Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 491
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  juja_-подкрепям те изцяло   bouquet
  gospojata-явно само шумотевицата от детската градина сме взели  Laughing/това в триъгълника на шегата,да не се засегне някой,за всеки случай си пиша  Simple Smile /

# 91
 gospojata-явно само шумотевицата от детската градина сме взели  Laughing
Joy Joy Joy

# 92
 gospojata-явно само шумотевицата от детската градина сме взели  Laughing
Joy Joy Joy

JoyДа , тук и децата не могат да ни съперничат ! Joy Joy Joy

# 93
  gospojata-явно само шумотевицата от детската градина сме взели  Laughing
Joy Joy Joy

JoyДа , тук и децата не могат да ни съперничат ! Joy Joy Joy

При децата все някое ще заеме "лидерското място", но при нас нещо не се получава, не се даваме лесно....женска му работа... newsm78

# 94
 smile3503Само за тези ,които не са гледали филма до края

Бихтер сега започва тактика на внушение към Бехлюл ,
но Бехлюл не се влияе
/ вярват и само някои.... на които така им харесва/.

Ти обичаш мен
Ти се жертваш за Нихал
Ти не искаш Нихал,а мен

Според мен е важно:
,да се  чува  Бех и да се гледа  играта на Бех,
да се игнорират думите на Бих ,когато говори какво мислел Бех,
защото  вкарва в друг филм

# 95

Направо да ни дишат праха  Joy
  Не смятам,че някой трябва да е лидер,това е форум-всички имат равни права   и спазват еднакви правила Peace

# 96
[quote author=charovnica link=topic=580435.msg18553678#msg18553678 date=1304093974

Не смятам,че някой трябва да е лидер,това е форум-всички имат равни права   и спазват еднакви правила Peace
[/quote]
 Подкрепям те изцяло ! Peace Въпреки , че във всяка една социална група винаги има формални и неформални лидери ! Винаги съм казвала , че не тук е мястото да се изявява нечие Его ! Peace

# 97
[quote author=charovnica link=topic=580435.msg18553678#msg18553678 date=1304093974

Не смятам,че някой трябва да е лидер,това е форум-всички имат равни права   и спазват еднакви правила Peace
Подкрепям те изцяло ! Peace Въпреки , че във всяка една социална група винаги има формални и неформални лидери ! Винаги съм казвала , че не тук е мястото да се изявява нечие Его ! Peace
[/quote]

Ехо, не това имах предвид - коментара ми беше, следствие вашите сравнения с детската градина, не говоря нито конкретно за форума, нито за по принцип!  Peace

# 98
Тази сцена на вцепенения Аднан и съсипания Бехлюл, който го наблюдава ......това е обяснението, защо Бехлюл не може да стигне до края с Бихтер! Пък, който иска да гледа друг филм.

# 99
Играели си с честта на дъщеря й... Joy Joy Joy

Горкия Нихат. Cry Каква вина има - в крайна сметка??? Cry

# 100
Играели си с честта на дъщеря й... Joy Joy Joy

Горкия Нихат. Cry Каква вина има - в крайна сметка??? Cry

Горкия, той го отнесе... ooooh!

# 101
Никаква ! Просто той беше пред очите на Фирдевс и го отнесе ! Да не се чудим и на кого прилича Бихтер , когато напада нищо не подозиращите около нея ! Peace
 Чувството за вина винаги е било водещият мотив Бехлюл да не стигне докрай с Бихтер , така е ! Но сега вече го смазва наистина !
Нихал каза много мъдри думи , успокоявайки Бюлент ! Peace

# 102
В тази серия баба Фирдевс надмина дори Бихтер.  #Crazy "Играете си с честта на дъщеря ми!"... че Бихтер има ли такава?!?  Joy И Фирдевс я е страх да не я надмине Бихтер... изкара си го на Нихат, който няма никаква вина. А Бихтер и Бехлюл като ги е толкова "жал" за Аднан и не го напускат, защо продължават да се срещат? Да им имам и съжалението...  ooooh! ooooh! ooooh! Нихал каза много вярни думи на Бюлент, за съжаление, отнасящи се за Бихтер и Бехлюл - "близки" хора, които ти забиват нож в гърба.

"Напусна ви"...  Joy Нагла, нагла... Стана ми мъчно за Аднан, когато каза, че е жалък. Ако той се самоопределя като такъв, то Бихтер и Бехлюл са нищожества.
Да... сега ще изкарат Аднан виновен и ще му го изкарат през носа, че се е усъмнил в тях. За такива хора думи нямам, те дори не си струва да се споменават.  Peace

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 21:00 от _Sylvia_

# 103
Само Фирдевс може да излезе от такава ситуация на бял кон ! Машаллах !

# 104
Направо познах - сега Аднан ще е виновен, че се е усъмнил в Бихтер и Бехлюл, а те ще се правят на жертви.  #Crazy #Crazy #Crazy
А какво означаваха думите на Бихтер - не мога повече да се боря, победени сме? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт