Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 139
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 595
Да де, ама при ръст 178 тежи 53 кг. Та 7-8 килограма в този случай не са хич малко. А пък това го твърдят пластичните, не аз.  Peace

Какво толкова? Някои сме тежали толкова на тези години, не е нещо изключително?! Аз съм 174 и на тези години тежах 46-48-кг - WTF@!

А разните му простаци като Дюкан и пр. си умират за автореклама - какво му е чудното?!

# 2 596
 Как така Обама и жена му не са били поканени на сватбата?
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1358965/Obamas-invited-P … oyal-wedding.html

# 2 597
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1358965/Obamas-invited-P … oyal-wedding.html

Поради причината, че разходите за охраната им би била твърде необоснована.
Това беше изяснено още преди сватбата.

# 2 598
  • София
missence,
И аз съм съгласна със тебе за потеклото, ама не виждам никаква корекция да е направена на Ушатия например или на Камилчето. Само забележи Камилчето като върви на какво ти прилича, не искам да обиждам жИната, .....нещо не може да се прикрие . Там явно не са се старали да прикриват или да коригират. То така можем да спорим, незнам до кога де Wink

Аз си защитавам момичето от народа де.....нищо, че малко милионерче пада Wink

еее, той е престолонаследник и при него изобщо не се и говори за такова нещо. Принципно много се изисква от тези, които имат "поддържащи" роли в кралското сем-во. Все едно Уилям да ми направят корекция на зъбите. Предполага се, че родените със синя кръв са съвършенни по природа  Mr. Green

# 2 599
  • София
Чета нещичко за сватбата и попаднах на това - http://www.facebook.com/pages/Pippa-Middleton-Ass-Appreciation-S … 471735513?sk=wall Laughing Laughing Laughing
Excuse me, ако е публикувано.
Това общество имаше 44 000 почитатели в деня след сватбата, сега гледам са станали над 190 000  Shocked То бива дупе, бива, ама.... Joy

# 2 600
  • Майничка
Osama Bin Laden died a very happy man after he was shown Pippa's beautiful arse by the American SEALS before they shot him dead!

Цитат от там. Joy

# 2 601
  • София
Бабата на Камила била любовница на крал Едуард, прапрадядо на Чарлз. Именно този факт използвала Камила, за да се запознае доста нетрадиционно с престолонаследника на игрището за поло през 1970 г. Още тогава те се възползват от шанса, който съдбата им дава, но само наполовина - стават любовници. Чарлз до такава степен загубва ума и дума по Камила, че говори за брак с нея. Отговорът на висшестоящата му майка е: "това не е кралски материал."

В тази оценка се включва всичко, което по-късно ще бъде казано по адрес на Камила - тя не е от високоблагородно потекло, не е достатъчно красива и освен това е по-голяма от принца с една година. Не говорим за това, че отдавна вече не е девственица. Въобще That's not queen's material! е височайшето мнение на кралицата-майка.

Но въпреки всичко Камила се харесва на мъжете. Още от съвсем млада има романтични отношения с младежи от добри семейства, сред които банкерският син Рупърт Хамбро и синът на авиатора Сър Ендрю Бърк... По времето, когато в мрежите й пада принцът-престолонаследник, тя има роман със светския красавец Ендрю Паркър-Боулс. Говори се дори, че афишираната й връзка с Чарлз била средството да накара плейбоя Ендрю да й обърне по-сериозно внимание и дори да й направи предложение за брак. Така или иначе на родство с кралското семейство тя не можела да разчита.
Въпреки всичко Чарлз иска ръката на любимата си през 1972. Тя му отказва под предлог, че държи на любовта им, но и на своята независимост. Скоро обаче се разделя с тази независимост, казвайки "да" на Ендрю Пракър-Боулз. Чарлз е разтърсен от новината за сватбата им през юли 1973, когато той е на служба в Кралската флота. Изпада в дълбока депресия и е пред прага на самоубийство. Като се посъвзема, започва да звъни на Камила и да й пише горещи писма, така че тя отново го приема в дома си.

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 19:21 от missence

# 2 602
  • София
Въобще That's not queen's material! е височайшето мнение на кралицата-майка.

Което докара доста главоболия на височайшата и глава и в крайна сметка Камила пак и е снаха...че даже и куин като нищо ще стане.

# 2 603
  • София
ето и описанието за Даяна, с което са я смятали за "добра партия": "Очарователна и сладка. Лишена от забележителни интелектуални качества, но перфектна за деца. Родена от добрата страна на бариерата. Многообещаваща."

# 2 604

Поради причината, че разходите за охраната им би била твърде необоснована.
Това беше изяснено още преди сватбата.

Пропуснала съм, благодаря ти.

# 2 605
  • София
в dailymail пишеше, че Обама се чул с кралицата в седмицата на сватбата и се разбрали ударът на Осама да стане след сватбата, за да може общественото внимание да е приковано в кралския двор и сватбата да мине блестящо  newsm78

# 2 606
Кого наричате 'кралица-майка'? Тя почина жената.

# 2 607

missence, някои от тези неща са си ги изсмукали от пръстите българските журналисти.
Потърси на английски.

Ето какво казва кралският биограф в документален филм по въпроса:
Royal author and biographer Christopher Wilson adds:
"There was never any question of his marrying Camilla. She was not a virgin and the court certainly had no idea of allowing him (Charles) to marry a woman, let's say, of easy virtue.
"Charles knew that and Camilla knew that."

http://www.gossiprocks.com/forum/gossip-archive/43758-channel-4- … -easy-virtue.html

# 2 608
  • София
~Ружа~, да, основното е била девствеността й и по-точно липсата на такава. "Биографът" съм го гледала много пъти. Факт е обаче, че явно традициите не са това, което бяха. Просто времето е друго или пък са се поучили от грешките си. И Кейт е имала любовни връзки преди Уилям, но не са го спрели да се жени за нея  Peace

# 2 609
ето и описанието за Даяна, с което са я смятали за "добра партия": "Очарователна и сладка. Лишена от забележителни интелектуални качества, но перфектна за деца. Родена от добрата страна на бариерата. Многообещаваща."

Завалийката. Аз много бих се обидила.

Общи условия

Активация на акаунт