Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 194

• 35 527
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте неуморна дружина....
Наминавам на вечерна визитация и какво да видя- шефката се е завърнала, липсваше ни Тарабас.Пиши по-често. Hug Hug Hug
Боб, отново си творила невероятни стихове..Поздравления скъпа!

# 586
Дани,за Нашата история  smile3501 smile3501 newsm51

# 587
Покрай матурите с теста на бай Гяня и гадните фрагменти ми хрумна една идея. Така и така ще се явяваме на изпити, да добавим и един за професия. Толкоз уроци по целуване ни предложи Харунски. Докато Рекси и Ураганчето са на частни уроци в Истанбул, ние вместо да гледаме гадната серия да се упражняваме пред компютрите по двойкир по тройки, кой както предпочита и вещото ръководство на бат Харун по целувки. Да видим накрая на изпита за професия кой най-добре ще се  представи.   love001  love001  love001  love001  love001

Пепелче ЧРД
бъди жива, здрава,  красива и безмерно щастлива
 newsm51 newsm51 newsm51

Бобо, милата ми тя, не само че остарявам ами оглупявам, твоят имен ден прехвърлих на Бобояна, която скоро имаше рожден ден, ама нейсе и със закъснение живо и здраво да ти е името, дълги години да си го носиш с радост и достойнство txtloves txtloves txtloves txtloves

# 588
  Нашата история

Отначало всичко беше ясно-
вървеше си по мед и масло-
мъж предложи брак на жена,
тя заради лъжи се поколеба...
Съдбата с тях се заигра,
той срещна нейната сестра,
любовната магия ги завъртя
и после се заформи една...

Дани, поздравления за стиха!  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 589
Дани невероятно както винаги smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

# 590
  • Варна

Малко мъжки прелести в аванс! newsm10 newsm53 newsm53 newsm53 smile3521 newsm09 newsm09 newsm09

# 591
Момичета,благодаря ви за пожеланията.  Hug Hug Hug
Локвите мисля да ги избегна,че то освен някой хубав батко,може и много ядове да ми дойдат до главата  hahaha hahaha hahaha hahaha ,че ако ревна и аз като Еда току виж прелял Босфора и трябва да се обявява извънредно положение  Joy Joy Joy Joy
Мисля да бъда предвидлива като Ямурчето и да си взема шнорхел и плавници  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Рекси, пълна екипировка или само шнорхел и плавници?  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3534 smile3534 smile3534
hahaha Joy hahahaРекси с тази прекрасна екипировка......няма да приемеме никакви оправдания......Искаме до снимачната площадка да се добереш и с Хубавелко да се снимаш.
Не забравяй при снимката ......да я свалиш за да те познаем ,че си ти Laughing
Високопроходима ще си за всякакъв терен и условия.Длъжна си да го намериш и  smile3509 малии колко ще е готино  girluu newsm19  girluu
малии, няма оттърване и под водата да е пак частни уроци по целуване ще раздава

# 592
  • Русе
Дани, върховна си! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss
Малииииииииии, този миг, от снимките ти, мислех,4е ще е днес! "Минах ли се..." smile3555

# 593
Днес ходих на очен лекар, разшириха ми зениците  smile3556 и сега приличат на пулове за табла! Grinning Поради тая причина ви изоставям рано- рано, но под влияние на двата фрагмана с говор, спретнах едно стихче, за да си припомним

Нашата история

Отначало всичко беше ясно-
вървеше си по мед и масло-
мъж предложи брак на жена,
тя заради лъжи се поколеба...
Съдбата с тях се заигра,
той срещна нейната сестра,
любовната магия ги завъртя
и после се заформи една...
.........................
Дани, на ниво както винаги. Поклон пред таланта ти!
 newsm51 newsm51 newsm51

П.С Почивай си сега, а утре те очакваме в коментарното студио.

# 594
Благодаря на всички за милите думи  bowuu  Hug Hug Hug Hug Hug
Боб, голяма работа си  Heart EyesКога успя да спретнеш цели две стихчета  newsm78 Поздравления за Букет и Делегация *не ми излизат кавичките*  bouquet Сега чакам Дани да ни зарадва .
Бобо, добре съм  bowuu Нали съм безработна, та по цял ден ви чета и ви се радвам, но на котлона винаги къкри нещичко и като гледам за сега в едно помагат отварите, в друго не, но накрая ще успея, та може и хеликоптера да видя отблизо Laughing
Рекси, Ураганче, Зизу и други ако има в групата - от мен пожелания за най-веселата екскурзия в едно стихче:

Група приятелки куфари стягат
чанти, обувки и рокли слагат.
Път ги чака, до Стамбул отиват
с мисия тайна-Харун ще откриват.

Лек път момичета и много веселие,
избягайте малко от туй ежедневие.
Поздрави на Харун и Еда да носите
и тяхна визита при нас да изпросите.

# 595
  • Русе

Ще се пла4е утре, компания! smile3518

# 596
Благодаря на всички за милите думи  bowuu  Hug Hug Hug Hug Hug
Боб, голяма работа си  Heart EyesКога успя да спретнеш цели две стихчета  newsm78 Поздравления за Букет и Делегация *не ми излизат кавичките*  bouquet Сега чакам Дани да ни зарадва .
Бобо, добре съм  bowuu Нали съм безработна, та по цял ден ви чета и ви се радвам, но на котлона винаги къкри нещичко и като гледам за сега в едно помагат отварите, в друго не, но накрая ще успея, та може и хеликоптера да видя отблизо Laughing
Рекси, Ураганче, Зизу и други ако има в групата - от мен пожелания за най-веселата екскурзия в едно стихче:

Група приятелки куфари стягат
чанти, обувки и рокли слагат.
Път ги чака, до Стамбул отиват
с мисия тайна-Харун ще откриват.

Лек път момичета и много веселие,
избягайте малко от туй ежедневие.
Поздрави на Харун и Еда да носите
и тяхна визита при нас да изпросите.
Браво,Тарабас  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

# 597
  • Русе
Дами, лека нощ от мен! До утре! smile3524

# 598
Боже, Дани докато напиша, че чакам да ни зарадваш и ти вече си написала великолепно стихче.
Поздравления и си почивай, пък и утре е ден

Валдес,  bowuu специално за ония сладури, само се връщам да си ги гледам  Laughing
Рекси, страшен костюм  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 22:11 от Тарабас

# 599

Ще се пла4е утре, компания! smile3518

Но преди да приготвим кърпичките, да се насладим на Изкушението...

http://www.youtube.com/user/kesara1262#p/a/u/1/gOvL0tvYEeE[/video]

Общи условия

Активация на акаунт