Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (тема 3)

• 59 303
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Регистрирам тук и сега сдружение за Козлодуй, с кодово име "Промяната в проект" Mr. Green
И обещавам - утре сутрин, когато цялата общинска бюрокрация си пие кафето във фейса, да кача тези снимки и да кажа на г-н Кмета, ако той сам не се е сетил и не го е приложил, как да събере седства за нещо полезно.
Добри, обещавам да питам колко глобени има за изхвърляне на боклук на места, дето се водят парк и дали има глобени за масовото палене на кой каквото се сети. Последните дни града мирише така, все едно е опожарен.

# 421
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Регистрирам тук и сега сдружение за Козлодуй, с кодово име "Промяната в проект" Mr. Green
И обещавам - утре сутрин, когато цялата общинска бюрокрация си пие кафето във фейса, да кача тези снимки и да кажа на г-н Кмета, ако той сам не се е сетил и не го е приложил, как да събере седства за нещо полезно.
Добри, обещавам да питам колко глобени има за изхвърляне на боклук на места, дето се водят парк и дали има глобени за масовото палене на кой каквото се сети. Последните дни града мирише така, все едно е опожарен.

можеш да го питаш и как в парка срещу детска градина Мир се строи кръчма  Confused

аз лично на кмета не се надявам.
 Tired лошото е, че не виждам на кого да се надявам.
преди разчитах на здравия разум, после на майчинските инстинкти у жените, след това на комисии, на смяна на кметове...

а паленето е от както съм тук. имало е предложение от частна фирма да се построи фабрика за ускорено компостиране, предават се всякакви растителни отпадъци и се получава торопочвена смеска. да я виждаш наоколо?

# 422
# 423
  • София
Хайде да запишем тези въпроси и да идем на приемен ден при кмета или зам-кмета. Ние бяхме ходили миналта година и се държаха съвсем човешки (може би защото бяхме информирали вестника и се изтъпанихме с репортерката  Whistling )

За Промяната проект аз първосигнално дадох отказ (първо си прегледах мейла и после - форума)... името ми напомни на някаква политическа организация, и аз не знам защо  Embarassed освен туй си мисля, че може да е по-добре да е група, а не "човек"  newsm78

# 424
За Промяната проект аз първосигнално дадох отказ (първо си прегледах мейла и после - форума)... името ми напомни на някаква политическа организация, и аз не знам защо  Embarassed освен туй си мисля, че може да е по-добре да е група, а не "човек"  newsm78

Зеленко, заигравка с формацията на сегашния кмет - неговата е Проект Промяна, ама промяната си остана в проект Mr. Green

# 425
Така и така сме подхванали една специфична тема, та и аз да се включа с нещо Simple Smile Не знам дали ви е направило впечатление, но по всички държавни институции (и не само) в града са разлепени табели "Забранено пушенето.При нарушения позвънете на 092 62 22 74"(цитирам по памет,но телефонния номер е точен). Е познайте какво? Изненадани или не такъв номер не съществува ХА ХА ХА! Аз като съвестен гражданин видях нарушение и реших да докладвам , но УВИ Confused ..................
Какво повече да кажа

smile3556

# 426
  • София
По гражданската тема, днес наминах през Общината да се консултирам. Служителката беше много любезна и направо ме посъветва да си напиша заявления и да ги депозирам в Деловодството. Така че съм писала за колчета или каквото-там-да-пречи-на-паркирането-върху-тротоара до ОДЗ "Мир" и за информационни табели за новите детски площадки в ж.к. Три - юг. Отне ми около 10 минути, предимно писането на ръка. Кой още би се включил?

lady_Blu , моля те да добавиш обяснението за името във Фейсбук в основната информация: мисля, че е важно да се отграничим ясно от политическата формация с близко наименование  Peace Аз лично по няколко линии не желая да се "забърквам" с политика.

dysi
, ако това е точният номер, не пише ли КЪДЕ се звъни? Да не би да е сменен? Хайде да разнищим тази работа  Mr. Green Аз ще се оглеждам също тези дни  Peace

Ако ви е интересно, каня ви за гледаме уебинар в СРЯДА: 5 октомври, сряда, 14:30 ч., Ла Лече Лига онлайн уебинар, тема: “Да поговорим за… кърменето в другите страни”

Хайде на пълна програма в ЧЕТВЪРТЪК!

10 ч. сладкарница ПАРФЕ, комплекс Сони, неформална кърмаческа среща с подкрепата на Ла Лече Лига, тема: “Първи дни с новото бебе у дома”

18 ч. Театрална постановка за деца "Златка златното момиче"
Домът на енергетика ви кани на 06.10.2011 г., четвъртък, от 18.00 часа в Зрителна зала на театрална постановка за деца "Златка златното момиче" на Музикален театър гр. Ловеч. Режисьор Светлана Атанасова, музика Милена Дафинина.
Цена на билета: 2 лв.

# 427
Утре не ме бройте за среща ,че си имам рожденник.Приятно изкарване.

# 428
  • София
Днес на Индианската площадка отрязаха още едно голямо дърво... питах за разрешително, имали били да отрежат 3 дървета, ама щели да посадят 8. Информационната табела била готова още вчера, някъде из обекта била. Собственикът бил засадил много дървета в Козлодуй, вкл. някакви специални брезички около Короната и ме посъветва да питам в Общината защо отрязали многогодишно сърво през стария съд миналата година Tired

# 429
някой знае ли какви ги майсторат на площада,че днес като минах имаше камион и почнаха да зглабят някакви платна. newsm78

# 430
  • София
Ще има "Панаир на модата"  Peace

# 431
Че нали отдавна не са идвали ,от пролетта. Crossing Arms

# 432
идват два пъти годишно-пролет и есен

# 433
  • София
Цитат
Съобщение от Отоплителната централа
Публикувано на:  10.10.2011 

Уважаеми абонати,
Поради рязко застудяване от днес 10.10.11г. се пуска отоплението на детските градини, училища, Болница, Хотел, Дом на енергетика и Дом за социално подпомагане на деца и семейства в риск.
При три последователни дни със средно дневна температура под 12°С ще пуснем отоплението на всички обекти със завършени ремонтни дейности и запълнени вътрешно отоплителни инсталации.

# 434
Така и така сме подхванали една специфична тема, та и аз да се включа с нещо Simple Smile Не знам дали ви е направило впечатление, но по всички държавни институции (и не само) в града са разлепени табели "Забранено пушенето.При нарушения позвънете на 092 62 22 74"(цитирам по памет,но телефонния номер е точен). Е познайте какво? Изненадани или не такъв номер не съществува ХА ХА ХА! Аз като съвестен гражданин видях нарушение и реших да докладвам , но УВИ Confused ..................
Какво повече да кажа

smile3556

След упорито търсене в нета успях да се добера до РИОКОЗ Враца и там телефона за сигнали е 092/626377 Simple Smile А на въпроса ми защо е разпространен несъществуващ телефонен номер ми казах, че работят по въпроса Joy Ха да видим колко време им трябва , че да коригират грешката

Общи условия

Активация на акаунт