Scrapbooking & Cardmaking - 14

• 60 836
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
{Тони}, Нели от хобисимо има силует. Всички подробности около тая машинка знам от нея, докато все още беше активна в темата тук и скайпа. Общо взето тя беше разочарована и обмисляше покупка на Биг Шот няколко месеца по-късно. Колкото до създаването на собствени форми, ако е човек който няма представа как да работи с такъв тип програми, не мисля, че ще е много лесно да си ги прави сам. Аз лично не мисля, че бих могла. Доколкото си спомням, Нели си поръчваше допълнителни надписи от сайта на Силует за по 2 долара. Сигурна съм, че ако беше толкова просто тя щеше да си ги прави сама, тъй като има понятие от фотошоп, програми разни за редакции, разчертаване и т.н. Ако, много си се навила за Силует, просто и се обади на някой от телефоните в Хобисимо. Сигурна съм, че няма да има нищо против да отговори на всичките ти въпроси.  Hug

# 121
хаха, Тони, зелената ти коса ми действа успокоително!   bouquet

Ох, не си спомням откога ми е този аватар - вече дори не го забелязвам. Но пък и не съм се наканила да го сменя Laughing
В спора не ми се включва изобщо, много ми е изморено по това време Crazy

Виждам, че доста от вас използват двойнозалепващо тиксо - аз пък даже не съм го пробвала. Дадохте ми добра идея. Ще го опитам.

# 122
{Тони}, Нели от хобисимо има силует. Всички подробности около тая машинка знам от нея, докато все още беше активна в темата тук и скайпа. Общо взето тя беше разочарована и обмисляше покупка на Биг Шот няколко месеца по-късно. Колкото до създаването на собствени форми, ако е човек който няма представа как да работи с такъв тип програми, не мисля, че ще е много лесно да си ги прави сам. Аз лично не мисля, че бих могла. Доколкото си спомням, Нели си поръчваше допълнителни надписи от сайта на Силует за по 2 долара. Сигурна съм, че ако беше толкова просто тя щеше да си ги прави сама, тъй като има понятие от фотошоп, програми разни за редакции, разчертаване и т.н. Ако, много си се навила за Силует, просто и се обади на някой от телефоните в Хобисимо. Сигурна съм, че няма да има нищо против да отговори на всичките ти въпроси.  Hug

Значи информацията е от първа ръка... Много ми беше полезна информацията. Благодаря!  Hug
Не че се бях засилила да я купувам, но ми се струваше добра идея. Вече не чак толкова Laughing

# 123
  • Пловдив
Силве,без да се обиждаш,но преди да задам първият си въпрос тук изчетох 12 теми и изгледах поне 120 клипа в youtube.Ако питаш мен върни се назад в темите и ще видиш колко интересни и полезни неща има Peace
Иначе да се похваля,че най накрая направих картичка която ме направи много усмихната!Вече я снимах, а довечера ще я кача за да си кажете мнението.

# 124
Мацки, имам нужда от вашата помощ. Hug

Знам, че ежедневно всяка от вас гледа десетки сайтове и блогове, картички, неща от хартия и всякакви творчески проекти. Аз също го правя и имам доста, обаче сега има един бебок, който се роди преди два дена и искам да му направя нещо специално, нещо сложно и нещо, което да не е толкова експлоатирано.
С други думи - не искам да е картичка, било то и с по-особена форма, не искам да е торта от памперси, не искам да е детска количка от хартия или обувчици, не искам да е кутийка с изскачащи от вътре неща.
Какви интересни проекти за ново бебче сте виждали? Моля Ви помогнете ми...  Praynig

# 125
Ей, аман от мене днес...
Блещуче, какво ще кажеш за нещо като мебели от велпапе http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=282782.0 това е първото, което ми хрумна, но не знам дали те устройва...

# 126
  • Варна
Гери, две неща ми идват наум извън изброените от теб. Едното ти си правила подобно е рамчици за снимки. Имаш един такъв проект от три малки рамки навързани една за друга.Мисля си, че ако се украсят като за бебе ще са интересен подарък.
Другото е това:

Въртележка. В сайта от където я намерих е от плат, но и от картон би станала.

# 127
  • Пловдив
Момичета как да кача снимка?Нещо не ми се получава Sad

# 128
Ble6tu4ka, освен това, което е предложила Деспина, можеш да направиш оригами с различни цветове (книгата, която имам са показани жерави и японско кимоно). Също, от кутия за обувки, прекрасна кутия за "първите неща" Simple Smile
Здравейте. Аз съм он и офф със скрапбуукинг-а главно. Надявам се да се включа с направени неща скоро Simple Smile

# 129
Тече къде го пусна този линк Shocked направо СЕ зарибих много,има страхотни предложения!
За снимките [img .height=300] адреса на снимкат [/img. ]  ,ако искаш  снимката да е връзка към блог
url.=адреса на сайта] [img height=300] адреса на снимкат [/img.] [/url.] ,без точките

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 19:22 от addii

# 130
Аз се обадих на Нели от Хобисимо. Оказа се, че за нищо не става тази машинка, както каза Нана. Бързо изхабяване на ножчетата, подложката отдолу бързо се разлепва и това с правенето на собствени форми е за супер специалисти.

# 131
  • Пловдив
addii,благодаря!Ще пробвам пак.

# 132
 Ади, много са готини, нали  Grinning. Аз им се точа от мнооого време на пресекулки, ама все някой ден ще пробвам.
Армира, нали знаеш, че снимките трябва предварително да са качени в интернет, т.е. не могат да се качват тук директно от компютъра ти.

# 133
 Привет !и аз да питам  нещо   и то Нана .Когато се шие картичка на машина  залепя се и се шие или се зашиват елементите и тогава се лепи на картона. А на албумите зашита та страница ли ляпят?Имам предвид лепилото не пречи ли при шиенето?
Видях в някое  от момичета, но не мога се га да посоча блога, кутия пригодена за правене на снимки на картичките. Имате ли такива пригодени?
А  за лепило,  което използвам и доволна сьм от UHU  /течно/ проиводство на Германия 35 ml
жьлто шишенце с накрайник.Ляпя елементи само с него .А от сухите пак на сьщата марка .
Пробвала сьм много лепила ,но от тези сьм най -доволна.Нали цял ден лепим сьобщения и какви ли не  марки сухи лепила минаха през рьцете ми.
А от машините имам и спелбиндерс и биг шот и сьм много доволна и от двете.И стенсилите си прибирам в една чекмедженце,а пьнчовете заемат много място.  

# 134
Видях в някое  от момичета, но не мога се га да посоча блога, кутия пригодена за правене на снимки на картичките. Имате ли такива пригодени?

Аз лично нямам и съм категорично ЗА снимането на картичките на хубава дневна светлина.

Общи условия

Активация на акаунт