Частни детски градини София 3

• 71 882
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
В началото на март бяхме на уговорена среща с Източното Кармелини Монтесори. Говорих с преди това с Жени Пирялкова. Групата от годинка (всъщност нямаше толкова малки деца, най-малкото беше на 1 и 7-8 месеца) до 2,5. Имаше някакъв вариант да приемат фъстъчката, но по разни мои съображения предпочетох Доверие пред въпросната градина.  
Десетина минутки пешеходство на умерено вървящ възрастен е разстоянието от метро-станцията при Интерпред до Чехов.

# 151
Ама то и по другите тука из центъра е същата работа, но там и други майки са получили откази, но за тази специално започнах да се притеснявам да не излезне, че само на мене са ми отказали...

bast, кои градини имаш предвид като казваш "тука из центъра"? Защото тука из центъра частните градини се броят на пръстите на едната ръка и повечето са мизерия и не стават.

# 152
  • София
А каква е таксата за Камелини монтесори в Изток?

# 153
400+храната беше.

# 154
Здравейте,
Ако някой има информация или е посещавал някоя от тези ДГ ще съм благодарна да сподели:

http://teddy-junior.blogspot.com/[/b]]http://teddy-junior.blogspot.com/ -  интересува ме, защото пише че е изцяло англоезична, но не намирам отзиви освен един отрицателен ...

http://www.dg-lidi.com/ -  изглежда, че има голяма и хубава база - 2 дка двор, къща, зеленина, също не намирам отзиви

Бих била благодарна за повече инфо за ФЪНКИ - МЪНКИ - останах с впечатление, че е нова и англоезична изцяло /нещо, което търся по принцип/ - така ли е? какви са таксите и тн

Благодаря на Всички мами, които са се потрудили за темата - много е полезна!

# 155
Отзивите за ЧДГ "СИЯНИЕ" В БОЯНА също много ме заинтригуваха! Преди факта, че се помещава в Читалище ме беше накарал да я игнорирам, но сега оставам с други впечатления - простор, зеленина, база, ако е актуално и това, че грижата е качествена и на ниво - ще я посетим!!

Ще е чудесно, ако има и други майки, които имат впечатления и споделят!

# 156
  • sofia
Кратък отчет и от мен на тема Камелини - минах онзи ден направо през градината, след като 3-4 дни безуспешно звънях по всичките им телефони. Първо отидох на Богатица - беше заключено, видях една бетонна площадка с някаква пързалка и май люлка на нея.. Ако това е мястото, където извеждат децата, съм леко резервирана - нито стръкче зеленина, няма сянка, освен от околните блокове... Като не намерих никой там, отидох до Горски пътник - заварих ги на вратата - точно се прибираха дечицата от Зелено у-ще. Момичето, което ги водеше ми каза, че са на планината по цял ден и затова не отговарят на телефоните /само че аз звъня и на gsm, ами ако съм родител и искам връзка с детето си? ама чак сега ми хрумна това../ Както и да е, тя отказа да ми даде каквато и да било информация, каза да пратя и-мейл и че ще ми отговорят на него.. Вече 3ти ден чакам.. Не исках да нахалствам, защото бях се изтърсила така без среща, а и видях, че децата чакат да им обърне внимание, но все пак съм малко разочарована от това отношение - don't call us, we'll call you, може и да сме станали вече много желаещите, ама нали точно защото разчитаме на различното, човечно и внимателно отношение в тази градина, то би трябвало да присъства принципно във  всичко, не само към децата.. Както и да е, може би излишно драматизирам, но чета, че не съм само аз, която моли за информация и не получава, та затова.. 

# 157
  • София
Паста, май не само ти си разочарована.
Аз звънях някъде февруари на Младосткото Камелини Монтесори. Исках информация по телефона за минималнна възраст, условия, храна... доста нелюбезни бяха, буквално си ме отсвириха. Казаха ми - вие нали знаете, ние тук работим по методите на Мария Монтесори? С един тон все едно - ние сме най-великите на Земята и каква си ти да ни звъниш???
Някак си, когато става дума за детска градина, щом родителя се почивства зле след разговора си с тях, съмнявам се да е доволен и от отглеждането на детето си, аз не съм сигурна, че след това нещо бих им имала доверие  Confused

Както и да е, де, намерих градина за малката си дъшеря и ще го видим как ще е от септември.  Peace

# 158
  • София
Добре де, вие по кое време звъните по телефоните, та така никога никой не ви вдига? Thinking
На сайта е написано, че до 1 след обяд няма да отговарят на телефонни обаждания, защото имат монтесорски занимания с децата, които не могат да прекъсват...

Аз като съм говорила по тел. съм усещала известна сдържаност, но го отдавам на това, че възпитателките са заети с децата и нямат време за пространствени разговори, не знам...
На живо, когато съм отишла на среща в удобно и за тях време отношението и бих казала излъчването на хората е много приятелско и позитивно, а разговора супер непринуден, лек, изключително подробен и внимателен, карат те да се чувстваш сигурен...

pasta, според каквото знам на Богатица ги водят в Южния парк на разходка + в още 1-2 близки градинки/площадки. Не разчитат само на междублоковото пространство... с всичките плюсове и минуси на това...

# 159
  • sofia
ами да, видях го това да се звъни след 13ч и затова ги търсих към 16, 17, 18.. На другия ден звънях и по-рано, към 13,30 примерно, но все тая.. А до парка ми се вижда доста далече.. А и не знам колко дечица са там, но като си представя по онзи ужасно тесен тротоар да тръгнат 10тина 2-3 годишни човечета  Crazy ooooh! Оф нещо се негативизирах съвсем, виках си по-добре, че не ни приеха в държавна градина, поне ще е в по-добри условия и няма да се сблъсква с отвратителното отношение и привички там, а то като ги пообиколих частните  Sick май затова възлагах толкова надежди на Монтесорито и сега съм така разочарована

# 160
  • Sofia
А това Монтесори всъщност няма ли директор или администрация, която да отговаря за записвания, срещи и подобни? Не може всички телефони да са на учителките и те да отговарят за приема на децата...  Rolling Eyes

# 161
Здравейте,
скоро ше се местим да живеем в Панчарево и ви моля, да ми препоръчате някоя много добра частна детска градина Praynig

# 162
Въпросче към майките с дечица в Камелини Монтесори. Как приеха децата ви, чакахте ли в списък на чакащи и ако да колко време отне?
Soleil, мисля, че твоето детенце беше в списък, моля сподели  bouquet
Притеснението ми е, че може би няма да ни приемат до септември.... Комуникацията с тях е много трудна. Почти не отговарят на мейли, на тел в общи линии не дават информация, изобщо  Crossing Arms
Сега виждам въпроса ти. Моето дете не е в списък там. Обаждахсе, но ми казаха, че няма шанс да е скоро и затова въобще не с ъм ходила.

# 163
  • София
Здравейте,
скоро ше се местим да живеем в Панчарево и ви моля, да ми препоръчате някоя много добра частна детска градина Praynig
В Панчарево е най- лесно- Слъночгледи.

# 164
Това, което пишете просто ме изумява. Най-малкото не е професионално. Значи те са "много заети" да дават информация, не може да се ходи когато на теб ти е удобно , "пишете мейл и т.н.т. Аз, лично не бих си дала детето в такава детска градина. Много залагам на личен контакт. Нима няма директор или секретар! Да, бе! Звучи ми неуважително. За радост има и ЧДГ ,в които даже и да отидеш без уговорена среща те приемат и изслушват. Та нали всички ние като видим реклама по ТВ, веднага бързаме да си купим "нещото", е това си е рекламата. Не аз завися от тях, а те от мен /от всички родители-клиенти/.

Общи условия

Активация на акаунт