Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 064
  • 682
  •   1
Отговори
# 495
Честно, не знам какво пият/друсат от Колектива или просто са си така, но вчерашното изпълнение беше под всякаква критика и сериозно приключих с тях!
Да помислим: този доктор (клиника в Дружба 2) пуска оферта за намаление на преглед и изследване. Те обявяват офертата по този възмутителен начин, клиентите реагират, Колективчовците се обясняват как сме нямали чувство за хумор, и след няколкочасов натиск от възмутени клиенти свалят поста. Къде е гледал докторът през това време?
Аз ако съм, ще си следя офертата - за ден-два е на линия все пак. И ако видя да ме представят по подобен начин, аз първа ще им потърся сметка. И без сделка на деня бих ги оставила. А докторът продължава да се предлага.
Ами не бих отишла при такъв доктор.

# 496
Честно, не знам какво пият/друсат от Колектива или просто са си така, но вчерашното изпълнение беше под всякаква критика и сериозно приключих с тях!
Да помислим: този доктор (клиника в Дружба 2) пуска оферта за намаление на преглед и изследване. Те обявяват офертата по този възмутителен начин, клиентите реагират, Колективчовците се обясняват как сме нямали чувство за хумор, и след няколкочасов натиск от възмутени клиенти свалят поста. Къде е гледал докторът през това време?
Аз ако съм, ще си следя офертата - за ден-два е на линия все пак. И ако видя да ме представят по подобен начин, аз първа ще им потърся сметка. И без сделка на деня бих ги оставила. А докторът продължава да се предлага.
струва ми се, че Magnifique имаше нещо друго пред вид с тези химери и действителността. а не за точно тази сделка, но нищо. може аз да не съм я разбрала. хората са различни, наистина и разбират различни неща, имат различно отношение към половата си култура и секса си. както и да е.

# 497
струва ми се, че Magnifique имаше нещо друго пред вид с тези химери и действителността. а не за точно тази сделка, но нищо. може аз да не съм я разбрала. хората са различни, наистина и разбират различни неща, имат различно отношение към половата си култура и секса си. както и да е.

Именно - половата култура и секса са си лична работа на всеки, и предвид контекста на офертата, възприятията на обществото и т.н. махленско-кръчмарското поведение на Колектива беше неприемливо. както и да е, да Simple Smile

# 498
Именно - половата култура и секса са си лична работа на всеки, и предвид контекста на офертата, възприятията на обществото и т.н. махленско-кръчмарското поведение на Колектива беше неприемливо. както и да е, да Simple Smile
абе аз да си кажа честно, пред вид о-попфолк-квализацията на обществото ни, ако това, което чета за техния пост е вярно, мисля, че съвсем правилно са си преценили аудиторията Simple Smile не искам никой да обиждам, но за съжаление голяма част от хората са доста ... няма да ги квалифицирам.
сигурно е било неочаквано и доста в разрез с приетите "норми" на поведение на нашето общество, но може би е крайно време да започнем да приемаме другата различна гледна точка Simple Smile
а и това като рекламен канал, поне аз така го виждам, разчита и на скандализацията, за да може да се продават някои неща по-добре.

# 499
  • София

Ходих и в NAIL BAR - маникюристката беше много сръчна и най-вече ми препоръча нещо, което да ми отива. А не да ме пита как искам да ме направи, пък ако ще и да не ми отива. Имам още един ваучер и ще си го използвам с удоволствие.  Peace

Има ли някой да се е върнал от екскурзията до о. Корфу? Ние пътуваме на 20 май, ще се радвам някой да сподели.

И аз съм доволна от Нейл Бар, маникюристката беше много мила и стана супер Peace

# 500
абе аз да си кажа честно, пред вид о-попфолк-квализацията на обществото ни, ако това, което чета за техния пост е вярно, мисля, че съвсем правилно са си преценили аудиторията Simple Smile не искам никой да обиждам, но за съжаление голяма част от хората са доста ... няма да ги квалифицирам.
сигурно е било неочаквано и доста в разрез с приетите "норми" на поведение на нашето общество, но може би е крайно време да започнем да приемаме другата различна гледна точка Simple Smile
а и това като рекламен канал, поне аз така го виждам, разчита и на скандализацията, за да може да се продават някои неща по-добре.
да бе, ама като квалифицираш хората и ги обиждаш, как очакваш да им продадеш нещо? Аз от търговска гледна точка говоря, даже и не ми пука толкова какво мислят от колектива за здравната ми култура, на мен и на българката като такава. Просто като клиент очаквам друго отношение. Обратно е на всяка маркетингова логика да промотираш здравни грижи (гинекологична профилактика), наричайки жените мърли. Това е.
Но ако някой реши да се прегледа именно при хората, които му обясняват, че "колкото и да не ви се иска, рачетата дебнат" - значи са си нацелили таргета. Аз лично се притеснявам да не хвана нещо от самия кабинет при тази реклама, но как да е.
Айде да спрем с тази дискусия, че ще стане като във Фейсбук  Peace

# 501
Доволна от салон Belize.
Усмихнати, любезни, спази ми се записания час, чисто и приятно място.
 newsm10

# 502
Момичета, имате ли впечатления от
офертата в този салон? Има ли добри
фризьори там?
Arlet Energy

Ако ти е мила косата  не ходи там ( Галакси Трейд Център) ! Аз и моя колежка бях ме  по- нескопосана фризьорки не сме виждали- бях писал в старата тема,  аз си тръгнах неравномерно поостригана - права коса и то исках черта не чудеса, а колежката е къдрава коса и въпреки нейната молба да не я изправят, са я сушили 30 мин на суха коса опитвайки  се да я изправят. Тя директно е избягала от салона ! Няма да казвам на какво приличах ме двете- аз лично веднага заминах при фризьорка при която по принцип посещавам.

# 503
  • София
Предлагам ваучер за ресторант "Параграф" (София). Много ми се искаше да го използваме, но няма да имаме възможност. Срокът му изтича на 20.05.

# 504
Доволна от салон Belize.
 newsm10

Може ли още мнения за студиото, ти за какво ходи там? Взех си ваучер за подстригване и маникюр, ако има някои изпробвал да пише моля, това ми е първия ваучер, който взимам от подобни сайтове.  Laughing

# 505
Извинявам се,че тук ще пиша,но доста хора ми бяха писали на лични за фотокнигите.Сега има промоция 4.80 паунда(това е само доставката до България,а книгата е безплатна).
Луксозна книга- 30 страници.Ако имате интерс,елате в темата за фотобокс:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=532446.new#new

# 506
  • Някъде на път....
София
Момичета, какво ще кажете за тази сделка: Сделка на деня: ФОТОЕПИЛАЦИЯ PTF на ЦЯЛ ИНТИМ за 19.90лв, вместо за 110лв.

Отзиви за студиото имате ли???  Thinking  И колко процедури трябва да се направят - 3,5,7?  Crossing Arms

# 507
А какво ще кажете за "сушито" от ENSO?! Това беше единственият ми опит , но едва ли ще повторя някоя от "изгодните" сделки. По-смешно суши през живота си не съм яла!!! Имаше с краставица, с ябълка /необелена/, с рулца от раци, със сьомга и с някаква супер миризлива риба, май херинга /не посмяхме да го ядем последното/. Ориза беше отвратителен, пълнежа - меко казано символичен, видът на "сушито".....нямам думи, нямаше две еднакви рулца.
По принцип съм сдържана, бързо ми минава, но такава подигравка.... Та това ме навежда на мисълта, че 90% отофертите по тези сайтове са такива. Жалко... за тях!
Успешни сделки, късмет  и хубав ден от мен!!!

# 508
  • Sofia, BG
Ами можеше да хвърлиш един поглед тук или да питаш - това въпросно 'суши' категорично е в черния списък откакто им излезе първата оферта - във всяка тема се обсъжда. И това генерализиране за всички останали оферти..  newsm78 аз си ги подбирам внимателно и досега не съм имала лошо попадение. Ако искаш да пробваш суши с ваучер препоръчвам на Кабуки - постоянно имат оферти, много са доволните и от Да Бар  Peace защо точно на Енсо избра? То и на снимката си личи какъв боклук е

Момичета аз ли нещо недовиждам - реших да си взема сделка от задружно (почистването на зъбния камък) и да си използвам задружните 10 лв, но не виждам опция за плащане с изи пей!!!!!!! Големите сайтове май започнаха да го раздават много важно - какво си мислят, че са монополисти ли?  #Cussing out Както отсвирих Грабо и Колектива, така и Задружно могат да им споделят съдбата - избор поне има в изобилие  #2gunfire

# 509
Доволна от салон Belize.
 newsm10

Може ли още мнения за студиото, ти за какво ходи там? Взех си ваучер за подстригване и маникюр, ако има някои изпробвал да пише моля, това ми е първия ваучер, който взимам от подобни сайтове.  Laughing

Като цяло съм доволна от Белиз-салонът е на удобно място,в центъра,мили момичета.Вчера отидох с последния/трети/ваучер за епилация на горна устна.
Купих си и аз от новите предложения подстригване и маникюр,ще ходя в края на месеца.Да видим..

Общи условия

Активация на акаунт