Сериал " ВЪПРЕКИ ВСИЧКО"/ "HERŞEYE RAĞMEN" по ATV - Тема 2

• 24 811
  • 318
  •   1
Отговори
# 195
Ох, върнахте ми оптимизма, че хубавия сериал ще го има. Laughing Laughing Жалко тогава за Мюмтаз, че ми е много симпатичен образ. Tired Всъщност изобщо не ми харесва, че той умира, не ми се гледаха такива драми, и си мисля, че ако не бяха се забързали да приключват със Сезона Wink, щеше да си е жив и не много здрав. Hug Много жесток удар е неговата загуба за Лейля, затова в този момент, най-омразния човек за нея е Мехмет.

Фенче, за жалост никоя фенка не си е прибавила това клипче в колекцията.  Mr. Green Май аз съм най-голямата фенка на Джан Нергис /само да не съм единствена Wink/. Не успя да стане известен - не му стигнаха сериите. Laughing Но нищо, все още е младо момче, дано да има успехи в бъдеще. Hug

Приканвам всички фенки на сериала да уважим  Grinning с присъствие последната серия от сезона  Laughing
Точно в 23.00 часа. Но как ще се спи после, след толкова много мъка, незнам. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 21:58 от Stefok

# 196
Аз вече се подреждам в очакване на серията, нищо че има още 1 час Grinning колкото и да е драматична ще го преживеем, само накрая всички да оцелеят.....за 2-я сезон Praynig Crazy

# 197
Аз вече се подреждам в очакване на серията, нищо че има още 1 час Grinning колкото и да е драматична ще го преживеем, само накрая всички да оцелеят.....за 2-я сезон Praynig Crazy
newsm10
А и Мюмтаз може да се окаже в новия сезон жив.  Laughing Rolling Eyes Смъртта му е постановка  Laughing, за да може по-лесно да хванат убиеца Тахсин. Hug

# 198
newsm10
А и Мюмтаз може да се окаже в новия сезон жив.  Laughing Rolling Eyes Смъртта му е постановка  Laughing, за да може по-лесно да хванат убиеца Тахсин. Hug

Не знам дали Мюмтаз може да се окаже жив /ако има друг сезон/ но ми е много странно как Лейля ще повярва, че Мехмет е прострелял баща й. Това момиче толкова ли хич не го опозна що за човек е, че да повярва на такова нещо. Shocked

# 199
Нямам надежда съдията да се окаже жив, но имам надежда, че сериала ще бъде продължен през есента. Hug

Стеф, Джан Негрис идва сега прохожда в  актьорската професия  и мисля, че ще има много нови предложения! Peace

Галка, за 2-я сезон  поне четворката / Лейля, Зелиха, Мехмет и Нусрет/ ще оцелее!
Hug

# 200
Ето и линк  http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv при мен върви горе-долу добре, а като пуснат реклами от горе-долу става пИрфектно. Mr. Green

# 201
Приятно гледане на всички! Ще пописвам в рекламите. Laughing

Разучих, че отскоро в Турция имало нова рекламна схема,
която много отказвала зрителите да гледат и смъквала рейтингите на сериалите.
Преди рекламите били на 20 минути по 8 минутен блок, а сега на 10 мин по 4 мин. блок.
Продуцентите негодуват с право, както и на нас ни писва от накъсвания,
ама какво да се прави. Rolling Eyes

Стеф, видях, че в профила има твои клипчета, но помислих,
че момичето си ги е добавило в колекцията Joy

# 202
Приятно гледане на всички! Ще пописвам в рекламите. Laughing

Разучих, че отскоро в Турция имало нова рекламна схема,
която много отказвала зрителите да гледат и смъквала рейтингите на сериалите.
Преди рекламите били на 20 минути по 8 минутен блок, а сега на 10 мин по 4 мин. блок.
Продуцентите негодуват с право, както и на нас ни писва от накъсвания,
ама какво да се прави. Rolling Eyes

Стеф, видях, че в профила има твои клипчета, но помислих,
че момичето си ги е добавило в колекцията Joy

Така си е, тъкмо свърши повторението и хоп реклами, после дадат 5 мин. и хайде пак реклами, наистина е вбесяващо. ooooh!

Приятно гледане Hug

# 203
Оле, Лейля, полудя, че и как погрознява като крещи. Mr. Green

# 204
Оле, Лейля, полудя, че и как погрознява като крещи. Mr. Green

Как можа да повярва, че Мехмет е способен на такова нещо ooooh!

# 205
Тахсин май щеше да бяга, но новината за Мюмтаз ще го спре. Sick

# 206
Каква серия newsm45 този Тахсин заслужава жив да го одереш #Cussing out #2gunfire

# 207
У Нусрет вътрешната борба, да покаже ли бележката или не,завърши по най-безславния начин.
Тахсин беше готов да изчезне!
newsm78

# 208
Така и не ми стана симпатична тази Л..ейля , а сега и Нусрет,въпреки ,че реакцията му беше предвидима...жалко за хубавия сериал и чудесните актьори.

# 209
Много съм разочарована от Лейля - Мехмет вече ич не го давам на нея,
нито във 2-и, нито в 15-и сезон doh
Да си ходи при Нусрет - как само накъса бележката. Mr. Green
----------------------------
Момичета, има ли нужда да обяснявам нещо по серията,
което евентуално не сте разбрали newsm78
Мюмтаз говореше в съня си за Азиз.
Упр.на Мехмет пита Тахсин колко човека ще трябва да застреля и
отказа повече да му помага.
Асуман предлага на момичето пари, за да се откаже от Ахмет,
но то отказа.