Как планирате пътуванията си при опити за бебе?

• 1 372
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Да се възмущавам ли? И защо? Не - просто ми е смешно.  Mr. Green

# 16
Аз също предпазливо не планирам пътувания...Планирали сме някакво море, но ако стане чудото много ще се замисля дали да отида и ще се консултирам с доктор. Но моята бременност ще е най-вероятно рискова, защото имам задравословни проблеми. Иначе, при нормалните бремености, жените си пътуват, доколкото знам.

# 17
Естествено, че пътуват. Бременността е естествен процес за женския организъм - това не е болестно или инвалидно състояние за да се затвориш вкъщи и да не мърдаш никъде.
Всеки сам си решава, но не смятам, че е необходимо лишаването ни от малките житейски радости.
Имам позната, която е екскурзоводка на групи до Гърция - почти до последно преди да роди беше в автобуса. Но тя просто е много активен, енергичен човек  и не мога да си я представя да се затвори вкъщи.

# 18
  • София
Естествено, че пътуват. Бременността е естествен процес за женския организъм - това не е болестно или инвалидно състояние за да се затвориш вкъщи и да не мърдаш никъде.

Съвсем права си  Peace Прави ми впечатление, че масово жените забравят колко нормално и естествено е това състояние и наистина се паникьосват, все едно страдат от тежка болест. Мисля, че вина за това имат и лекарите, които вместо да те успокоят, се чудят как да те наплашат! Една бременна жена нито е инвалид, нито е сособено крехка, че да се изолира от света и да си наложи куп забрани и органичения. Разбира се, говоря за нормална бременност, не за рискова.

Общи условия

Активация на акаунт