скрих се с ръце и се разплаках, едни хора дойдоха да ми помагат, а стопанина на това куче изобщо не се появи /тигров боксер е/ много са силни в краката тези кучета и имат ужасна захапка..... Cry едвам ме оттърваха и криволичейки се прибрах до нас. Борис като ме видя, не знаеше какво по-напред да ме пита, успях само да му кажа "кучето на Ивелин" и толкоз.....сега ме е страх, че Борис ще се саморазправя с него, защото този човек ползва кучето за боеве, то си е озлобено, а и породата му е таква, и въпреки това го пуска без каишка да тича около блока.....няколко пъти са му правени забележки, а той казва "аз си познавам кучето, не е опасно като е с мен!" да ама вчера го нямаше.....не знам какво да правя.... Cry
Извинявайте, че Ви натоварих така, но се пазете и пазете си дечицата, че много несъвестни стопани има.... ooooh!
Сега ще Ви понаръся с малко стреснат прашец...дано нищо му няма на бебчо Praynig

Според мен трябва да отидеш на лекар още в понеделник,ей така,за всеки случай!Уплахата е голяма работа даже и за НЕбременни.И трябва да подадете жалба срещу собственика!Няма да му направят кой знае какво,но може да се постресне и да го държи по-изкъсо.Това разбира се е нож с две остриета...Доколкото разбирам,ви е комшия,което означава открита война,но пък по-добре от саморазправа!Може да има по-голям ефект!А най-добре да намерите и други съседи-съмишленици и жалбата да е групова.Така няма да падне всичко върху вас.Не чакайте да се случи най-лошото!Тези кучета са много опасни и непредвидими!

Лек и усмихнат ден на всички ви желая!  bouquet

# 697
Добро утро Hug
Плодче, месри за кафенцето. Вземам си веднага, че много ми се пие  Heart Eyes
Тихичко честито на Грейс  Hug
Честити бебчета на мама Зазка и мама Menynthe. Да са им живи и здрави  Hug

Аничкаааааа, изстръпнах  ShockedПредставям си какъв ужас си преживяла, мен също много ме е страх.  Както каза Росалинда-важното е, че е малката беля.    hug hug hug
Кафенце,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 698
Аника,  Hug Hug Hug HugГолям шок си изживяла, мила  Hug Hug Hug Слава Богу, че няма последствия за теб и за бебо. Не трябва нещата да останат така, а този Ивелин трябва да направи нещо по въпроса. Как така ще пуска такова зло куче, то почти всяко куче, когато е със стопанина си е добро, но когато е без него... да не се случва на човек да го среща. Много прегръдки, мила  Hug Hug Hug Hug Hug
А за празника вчера... не сме го празнували, в смисъл не сме сядали на маса. Вчера се отдадохме на релакс(нещо, което не ни се бе случвало скоро, защото той почти нон стоп работи и време за почивка не му остава), времето беше прекрасно, поразходихме се из града, бяхме на кафенце с приятели, ходихме до строежа (да огледаме апартамента) и обсъдихме разпределението на стаите коя каква ще е. Прибрахме се към 22ч. и в 23ч. вечеряхме. Общо взето така ни мина този Светъл ден!

Мози, добре дошла Hug Hug и много скоро да видиш двете черти.
forest_veil, честита придобивка. Hug

пп. Аника, много си хубава на снимките от вчера Hug Hug Heart Eyes Погал по коремчето Hug Hug

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 11:05 от Плодчe

# 699
Здравейте и от мен...

Честити бебчата Сиана на MENYANTHE и Стефания на Зазка !Да са ви живи и здрави малките куклички и много да ви радват.  bouquet Hug Hug

Аничка Hug Hug направо настръхнах мила,дано си се успокоила.Поне не е имало по тежки последици за теб и бебко.И според мен не трянва да се оставя така случая,утре може да стане нещо много по сриозно,не дай Боже,и пак да му се размине на този #Cussing outейййй как се ядосах,много безотговорни хора има значи #2gunfire #2gunfire.

Хубав уикенд ви желая. Hug Hug Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 700
Краси,  Hug Hug Hug Hug newsm75 newsm79 newsm28

# 701
  • Варна
Здравейте момичета, аз тия дни нямам настроение да пиша, не чакам на 9-ти, но знам че няма никакви надежди този месец, а и гърдите си ме болят по същия начин, така че ще продължаваме борбата! Честит Имен Ден на именничките, да са живи и здрави и мнооого обичани и скоро да размахат по едно "+" тестче !!!  Hug Аника подайте жалба, глобата е от 50 до 500 лв. за куче без каишка и наморник!!! Наистина е голям стрес това, така че си търсете правата! Аз също имам куче боксер, но моята е много добра, а и винаги е на повод ! Като цяло са страхотни кучета, но много своенравни и ако не се възпитават правилно са опасни. Добре ще е да отидеш да ти леят куршум, ако вярваш в тези работи Peace На мен много пъти ми е помагало  Hug Hug Hug

# 702
Честити бебчата Сиана на MENYANTHE и Стефания на Зазка   bouquet да са им живи и здрави
Леле Аничка това е ужасно. Малката беля е станала, ама малка малка, колко да е малка - то това, че си се изплашила е достатъчно! Мен 2 пъти са ме нападали кучета (само че улични) и предполагам какъв шок си изпитала Hug Hug Hug Не трябва да се оставят нещата така, не може това куче да се разхожда така. Най малкото трябва да е със собственика се винаги и дори вързано трябва да е с намордник Close. Аз бих пуснала жалба, най-вероятно ще има само глоба за стопанина, но може да му дойде акъла в главата и да не си пуска кучето така.
Кафенце дано да са бременни хормони  Hug Praynig Praynig Praynig.
Мози  welcome
forest_veil честито. За следващата среща да забъркаш един кекс, да го изпечеш на новата фурна и да почерпиш  Mr. Green  cook. Благородно ти завиждам  Blush И аз много искам да си има моя собствена печка и кухня, която аз да си подредя и само аз да си готвя в нея

Аз вчера цял ден се цупих на моето момче, за какво ли не Crossing Arms. И хем знам, че за тъпотии му се цупя и пак не успях да се въздържа и цял ден и половин нощ мрънках, тръшках се, цупих се - ужасна работа. Ако той се държеше така щях да му покажа пътя към вратата  Blush - добре, че ми е спокойно момчето Heart Eyes

# 703
  • Варна
Като цяло са страхотни кучета, но много своенравни и ако не се възпитават правилно са опасни.

Много точно казано!
Адмирации за един отговорен стопанин на такова куче!

# 704
  • Варна
 cook. Благородно ти завиждам  Blush И аз много искам да си има моя собствена печка и кухня, която аз да си подредя и само аз да си готвя в нея

Ееееех,мечти!
И сегашната ми кухня ме устройва...Нищо не искам да вкарвам повече в нея - само да изкарам едно нещо...Свекървата!!! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт