Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 842
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
Или просто за някой по-заможен.
Но според мен тя е амбициозна.
И много стабилен типаж.

Много ме зарадва след раздялата как се втурна да се забавлва.
Вместо да зарони едни крокодилски сълзи.
Силна жена.

# 1 711
По принцип така, ама все ми се струва, че малко я надценявате към момента ситуацията. Видяхте ли къде живеят?
Двуетажана къща в провинцията, само с охрана, без прислуга.

И да не забравяме, че тя е на 29, видяла е туй онуй от живота и знае какво иска.

Позитиви и облаги има, проблемът е, че се свиква с тях и когато започнат да се приемат за ежедневие, негативите още повече дотежават. Напр. свикваш с това, че не се налага да готвиш след уморителен 8- часов работен ден, а започваш да забелязваш все повече това, че не можеш да се храниш където и когато поискаш. Ако Кейт се беше омъжила за някой обикновен граф или за някой от редовите внуци или племенници на кралицата, съм съгласна, че ще има повече позитиви, отколкото негативи.

# 1 712
  • Варна
Без прислуга? Не може да бъде това, не бих приела!  Laughing

# 1 713
По принцип така, ама все ми се струва, че малко я надценявате към момента ситуацията. Видяхте ли къде живеят?
Двуетажана къща в провинцията, само с охрана, без прислуга.

И да не забравяме, че тя е на 29, видяла е туй онуй от живота и знае какво иска.

като видях къщата се запитах наистина ли са милиардери?

# 1 714
  • София
снощи до късно гледах най-различни филми и интервюта за и на Даяна и там тя разказваше доста откровенно за живота си.
Истина е, че животът на Кейт няма да е лек, но от нея зависи дали ще се приспособи. Гледали ли сте филмите за Сиси (не говоря за този с Р. Снайдер, а за документалните). Същата картинка, както при повечето бракове "обикновен човек с кралска особа." Кралицата взема детето и го дава на гувернантки, които да го обучават. Майката няма право на глас. Колкото и да се е борила Сиси и (Даяна се бори м/у другото), не са се преборили докрай. Това е протокола, така се прави и точка, а докато Даяна имаше самочувствието да се опълчи (от една страна е аристократ, от друга любимка на народа), то Кейт няма да има такава сила, но пък единствената й задача ще е да обича Уилям, да роди деца и да се държи правилно в обществото. Не е чак толквоа трудно, ако питате мен  Peace
Съгласна съм и с факта, че сватбата беше въпрос на време, което беше необходимо на кралското сем-во да превърнат обикновената Кейт в достойна за принцеса млада дама и успяха- промениха визия, жестове, мимики, изказ и т.н. с две думи промениха я почти на 100% и чак тогава й сложиха пръстена на Даяна  Peace Всяко едно симпатично и възпитано момиче може да бъде превърнато в прицеса с армия от учители, които ще я научат как да маха, как да слиза от кола, как да се държи с медиите, как да се храни по правилата и т.н. Постига се с много време, но става  Peace

# 1 715
  • София
Да. Идеята за кралицата ОТ народа.
Символът, който ще олицетворява все повече от аристокрацията.

Не са милиардери.
Семесйтво от средната класа.

# 1 716
Включвам се да споделя за теглото на Кейт,което гледам е обсъждано преди 10-тина страници.Наскоро четох,че принципно е тежала около 130 паунда-или както там се казва тяхната мярка,което значи ок. 59 кг.Но в последните няколко месеца е отслабнала с 15-16 паунда, което е някъде 7 кг,т.е. сега трябва да е 52 кг. Peace

# 1 717
  • София
Или просто за някой по-заможен.
Но според мен тя е амбициозна.
И много стабилен типаж.

Много ме зарадва след раздялата как се втурна да се забавлва.
Вместо да зарони едни крокодилски сълзи.
Силна жена.

според мен подкъси полите и умело му демонстрираше какво е изпуснал. Супер хитра е и знае как да получи това, към което се стреми  Peace

Позитиви и облаги има, проблемът е, че се свиква с тях и когато започнат да се приемат за ежедневие, негативите още повече дотежават. Напр. свикваш с това, че не се налага да готвиш след уморителен 8- часов работен ден, а започваш да забелязваш все повече това, че не можеш да се храниш където и когато поискаш. Ако Кейт се беше омъжила за някой обикновен граф или за някой от редовите внуци или племенници на кралицата, съм съгласна, че ще има повече позитиви, отколкото негативи.

абсолютен факт. Съпругата на Хари (която и да е тя) ще бъде в много по-изгодно положение от тази гледна точка  Peace

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 14:51 от missence

# 1 718
  • Bayern
Ето това сладурче е правнучката на кралицата Савана Филипс, кръщенето й е било 3 ни преди сватбата

Heart Eyes кукличка

Heart Eyes  много сладко бебече !

# 1 719
  • Costa Rica
Според мен са разменени надписите "преди" и "след".

Хахаха, не бях се сетила за това - може би си права.
Разменени са!
В една статия за евентуалните хирургични намеси ги имаше. Присъдата беше, че Кейт си е пипнала носа и торбичките под очите.

# 1 720
като видях къщата се запитах наистина ли са милиардери?
10ц, ти сигурно говориш за къщата на родителите на Кейт. За нея казаха, че Уилям много я е харесвал, защото има типичен домашен уют, че изобщо семейството му го е накарало да вярва, че съществува такава добра и уютна семейна среда. Ако тя е била от раделено семейство, сигурно нямало да се случат нещата (по думите на авторите на филма). Казаха също, че се е разхождал редовно из селото там ( Бък-нещо си) и хората му свикнали и му се радвали, имаше и интервю с местните кръчмари. Абе изобщо английска пасторална картинка.
Аз имах предви къщата, в която живеят Уилям и Кейт в момента, т.е. досега. Не разбрах точно къде, но е близо до военната му служба в момента, където той ходел всеки ден. Показаха я отвън и изрично наблегнаха на това за прислугата.
Кой им пере гащите не знам:)
Търсих филма или снимка, но не мога да намеря. В Гугъл открих само, че е уелски остров, казва се Anglesey и Уилям ще е там 3 години. Колко са минали не знам.
Нещо в този дух беше- http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTCnOqLaRKpb4EsK-47B3bNA … iIlZUunlQ-D5a8dvw . Абе самият факт, че гугъл не ми изкарва резултат на търсенето трябва да ви говори  през какъв филтър минава медийната информация за тях  Mr. Green

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 14:50 от Рокси

# 1 721
само на мен ли ми харесва катрин и преди, и след?
дори и майка и/както се пише/ да е подпомогнала съдбата  Crazy, супер е, жената е подредила перфектно картите на дъщеря си/ако имах дъщеря, бих направила същото/. на по-малката дъщеря след това представяне на сватбата дори шансовете и се увеличават още по-стремглаво да сключи подходящ брак.
аз пък и завиждам, мисля, че това е един живот като в приказка и веднага взимам който и да е принц.   Simple Smile

# 1 722
  • В най - голямото село
Според мен са разменени надписите "преди" и "след".

И според мен

# 1 723
И аз да се наредя за линк от филма, моля. Praynig

# 1 724
В момента по Канал 1 дават документален филм за Уилям и Кейт! Peace

Общи условия

Активация на акаунт