Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 194

• 35 518
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Тарабас ,Дани ,Боб   smile3501 smile3501 smile3501   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 601
Лека нощ Вени,Дани.И аз се оттглям за да събирам сили за утре вечер. smile3524

# 602
Благодаря на всички за милите думи  bowuu  Hug Hug Hug Hug Hug
Боб, голяма работа си  Heart EyesКога успя да спретнеш цели две стихчета  newsm78 Поздравления за Букет и Делегация *не ми излизат кавичките*  bouquet Сега чакам Дани да ни зарадва .
Бобо, добре съм  bowuu Нали съм безработна, та по цял ден ви чета и ви се радвам, но на котлона винаги къкри нещичко и като гледам за сега в едно помагат отварите, в друго не, но накрая ще успея, та може и хеликоптера да видя отблизо Laughing
Рекси, Ураганче, Зизу и други ако има в групата - от мен пожелания за най-веселата екскурзия в едно стихче:

Група приятелки куфари стягат
чанти, обувки и рокли слагат.
Път ги чака, до Стамбул отиват
с мисия тайна-Харун ще откриват.

Лек път момичета и много веселие,
избягайте малко от туй ежедневие.
Поздрави на Харун и Еда да носите
и тяхна визита при нас да изпросите.
Браво,Тарабас  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51
Присъединявам се към поздрава. newsm51 newsm51 newsm51

# 603
Благодаря на всички за милите думи  bowuu  Hug Hug Hug Hug Hug
Боб, голяма работа си  Heart EyesКога успя да спретнеш цели две стихчета  newsm78 Поздравления за Букет и Делегация *не ми излизат кавичките*  bouquet Сега чакам Дани да ни зарадва .
Бобо, добре съм  bowuu Нали съм безработна, та по цял ден ви чета и ви се радвам, но на котлона винаги къкри нещичко и като гледам за сега в едно помагат отварите, в друго не, но накрая ще успея, та може и хеликоптера да видя отблизо Laughing
Рекси, Ураганче, Зизу и други ако има в групата - от мен пожелания за най-веселата екскурзия в едно стихче:

Браво,Тарабас  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

+1

# 604
# 605
  • Варна
И като съм почнала веднъж, все някак ще намеря буквите на клавиатурата  Rolling Eyes Shocked Peace

Сила

Душата ми страда неутешима,
от мисли за теб завладяна
и младостта ни недоизживяна...
Свързва ни любов непобедима,
неподвластна на разстояния,
време и външни влияния...
Любов красива, силна и упорита...
Настани се в сърцето без да пита,
живота ми изцяло преобърна...
Душата ми на кръст разпъна,
накара ме да страдам,да се терзая,
да летя в облаците и да мечтая...
Усетих вкуса на мъжките сълзи
от жестока мъка и давеща тъга...
Любувах се на блясъка в очите
от пълно щастие и любовна нега...
Ти ме промени безвъзвратно!...
За мен е съвсем непонятно
как всяко твое настроение,
поражда неповторимо вълнение...
Всяка усмивка или поглед
ме гори с огън или сковава в лед...
С теб плача или се смея...
Заради теб, любима, аз живея!...
Сила ми дава само любовта-
да се боря и оцелявам!...
На нея се уповавам и надявам
да ме спаси от смъртта!...

Лека нощ! bye Да събираме сили за утре вечер, че ще бъде тежка с тая тягостна серия... ooooh! ooooh! ooooh!

# 606
Пепел от рози - Честит рожден ден! Пожелавам ти много щастие и пътешествия по света и у нас!

Поздравления за чудесните стихове на Боб, Дани, Тарабас,.......! И цветя за  всички от форума!

# 607
Мило, за красотата, която създаваш.

П.С Вени, Дани, лека нощ!

# 608
  • София
Момичета,благодаря ви за пожеланията.  Hug Hug Hug
Локвите мисля да ги избегна,че то освен някой хубав батко,може и много ядове да ми дойдат до главата  hahaha hahaha hahaha hahaha ,че ако ревна и аз като Еда току виж прелял Босфора и трябва да се обявява извънредно положение  Joy Joy Joy Joy
Мисля да бъда предвидлива като Ямурчето и да си взема шнорхел и плавници   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Рекси, пълна екипировка или само шнорхел и плавници?  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3534 smile3534 smile3534
hahaha Joy hahahaРекси с тази прекрасна екипировка......няма да приемеме никакви оправдания......Искаме до снимачната площадка да се добереш и с Хубавелко да се снимаш.
Не забравяй при снимката ......да я свалиш за да те познаем ,че си ти Laughing
Високопроходима ще си за всякакъв терен и условия.Длъжна си да го намериш и  smile3509 малии колко ще е готино  girluu newsm19  girluu
Горкия Серхан  hahaha hahaha hahaha hahaha ако знае какво му мислим ще бяга през девет планини в десета,ще каже да ни сложат снимките на границата и да не ни допускат на негова територия  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Иначе ще бъде принуден и подводни уроци да дава  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 609
  • София
Благодаря на всички за милите думи  bowuu  Hug Hug Hug Hug Hug
Боб, голяма работа си  Heart EyesКога успя да спретнеш цели две стихчета  newsm78 Поздравления за Букет и Делегация *не ми излизат кавичките*  bouquet Сега чакам Дани да ни зарадва .
Бобо, добре съм  bowuu Нали съм безработна, та по цял ден ви чета и ви се радвам, но на котлона винаги къкри нещичко и като гледам за сега в едно помагат отварите, в друго не, но накрая ще успея, та може и хеликоптера да видя отблизо Laughing

Тарабас,специално за теб

# 610
Роси, прекрасно оформление! Поздравления и за теб и за Вени и прекрасното и стихче  smile3501 smile3501 smile3501  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Данииииииии, явно размера на зениците няма значение - браво !  smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

След дълго отсъствие
оттеглям присъствие.
С калъфка под мишка,
без никаква книжка
на сън се отдавам,
че утре КЪСНО ще ставам smile3532  smile3534 - привилегия на безработните.

Лека нощ ! До утре.

# 611
# 612
Пепелче честит рожден ден бъди щастлива.За теб

# 613
Малеееееее Рекси,  bowuu за хубавия букет от още по-хубавия приятел  Hug  love001
Рекси, вЕрно ли това си ти  newsm78 и наистина ли тръгваш с толкова куфари и чанти newsm78

Много си хубава, току виж Харун се скрил в някой куфар  newsm17 newsm62

# 614
Леле,
докато влезна в темата и повечето са решили да си лягат  smile3524. Добре, че Мокси започва да се грижи за нас припомняйки страхотни моменти от сериала  Hug. То май както гледам скоро само те ще останат да ни топлят. Само да направя наколко и аз ще взема да пусна.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт